Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 05

Pirmadienio horoskopas – sausio 6 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja naujos savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Praūžusios šventės jus veiks prieštaringai. Intensyviai kovosite su noru pasilikti saugiame svajonių pasaulyje, atokiau nuo dienos įvykių sūkurio. Tačiau, paklusę norui susitelkti į profesinius siekius, pamatysite, kad jums negailima nei gerų rezultatų, nei darbe maloniai praleisto laiko. Rinkitės, kas jums svarbiau. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors širdis vers žvalgytis kur nors toli ir siekti to, ko neturite, realybė, neilgai trukus, sugrąžins jus atgal. Būdami ten, kur esate, pradėkite realizuoti savo planus ir būtinai pasitelkite partnerių pagalbą. Tai apsaugos jus nuo klaidų ir nuo netikrumo jausmo, kuris gali kilti tuomet, kai matysite ne tai, kas regima plika akimi. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei nuo ryto ant pečių užsiris kalnas darbų, nesutrikite. Ieškokite jums neįprastų sprendimo būdų ir suvienykite jėgas su kitais – tai bus palaiminta aukštesniųjų jėgų. Jei darbe racionalius argumentus tinkamai derinsite su tuo, kas nematoma plika akimi, suprasite, kad šiandien įmanoma atlikti daug gerų ir prasmingų darbų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitę pradėsite apsiginklavę nerealiais lūkesčiais, kurie tik iš pirmo žvilgsnio atrodys neįgyvendinami. Iš tiesų būtent jie jums padės išplaukti į plačiuosius vandenis. Čia svarbų vaidmenį atliks ne tik jūsų norai, bet ir sugebėjimas veikti išvien su partneriais. Nersite giliai, jei išklausysite antrąją pusę. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iš tiesų nebus nė vienos priežasties galvoti, kad išaušo prasta diena. Nebent patys taip nuspręsite, palyginę savo norus su galimybėmis. Todėl, pamiršę juos, regėkite galimybes, kurių išties pasitaikys nemažai. Pavyzdžiui, tada, kai norėsite išspręsti buities problemas ar pagerinti savo savijautą. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei ką nors bandysite įtikinti, kokie žavūs ir sumanūs esate, suklupsite ties pirmąja pasitaikiusia kliūtimi. O jei savo tiesas bandysite įrodyti neatsižvelgdami į aplinkinių nuomonę, jos greitai nuskęs nevaldomų emocijų vandenyne. Gerai įsigilinę į gautą informaciją, iš painių dienos situacijų išeisite pakelta galva.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nuo rimtų problemų sprendimo slapstysitės prisidengę kasdieniais rūpesčiais. Iš tiesų susitelkimas į paprastus, iš pirmo žvilgsnio nereikšmingus dalykus ir atidumas jiems padės įsitvirtinti ir jaustis užtikrintiems. Supratę, kad prarandate pusiausvyrą ir ne viską kontroliuojate, padėtį koreguosite atlikdami keletą konkrečių žingsnių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Keletas šios dienos įvykių padės būti mylimiems, kūrybiškiems ir rasti būdų tinkamai išreikšti save. Rimtas ir gilus jūsų požiūris į viską iš tiesų bus pagerbtas ir įvertintas, todėl, užuot spoksoję į veidrodį ar pro langą, padarykite ką nors realaus. Pavyzdžiui, raskite šiek tiek laiko ką nors išklausyti ir paguosti. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ši diena jums nežada ramybės, nes ore tvyros ne tos nuotaikos, kurios leistų jaustis lengviems ir nerūpestingiems. Dalis jūsų ženklo atstovų turbūt rinksis plaukimą pasroviui ir lauks tinkamesnės akimirkos veikti. O dalis pajėgs pasipildyti kišenes net tada, kai ne viskas sklandžiai ir lengvai kris į rankas. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nors aplinkybės skatins tikėti tuo, ko nėra, neskubėsite dėtis rožinių akinių. Pasitelkę savo gebėjimus, žinias ir įžvalgumą, įtikinsite kolegas ar kitus bendražygius tuo, ko siekiate. Neeikvodami energijos nereikšmingoms emocijoms kurstyti ir gesinti, vakare suprasite, kad einate teisinga kryptimi.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors šiandien jūsų erudicija ir išradingumas niekam nekels susižavėjimo, nenukabinkite nosies. Diena jums iš tiesų bus puiki, jei sutiksite neafišuoti pasauliui to, kas jums svarbu. Vertinkite, ką turite įgiję iki šiol, ir plėskite įtakos sferas atidžiai ir nuosekliai atlikdami pačių iškeltas ar kitų suformuotas užduotis. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atversite širdį kiekvienam sutiktajam, leisdami jiems skaityti save lyg knygą. Greičiausiai tai džiugins jus, nes sulauksite pakankamai dėmesio. Tačiau yra ir kita medalio pusė: tokiu būdu prarasite dalį savo energijos resursų, kuriuos galėjote išnaudoti prasmingiau. Todėl, ieškodami atramos aplink save, patys kitiems būkite ramsčiu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius