Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 28

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 28 d.

Šokame į pirmadienį. Kokią dieną mums žada žvaigždių žemėlapis?
Desertas
Desertas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jūsų nuotaikos bus lyg ant delno ir tuomet, kai džiaugsitės, ir kai liūdėsite. Deja, daugiau vietos jūsų dienoje atsiras nepasitenkinimui nei šviesioms emocijoms. Popietę sukrėtimų  ir nerimo priežastimi taps darbas ar vadovaujantys asmenys, kurių reikalavimai visiškai skirsis nuo jūsų asmeninių poreikių. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Leiskite šiandien sau nugrimzti giliau į savo vidų ir visus planus kol kas apmąstykite, užuot apie juos pranešę. O popietę nutiksiantys įvykiai parodys jums vidines jūsų problemas, trukdančias keliauti, studijuoti ar atverti duris į dar nepažintus pasaulius. Kai sutvarkysite kažkokią vidinę problemą, pasitrauks ir kliūtys. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Įsitraukę į komandos darbą ir sau gerą dieną kursite, ir savo bendražygiams paslaugą padarysite. Popietės įvykiai gali būti naujo etapo jūsų santykiuose su draugais ar komandos nariais pradžia, jei tik kai ko nereikalingo atsikratysite. Pamiršę nemalonumus ir nesidairydami judėdami į priekį, išlaisvinsite ir susitelksite į bendrus tikslus. 

Taip pat skaitykite: 12 laimingos santuokos paslapčių

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums bus svarbu nusipelnyti gero vardo už savo profesinius pasiekimus, tačiau tikėtis lengvų pergalių čia gali būti naivoka. Jūs būsite linkę stengti ir persistengti, tačiau kur kas protingiau būtų išklausyti visai jums nemalonią nuomonę šia tema ir pagal ją koreguoti savo veiksmus ir tikslus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius