Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 24

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 24 d.

Keliame koją į paskutinę lapkričio savaitę! Spalvingo pirmadienio ir gerų astrologinių prognozių.
Pyragas su uogomis
Pyragas su uogomis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nors savaitei prasidėjus jausite entuziazmo antplūdį, ne visos šią dieną statomos svajonių pilys bus tikros. Pasikraukite būdami tarp žmonių ir bendradarbiaudami. Tokiu būdu nepritrūksite optimizmo atlikdami darbelius, į kuriuos būsite įkinkyti. Vakare laimingai susiklosčiusios aplinkybės paglostys jūsų įsikerojusias ambicijas. 

Taip pat skaitykite: Kambarinių augalų priežiūra šaltymečiu: ką derėtų žinoti?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums reikės pagalbininkų visur, kur eisite. Ir, laimei, jų vis atsiras. Ir jaunesnių, ir senesnių, ir tų, kurie tiesiog jums palengvina naštą, ir tokių, kurie suteikia jai daugiau prasmės. Svarbu, kad gavę žinią, kuri jums nepriimtina, neišmestumėte jos, neįsitikinę, kas jos viduje. Popietę jums bus lengviau įvertinti tiek savo, tiek kitų indėlį į bendrą katilą. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte daugiau kalbėsite apie darbą nei dirbsite, o štai vėliau nebus galimybių rinktis – turėsite sutelkti visas jėgas darbui. Būsite ne vieni, ir atsiras jums reikalingos priemonės – ko gi daugiau gali reikėti? Svarbu nesiblaškyti, kas šiandien gali būti kenksminga. Vakare neklysite, jei pasikliausite tik tuo, kas patikrinta ir ne kartą išbandyta jūsų ar jūsų pakeleivių. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Optimizmas šiandien ištrauks jus iš bėdos ir į ją įvilios, todėl neperdozuokite. Ryte pasinaudokite tinkamomis aplinkybėmis pasikalbėti su vaikais apie tai, kas jums visiems rūpi, o vidurdienį ištraukite giliai užkištą sumanymą bei leiskite jam išsiskleisti darbe. Vakare be vargo galėsite išspręsti vieną nedidelę buities problemą, pasitelkę realią savo partnerio pagalbą.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dieną pradėsite aktyviai bendraudami ir nestatydami niekam nei sienų, nei kitų kliūčių. Už tai ir jums bus atlyginta, nuolatinėmis, nors ir nedidelėmis paskatinimo dovanėlėmis. Ryte ir dieną jas dalys namiškiai, suteikdami jums galimybę išreikšti save tinkamais būdais. Vakare įnikę į buitį, joje jausitės užtikrinti ir ramūs. 

Taip pat skaitykite: Makiažo pamokėlė: kaip paputlinti lūpas

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte užmezgę tinkamą dialogą su šeimos nariais ar kaimynais, įgysite viską, ko jums reikia naujos savaitės startui. Tiesa, dieną kai kurios kelionės ar susitikimai neįvyks, ir tik vėliau suprasite, kad tai pakreipė įvykius teisinga linkme. Jums ruošiamas džiugus vakaras namuose, leidžiant laiką su atžalomis, dėl kurių jūs pasistengsite ir net persistengsite. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Garsiai ryte skaičiuosite tai, ką turite ir ką dar norite turėti. Dėl to neskubinkite įvykių ir nenusiminkite, jei, užuot gavę, prarasite. Galbūt tokiu būdu vėliau įgysite daugiau? Vakare namiškiai jums sugalvos daugybę užduočių, dėl kurių nei kiek nesisielosite. Iš pradžių apie viską pasikalbėję, rasite tarp draugų norinčių jums padėti ar bent patarti. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Naujos iniciatyvos šiandien didelio džiaugsmo neteiks, o visa kita bus nei gerai, nei blogai. Paprasčiausiai taip, kaip dera eilinį pirmadienį. Tiesa, iš visko jūs tikėsite turėti šiokios tokios naudos ir čia pravers jūsų asmeninės savybės: ryte gebėjimas įtaigiai kalbėti, o dieną – susitelkti ir kitus sutelkti. Vakare nepraleisite progos apie viską, kas per dieną vyko, pasikalbėti. 

Taip pat skaitykite: Tyrimas: erotinis romanas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ kenkia moterų sveikatai

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien dėmesio jūs nestokosite, tačiau kai kas jus vers manyti, kad nesate taip aukštai, kaip norėtumėte būti. Greičiausiai jums save išreikšti trukdo kažkokie praeities šešėliai, klaidinantys ir laikantys praeityje. Kita vertus, gal tai priežastis juos pastebėti ir atsikratyti? Vakare įsitvirtinsite ten, kur norite būti, jums patinkančiu būdu. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kažkas iš draugų ar kolegų šį rytą jums papasakos intriguojančią istoriją. Tai leis jums apsispręsti, kokią taktiką rinktis. Ir jūs pasirinksite stebėtojo vaidmenį. Kiek vėliau dar kažkas iš kolektyvo narių pasiūlys  užduotį, kurios neatlikti negalėsite. Rimti ir disciplinuoti pasitiksite vakarą, kai, kiek pasistengę, būsite išlaisvinti nuo kažkokių jūsų sąjungą su partneriu ribojančių saitų.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų rankose visi darbai šiandien ištirps, jei išpildysite kelias sąlygas. Ryte išklausysite už jus jaunesnio, bet viršesnio asmens, vidurdienį nesispyriodami paklusite viršininkui, o visą dieną būsite kiekvienam kolegai talkinančia komandos grandimi. Vakare rečiau kaišiokite nosį į viešumą, nebent labai pasitikite draugais ar savo antrąja puse. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savo profesinių tikslų sąrašą, kurį sudarėte savaitgalį, kai jūsų karjeros sektoriuje įvyko jaunatis, kol kas padėkite į šalį – diena naujiems darbams netinkama. Tačiau svajoti jums niekas netrukdo! Netgi priešingai – ragina. O štai vakare jau ryškės pirmieji požymiai, primenantys, kad galite imtis ryžtingų pokyčių, kokių tik jūsų širdelės geidžia.  


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius