Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 23

Pirmadienio horoskopas – sausio 23 d.

Pirmyn į naują savaitę.
Skrydis oro balionu Kapadokijoje, Turkijoje
Skrydis oro balionu Kapadokijoje, Turkijoje / Vida Press nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte jus gali erzinti tokie kraštutinumai kaip perdėtas džiaugsmas ir niekuo nepagrįstas liūdesys. Vėliau optimizmas ir entuziazmas bus tai, kuo išsiskirsite iš minios. Kuo plačiau žvelgsite, tuo daugiau aprėpsite. Vakare nesustokite pagavę save, kad pernelyg įsisvajojate, nes jūsų slapčiausi norai gali patekti dievui į ausį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei ryte ne viskas atrodys tobula, komanda uždės jums rožinius akinius, leidžiančius jums savaitę pradėti optimistiškai. Deja, tai nepakeis realybės, kurioje bus lengva paslysti, tikint viskuo ir visais. Dienai baigiantis turėsite su kuo pasidalinti savo idėjomis, mintimis ir požiūriu, kas jus įkvėps siekti dar daugiau.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dienos pradžioje šalia jūsų bus žmonių, kurie gali tapti jūsų teigiamų emocijų, vilties ir tikėjimo savo jėgomis šaltiniu, tačiau jūs to galite nepastebėti, įnikę į savo planų vykdymą ar darydami abejotinus ėjimus. Vakare galite sutikti žmonių, kurie patikės jūsų sumanymų galia ir ne tik išklausys, bet ir prie jūsų prisijungs.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Meilė darbui šiandien jums padės išlikti pakilios nuotaikos ir išsaugoti gerą savijautą. Tiesa, ryte įsisvajosite apie keliones, tolimus kraštus, tokiu būdu pamiršdami atlikti kai ką svarbaus. Nenuostabu, jei kažkas iš kolegų pakvies šį tą perdaryti. Vakare net ir patys nerealiausi jūsų planai gali įkvėpti jūsų antrąją pusę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte nesusigundę netikrais pažadais, turėsite džiugią dieną, žadinančią jūsų viltis ir leidžiančią aptarti jums aktualias temas su kitais asmenimis, ypač kūrybinius projektus, laisvalaikio, pomėgių ar vaikų auginimo planus. Vakare jums pavyks kūrybiškai susidoroti su buities, sveikatos ar kitais kasdieniais iššūkiais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dienos pradžioje leisite kitiems jus vedžioti už nosies, tokiu būdu kiek atitoldami nuo to, kas jums svarbiausia. Regis, per dieną optimistiškai, bet subjektyviai vertinsite kiekvieną pasiūlymą. Vakare bus gera ir lengva kiek paplaukioti romantikos vandenyse, net jei tai nebus jūsų gyvenimas, o jaudinantis filmas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte atidžiau įsižiūrėkite į vartojamų maisto produktų, gėrimų ar vaistų kokybę, sudėtį, galiojimo laiką ar suvartojamą kiekį. Per dieną norėsite daug kur suspėti, su daug kuo susitikti ir tokį būdą pasirinkus, kelyje jums degs žalia šviesa. Vakare pagauti įkvėpimo, namuose sukursite šį tą prasmingo, net šeimos narius į tai įtraukdami.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryto sumanymai, kad ir kokie viliojantys ir įspūdingi, turbūt pasiliks nerealizuotų ketinimų lentynoje. Blogiau būtų, jei dėl to tektų šį ta prarasti. Diena artins jus prie kažkokių konkrečių materialinių tikslų, tačiau ne taip greitai, kaip jums norėtųsi. Vakare bus priežasčių išgirsti šį tą mielo ausims iš mylimojo ar vaikų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte dėl šeimos noriai aukosite, tačiau labai abejotina, kad jūsų namiškiai jūsų aukas įvertins. Įdienojus manysite, kad be jūsų niekas neišsivers ir tai bus gryna tiesa. Lengvai lazdą perlenksite, tačiau dėl to daugiau bus išlošiančių. Dienai baigiantis materializuosite savo šeimos ar kurio nors namiškio svajonę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte norėsite kuo toliau nuo visų pasislėpti, tačiau iš jūsų saugios buveinės kažkas jus bandys ištraukti savo saldžiomis kalbomis. Ir visą dieną nereikalausite dėmesio, mieliau įnikdami į jums svarbus dalykus nei aktyviai dalyvaudami įvykiuose. Vakare kažkokia istorija, pokalbis, knyga ar susitikimas, pakylės jus link debesų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ryte nemėtykite savo pinigų vėjais, norėdami pasirodyti dosnūs ar galintys padėti. Dieną rasite sau saugią ir patogią vietą komandoje, kurioje jūsų įtakoms ir jūsų žinioms nebus suabejota. Vakare radę neįtikėtiną būdą pagerinti savo materialinę padėtį, apie tai garsiai nekalbėsite, tačiau savo planus puoselėkite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte įsisvajoję manysite, kad nuojauta jums kužda kai ką ypatinga, tačiau neskubėkite patikėti jos kerais. Dieną darbas ir pasiekimai jums bus pirmoje vietoje ir tos vietos negalės užpildyti niekas kitas. Vakare matydami toliau ir giliau nei kiti, o savo įžvalgomis pasidalinę su savo bičiuliais, išties nesuklysite.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius