Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 09

Pirmadienio horoskopas – vasario 10 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja naujos savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitė prasidės giliai panirus į namų reikalus arba emocijas. Gali būti, kad iš praeities išnirę dalykai, aplankę jus prisiminimų, susitikimų  ar praėjusios nakties sapnų pavidalu, visą dieną jums neduos ramybės. Neignoruokite jų, nukišdami į atokesnę vietelę, mat jie dar ne kartą pasirodys ir prikaustys jūsų dėmesį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors šiandien galios taisyklė, kad jausmai ir gebėjimas juos išreikšti yra daug svarbiau nei žodžiai, neatmeskite ir jų reikšmės. Juolab kai su draugais privalėsite įveikti anksčiau neišspręstus galvosūkius. Būkite pasiruošę dar ne kartą grįžti prie šios temos ar vėl susitikti su žmogumi, kurį anksčiau laikėte bičiuliu. Jis vis dar vienas jų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vos prasidėjus naujai savaitei, siekdami įsitvirtini, griebsitės rimtų darbų. Jums seksis būti visa galva aukštesniems už kitus, jei neignoruosite kolegų prašymų. Turbūt jie vėl norės aptarti klausimus, kuriuos jau esate svarstę ankstesniame posėdyje. Rezultatai džiugins, jei būsite atidūs pašnekovams ir elgsitės apdairiai, nerdami į naujus vandenis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gerosios jūsų savybės bus itin vertinamos: vidinė šiluma, jautrumas ir rūpestis kitais. Nevaržykite savo vaizduotės, pasikliaukite nuojauta ir nedelskite, kai iš jūsų bus tikimasi pagalbos ar nuoširdaus palaikymo. Net jei atrodys, kad prieš akis vėl regite daug kartų matytą filmą, nesutrikite. Būdami atidūs kitiems, pelnysite aplinkinių simpatijas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Palikę komforto zoną – dėmesio centrą, trumpam pasitraukite į stebėtojų poziciją, priešingu atveju, nusivilsite kaskart, kai būsite nepastebėti ar neįvertinti už nuopelnus. Tai neturi nieko bendra su jūsų gebėjimais – tiesiog ore sklando kiek kitokie poreikiai. Retkarčiais palepinkite kitus ir pabūkite dalimi bendro vyksmo, užuot pataikavę savo silpnybėms.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų dėmesį ir rūpestį labiausiai vertins draugai ar kolegos. Nuoširdžios dalybos ir abipusė pagalba dar labiau sustiprins jūsų ryšius su jais, galbūt net praplės jūsų bendradarbiavimo ribas. Pastabieji pamatys, kad visa tai nutinka ne pirmą kartą. Galimas daiktas, kad tuomet kažko nepadarėte, o dabar turite tobulą progą ištaisyti seną klaidą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei išsiruošite į naujos savaitės kovas darbe, nebandykite agresyviais būdais užkariauti naujų teritorijų. Patikimiausi šios dienos ginklai – tai švelnumas, atidumas ir rūpestis. Jei prieš akis išdyks krūvelė darbų, kuriuos jau manėte atlikę, su džiaugsmu pradėkite taisyti paliktas spragas, o jei reikės – viską perdarykite iš naujo. Nesigailėsite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Džiaukitės sąlygomis, kurios padės pažvelgti į save ir savo problemas iš tolesnės perspektyvos. Tokiu būdu geriau suprasite, kur esate ir kur norėtumėte būti. Klausykite vidinio savo balso, kuris sužadins jumyse kūrybines galias, o jūsų akyse įžiebs naujų vilčių. Tačiau nenustebkite, jei teks grįžti prie jau užmiršto kūrybinio projekto ar išklausyti ne pirmąkart girdėtus vaikų pasiūlymus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei nebandysite to, kas byra pro pirštus, išlaikyti savo saujoje, pasijusite lengvesni. Neskubėkite dairytis naujų patyrimų, nes šiandien yra kaip tik ta diena, kai privalote pažvelgti į senuosius potyrius nauju žvilgsniu. Atidumas tam, kas praeityje buvo ne iki galo užbaigta, leis įveikti kelis praeities slenksčius, trukdančius lengvu žingsniu judėti pirmyn.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien pristigs harmonijos su pasauliu, jei pasikliausite tik savimi ir nesidairysite į tuos, kurie yra šalia jūsų. Su kliūtimis susidurs tie, kurie vengia keisti požiūrį ir elgesį, atsižvelgdami į esamas aplinkybes. Būdami racionalūs ir tvirti, atstumsite savo pašnekovus, kurie jums turės vertingos informacijos. Aišku, ji nebus nauja, bet tai ne priežastis ignoruoti ją.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nuo pirmadienio įsivėlę į rutiną, rasite joje įvairiausių skonių ir atspalvių. Tegul neerzina jūsų vis pasikartojantys darbai, ties kuriais jau manėte padėję tašką, ar susirinkimai tema, kurią galvojote išgvildenę. Viskas turi prasmę, o tai, kas vyksta šiandien, taip pat turi svarbią priežastį. Atlikite savo pareigas ir netrukus suprasite dienos įvykių svarbą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Idealus jums užsiėmimas – tai šviesos ir šilumos dalijimas tiems, kuriuos labiausiai mylite. Nebijokite išbarstyti savęs, net jei turite atlikti tai, ką ne kartą jau darėte. Tik tokiu būdu jus iš tiesų supras ir pastebės jūsų pastangų vaisius. Beje, jūsų atžaloms vis bus maža jūsų pagalbos ir dėmesio. Būkite kantrūs, primindami jiems tai, kas jau šimtus kartų buvo pasakyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius