-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 05

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 5 d.

„Laikas nuo 13.40 iki 15.40 val. nėra efektyvus svarbiai veiklai, šiuo metu atliekami darbai gali tarsi strigti arba ateityje juos teks perdaryti iš naujo, todėl svarbius veiksmus atlikite iki 13.40 arba po 15.40 val.“, – dieną apibūdina astrologė Lana Kutkytė.
Erškėtrožių arbata.
Erškėtrožių arbata. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dienos pradžioje įsiklausysite į šalia esančius, užuot laikęsi vien savo nuomonės. Be to, vengdami tiesmukiškumo, sutaupysite nemažai jėgų ir sustiprinsite jums svarbius santykius. Popietę bus progų įsitikinti, kad dvi galvos sumąsto daugiau už vieną, o keturios rankos pakelia daugiau už dvi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pusę dienos įnikdami į prieš jus styrančią darbų kupetą, rinkitės tuos, kurie jums įprasti – jie kur kas geriau eisis nei nauji ir iki šiol nebandyti. Tiesą sakant, gera atmosfera kolektyve jums turėtų būti svarbiau nei pareigos. Popietę pagalbos kreipsitės į savo antrąją pusę, o patvirtinimo savo veiksmams ieškosite kitų žmonių reakcijose.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandienos pradžioje jums rūpės save parodyti ir tuo pasidžiaugti. Kaip tai pavyks – kita kalba, bet jūs rankų per anksti nenuleisite. To džiaugsmo bus daugiau, jei dažniau duosite nei imsite. Popietę reikės veiklos, o atliekant įprastas užduotis dar perlipti per save ar atrasti tai, kas iki šiol buvo neatrasta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Moterys, įsidėmėkite: jei be priežasties gaunate gėlių, priežastis vis dėlto yra“

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos pradžioje už vis svarbiau pasirūpinti asmeninio gyvenimo harmonija. Iki popietės skyrę daugiau dėmesio aštriems kampams tarp jūsų ir šeimos narių gludinti, vėliau būsite aktyvūs ir kūrybiški. Netrukus pastebėsite, kad kaskart suteikę sau progą būti kitokiais nei vakar, tapsite stipresniais, drąsesniais ir kūrybiškesniais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dienos pradžioje didžiulį pasitikėjimą savo jėgomis naudokite tik užsiimdami jums įprasta veikla. Be to, pasitikėkite žmonėmis, turinčiais vertingos informacijos ir norinčiais jums pagelbėti. Popietę neatitrauksite akių ir rankų nuo trokštamų permainų namuose. Dėl šeimos būsite pasiruošę kai ko atsisakyti ir šį tą permąstyti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Iki popietės kai kam pasirodysite kiek savanaudiški, tačiau tiksliai žinosite, kaip kuo gražiau paprašyti to, kas jums priklauso. Nenuostabu, jei kai kas įtariai žiūrės į jūsų paslaugumą ar bandymus jiems įtikti. Vėliau būsite pasiryžę sudėtingoms užduotims, kurias įveiksite ne vieni ir jokiu būdu ne lengvabūdiškai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaikų gydytoja A. Medzevičienė: ką reikia žinoti apie itin pavojingą ligą – meningokokinę infekciją?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien kiek persistengsite tobulindami pasaulį ir manydami, kad be jūsų niekas to nepadarys. Regis, nuliūsite kaskart, kai atsiras tokių, kurie griauna jūsų pastangas ar jas ignoruoja. Popietę žinosite, kaip sukurti šį tą tvirto ir patikimo iš nieko, kaip priimti pagalbą ir kaip galų gale pakilti suklupus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien leiskite sau kiek pasislėpti nuo minios, gatvės ar biuro šurmulio. Puiku, jei pavyktų stebėti viską lyg iš šalies ir tuomet atrasti sielos ramybę. O jei reikės bilieto į jums trokštamą vietą, juo pabus gėlės, komplimentai ir kompromisai. Popietę viskas bus paprasčiau, nes žinosite, kaip pasiekti savo.

TAIP PAT SKAITYKITE: 3 spalvos, kurios sumažina jūsų namų vertę

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien rinksitės nerūpestingą bendravimą komandoje, būdami tikri, kad be jūsų jokia komandinė užduotis nebus tinkamai įvykdyta. Popietę pasirūpinsite savo vidiniu pasauliu ir asmeninėms reakcijoms į dienos įvykius. Ilgai nedelsdami suprasite, kad to, kas viduje, verčiau neafišuoti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandienos bandymai rasti nusiraminimą ir savo svarbos patvirtinimą darbe bus teisingas pasirinkimas, tačiau lyg iš pypkės eisis vien anksčiau pradėta veikla. Galbūt suprasite, kad šįkart daugiau išsisprendžia neformalių pašnekesių metu nei uoliai dirbant. Vakarop geriau už jus niekas neįkvėps jūsų bendražygių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums netrūks entuziazmo, padedančio savo žinių ar ryšių dėka atverti bet kurias reikalingas duris. Supratę, kad vien gerų norų nepakaks, sugalvosite įvairesnių būdų užtikrinti harmoningus ryšius. Popietę jausitės pakankamai stiprūs, kad atliktumėte net pačias sudėtingiausias užduotis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien pabandę perlipti per save ar paprašę kitų pagalbos, pajusite, kad viskas yra paprasčiau nei galėjo atrodyti iki tol. Galimas daiktas, kad tokiu būdu įgysite daugiau. Popietę taikykite aukštai ir nerkite giliai. Greit suprasite, kad niekas jums tiek neužtarnaus, kiek pasitikėjimas savimi ir savo žiniomis.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius