Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 02

Pirmadienio horoskopas – sausio 2 d.

„Iki 12 val. gali būti sunku išsijudinti ir pradėti darbo savaitę, tad šį pirmadienio laiką skirkite sau, savo savijautos ir grožio priežiūrai. Nuo 14 iki 16 val. palankus metas svarbiems susitikimams bei pokalbiams“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Seniai besmegeniai
Seniai besmegeniai / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki pietų įtraukti į komandos veiklą būsite džiugūs, draugiški ir apsaugoti nuo žvarbių žiemos vėjų ir kitų metų pradžios nesmagumų. Be to, galėsite nevaržydami originalumo jį pritaikyti grupės veiklose. Popietę viską sversite ir matuosite savo vidiniais pojūčiais ir tai naudosite ar apie tai kalbėsite savo darbe.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki pietų jums verta išnaudoti draugišką kolegių pagalbą, tačiau nederėtų tikėtis, kad viskas eisis be pasipriešinimo. Regis, teks kitaip pažvelgti į įprastus dalykus darbo vietoje, tobulinti netobula, o laisvės poreikį derinti su įsipareigojimais. Popietę dalindamiesi savo žiniomis su bendražygiais, nesikuklinsite, galėdami juos pamokyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iki vidurdienio tikėdami savo žiniomis ar įsitikinimais, gausite patvirtinimą, kad ne be reikalo. Gali būti, kad kažkokia dailiosios lyties atstovė jus kažko vertingo išmokys ar šiaip nuteiks optimistiškai. Po pietų užsiimkite rimtais darbais, kuriems gausite reikalingų lėšų, pritarimo ar kitų reikalingų resursų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte įsitikinsite, kad mažos dovanėlės stiprina draugystę. Todėl kiek pasistengę kitiems įtikti, nieko neprarasite, o juo labiau, padėkodami tiems, kurie jus apdovanoja. Popietę neapsiriboję turimomis žiniomis, ieškosite jų daugiau. Regis, bus su kuo apie visa tai pasikalbėti ir kažką išsiaiškinti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dienos pradžioje kažkokie santykiai jums suteiks džiaugsmo. Žinodami, kad esate ne vieni, turėsite su kuo dalintis savo džiaugsmais ir rūpesčiais. Sprendimus priimkite atsižvelgdami į kitą žmogų. Popietę būsite geranoriški ir noriai dalinsite patarimus ar kitą pagalbą savo kolegoms, kad pasiektumėte rezultatą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Iki pietų mielai užsiimsite įprasta veikla, kurią nebūtinai atliksite taip, kaip įprasta. Iš tiesų, kuo išradingiau darbuositės, tuo šis laikas bus prasmingesnis. Juo labiau, kad darbas teiks džiaugsmo. Popietę reikės jausti šalia kito žmogaus palaikymą ir gauti iš jo ar jos kūrybinių idėjų bei galimybės aptarti sumanymus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienos pradžioje negailėsite nei laiko, nei jėgų tiems, kuriuos mylite ar veiklai, kuri jums miela. Gali būti, kad iš visko kažkokiu tik jums žinomu būdu padarysite pramogą sau ar kitiems. Jūsų popietės laikas išbyrės susitelkus į kasdienius darbus ir diskusijas apie tai, kaip juos geriausiai atlikti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryte vis dar nenoriai atsiribosite nuo naminių reikalų ir kažin ar toli nuklysite nuo šeimos rūpestėlių. Jiems su džiaugsmu skirsite savo laiką ir energiją. Popietę būsite kūrybiški ir mokantys apie savo projektus kitiems papasakoti. Regis, pravers pasikartoti žinias ar kreiptis į žmones, kurie anksčiau jūsų neišgirdo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dienos pradžioje smagios išvykos, bendravimas, įvairovė, žinios ir susitikimai jums teiks aibę malonių emocijų. Popietę asmeniškai reaguosite į viską, kas aplink jus dedasi. Galimas pašnekesys apie namams ir šeimai reikalingus pirkinius, tačiau nežinia, ar iš karto priimsite reikalingus sprendimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte turėsite sąlygas kitus apdovanoti, o gal net patys gausite trokštamą dovaną ar pageidaujamą atlygį. Regis, kuo išradingesni būsite, tuo geriau šią misiją įvykdysite ir daugiau turėsite. Popietę jums bus su kuo susitikti ir pasikalbėti, turėsite apie ką papasakoti, ko išmokti ir kitiems šį tą priminti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena prasidės vis primindama praėjusių dienų atgarsius, o jūs sau priminkite, kad esate žavūs ir galintys kitiems pagražinti dieną. Kaip tai padaryti, niekas geriau už jus nesugalvos. Popietę verta pasikliauti savo vidiniais pojūčiais, kurie geriausiai pravers gauti tai, ko jūs siekiate. Beje, kažin, ar verta kitiems tai pasakoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iki popietės nesiveržkite į pirmųjų gretas, o stebėkite įvykius iš šalies. Gal po kelių bandymų ką nors prasminga atlikti, nuspręsite, jog nevertėjo lipti iš lovos? Vėliau įplauksite į savuosius vandenis. Juose jums bus leista būti savimi, tačiau tai nereikš, kad neturėtumėte pasiklausyti savo bičiulių ar kolegų nuomonės.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius