Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 16

Pirmadienio horoskopas – sausio 16 d.

„Diena nusimato rimta, darbinga, tačiau tuo pat metu ir įdomi. Visata mielai parodys jums tinkamiausią kelią, kuriuo einant galėsite pasiekti ypač daug – tai stiprių ženklų diena. Visgi pasiruoškite tam, jog galite sulaukti nemažai kritikos, tačiau ji bus teisinga ir reikalinga tam, kad patobulėtumėte“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Arbata
Arbata / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien norėdami pagaliau įvesti tvarką savo darbo vietoje, griebsitės to iš peties. Nesustosite pusiaukelėje, ypač turėdami tokius pagalbininkus, kaip atidumas ir kritiškumas. Beje, vadovybės pastabos įdienojus bus vertingos. Vakare jūsų praktiški planai konfliktuos su jūsų vidinio pasaulio poreikiais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien sugalvoję būdą, kaip turiningai praleisti dieną, savo plano nekeiskite. Regis, iš neįspūdingų dalykų sukursite šį tą, kas padės kitus sužavėti ir tam bus reikalingos jūsų žinios bei įtaiga. Vakare bičiuliai gali pabandyti jus atitraukti nuo jūsų ketinimų skirti laiką savo atžaloms, mylimam žmogui ar pomėgiui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jūs vykusiai įgyvendinsite ilgai regztą pokytį savo namuose ar asmeniniame gyvenime, jei būsite pasiruošę atlikti ne tik lengvus ir malonius darbus. Rankų nesusitepsite, o rezultatais neabejosite. Vakare tyliai pasimėgauti namų ramybe gali būti sunku dėl nebaigtų darbų ar išorinio pasaulio įtakų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien turėsite ką kitiems papasakoti ir nevengsite pasidalinti savo mintimis su visais, kuriuos sutiksite. Noriai ieškodami informacijos ir žmonių, kuriems ji būtų įdomi, ne tik kalbėkite, bet ir klausykitės savo partnerių rekomendacijų. Vakare išryškės nuomonių ir faktų neatitikimas bei noras dėl to pasiginčyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien rasite kaip pritaikyti savo gebėjimus, susitelkę į savo kasdienį darbą, sveikatos stiprinimą, buitį, maistą ar kitas privalomas ar pačių sugalvotas dienos užduotis. Regis, bus priežasčių kai ką čia iš esmės pakeisti. Vakare galimas konfliktas aptariant jūsų ir partnerių finansinius reikalus ar intymias temas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jūs būsite stiprūs daugelyje gyvenimo sričių, tačiau jums bus sudėtinga nuslėpti nuo aplinkinių tikrąjį savo veidą. Žavėsite kitus tikėjimu savo jėgomis ir iki šiol nerealizuotomis galiomis, tačiau tai jus kiek išvargins. Vakare į kitą žmogų pažvelkite kaip į save veidrodyje, kad geriau suprastumėte, kas čia vyksta.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien ieškokite paaiškinimų ne išorėje, o savo viduje, antraip nesuprasite, kaip geriau susidoroti su šeimos gyvenimo iššūkiais. Pamatę, kas tikra, o kas ne, jau laikysite vairą rankose, net jei to niekas nematys ir nepripažins. Vakare kelią į sapnų, svajonių ir prisiminimų pasaulį jums užstos buities ar sveikatos problemos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien žinokite, kokį vaidmenį galite pasirinkti, kad geriausiai įvykdytumėte savo dienos misiją, kuriai atlikti gausite neįtikėtinų žinių ir ypatingą įžvalgą. Pabadę kai ko išmokti ir tai pritaikyti, vakare lengviau įveiksite mažutę kliūtį, skiriančią jus nuo trokštamo poilsio. O ją galbūt pastatys jūsų vaikai arba jūsų vidinis vaikas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien turėsite tikslą ir jo sieksite, gerai žinodami, kokios vertybės jus prie jo priartina. Kuo nuosekliau laikysitės savo plano, tuo didesnė tikimybė gauti įrodymų, kad jūsų pastangos bus įvertintos. Vakare namuose nerasite išsiilgtos ramybės, tačiau galbūt laimėtos kovos padės jums įvertinti, kas tikra, o kas ne.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien net užsimoję plačiai, neignoruosite smulkmenų. Gal būtent jos geriausiai jums padės kuo geriau įvertinti jums siunčiamus ženklus, kuriuos pritaikysite būdami įtaigūs ir neleidžiantys nei akimirką kitiems jumis abejoti. Vakare jūsų planus sutrikdys skambučiai, susitikimai ar naujienos bei diskusijos apie tai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien, nepaisant vidinių prieštaravimų spręsis finansinės temos, o jūsų vidinės įžvalgos bus tai, kas jums parodys, kurie sprendimai yra teisingi. Tiesa, bus lengva paslysti ir kils poreikis perleisti estafetę kitiems. O jei taip nutiktų, vakare ją sieksite susigrąžinti ir dėl to galimos ne vien malonios kovos dėl įtakų ar pasidalinimo resursais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien išgirdę draugų patarimų, kaip pagerinti santykius su partneriais ar savo socialinio gyvenimo kokybę, nepraleiskite to pro ausis. Regis, bus sąlygos visa tai pritaikyti ir išbandyti, tačiau ne vieniems, o kartu su jums svarbiais asmenimis. Vakare jūsų polėkiai bus sunkiai suprantami ir dar sunkiau toleruojami jūsų antrosios pusės.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius