Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 02

Pirmadienio horoskopas – kovo 3 d.

Pasmalsaukite, kokią darbo savaitės pradžią jums prognozuoja žvaigždės...
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nepersistenkite stebindami aplinkinius. Daugiau laimėsite energiją nukreipdami į savo vidų ir ten sudėlioję viską į vietas. Nors būtų sunku, venkite neapgalvotų sprendimų ir kraštutinumų, antraip veltui sugaišite laiką. Neišsigąskite, jei dėl keistų priežasčių iškiltų grėsmė jūsų autoritetui. Pavojaus signalas bus klaidingas. 

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Vis nespėsite paskui kitus, kurie lėks lyg akis išdegę. Todėl keistai reaguosite į visus priekaištus, kad esate nerangūs ir neiniciatyvūs. Iš tiesų šiandien būsite priversti spręsti senas problemas. Pasielgsite įžvalgiai, jei į šį procesą įtrauksite draugus. Pradžia gali būti sunki ir trikdanti, bet, nesustoję pusiaukelėje, pamažu įsibėgėsite.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daugiau griausite nei kursite, nes pirmiau darysite, o tik paskui galvosite, ką padarėte. Be to, turėsite prisiminti, kokie nebaigti ar netobulai atlikti darbai jums trukdo pasiekti profesinių aukštumų. Jei patiems nepavyks suprasti, aplinkybės ar žmonės jums bakstelės pirštu į taisytiną vietą. Sėkmė persekios tik tuos, kurie išdrįs giliai pažvelgti į problemų esmę.

VėžysVėžys

(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuosekliai kurti dienos planus ir visus iš eilės įgyvendinti nebus nei laiko, nei sąlygų. Turėsite ne sykį keisti požiūrį ir veikimo taktiką. Be to, puoselėsite viltį atverti prieš save naujas perspektyvas. Tačiau tai nepavyks, kol praeityje bus neišspręstų uždavinių. Kokie jie ir kaip sprendžiami, paaiškins partneriai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Mėgausitės veikla, kurią galėsite atlikti vienu įkvėpimu. Dėl šios priežasties gal net prisiminsite projektus, kuriems vis nepavykdavo rasti laiko. Įvedę tvarką viename jų, griebsitės ko nors naujo, bet netrukus vėl būsite grąžinti atgal, kad sudėtumėte visus taškus sakinio pabaigoje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Vos įnikę į darbus ir bendravimą, jau viena akimi stebėsite, ar kur nors netoliese nešmėžuoja finišas. Iš tiesų diena neš skubius rezultatus ir skatins siekti jų nenuleidžiant rankų. Tačiau laimikio kaip nebus, taip nebus. Pro didinamąjį stiklą pažvelgę į kitų žodžius ir savo veiksmus, išreikškite save su visa jėga ir su šiol neregėtu intensyvumu.

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Išklausyti kitų nuomonę bus taip pat svarbu, kaip ir kvėpuoti. O jei jums dar maža oro – rečiau vadovaukitės savo galva. Tokiu būdu išvengsite priešpriešos, kuri atsiras, kai suprasite, kad vienas iš namiškių nori, jog jam ar jai paklustumėte. Neskubėkite sunerimti. Gal giliai radę sąsajų suprasite, kad jo ar jos planai dera su jūsiškiais.

SkorpionasSkorpionas

(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Susitelkę į kasdienius darbus, ignoruosite viską. Ne išimtis bus ir jūsų sveikata. O šiandien ji neturėtų atsidurti paskutiniame plane. Būdami atidūs savo kūno poreikiams, suprasite, ko reikia, kad jaustumėtės gerai. Be to, šiandien, negailėdami laiko ir energijos, gilinkitės į kiekvienos problemos esmę. Tai padės pasidžiaugti kūrybos vaisiais ir pelnyti aplinkinių pagarbą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Žinosite būdų, leidžiančių iš dienos gėrybių krepšio pasiimti viską, kas geriausia. Deja, ne visada jais pasinaudosite. Nuo tikslų, į kuriuos mielai susikoncentruotumėte, jus atitrauks šeimos poreikiai, kurių ignoruoti neturėsite teisės. Ir tik tada, kai pasirūpinsite šeimos narių gerove, galėsite pakelti galvą ir apsidairyti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Norėsite laikyti vadžias rankose ir niekas nepajėgs sustabdyti jūsų. Net kai įvykių eiga bus visiškai neprognozuojama, jūs, radę savyje neišsenkantį jėgų šaltinį, būsite pajėgūs išlikti ramūs ir tvirti. Kai jūsų pozicija nesutaps su aplinkinių nuomone, išklausykite juos, bet šiandien labiau pasikliaukite asmeninėmis įžvalgomis.

VandenisVandenis

(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Skubėsite vykdyti smulkias dienos užduotis nesvarstydami apie pasekmes. Tačiau realybės neatitikimas su jūsų lūkesčiais jūsų viduje gali sukelti prieštaravimų audrą, kurios nepavyks suvaldyti lengvai.  Jūsų gebėjimas rasti savyje vidinių galių ir sėkmingai  pritaikyti jas gali pranokti bet kokius jūsų ir kitų asmenų lūkesčius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Įkyrios mintys apie išlikimą arba savęs įtvirtinimą išstums iš galvos kitas svarbias mintis. Galbūt dėl to, o gal dėl kitų priežasčių elgsitės impulsyviai ir darysite klaidas vieną po kitos. Sustabdyti nuo skubos jus gali tik jūsų pačių pastangos. Pasitikėdami draugais ir teigiamai vertindami jų įtaką jums, sustiprinsite ne tik savo įžvalgas, bet ir suaktyvinsite savo finansų sritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius