Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 16

Pirmadienio horoskopas – vasario 16 d.

Šventinę dieną linkime ne tik geros nuotaikos, bet ir palankių jums astrologinių prognozių.
Saldumynai.
Saldumynai. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien rūpinsitės tuo, kokiais jus mato kiti, ir tokiu būdu ignoruosite visus kitus savo poreikius. O jei atsižvelgsite į giluminius savo pastebėjimus, suprasite, kiek daug jie gali jums pasitarnauti, net jei apie tai viešai prabilti ir niekuomet neišdrįstumėte. Atspirties tašką rasite nebūdami naivūs, tačiau tikėsite tuo, kad gali nutikti kažkas šviesaus ir gero.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Žinosite konkrečius kelius link savo sugalvotų vizijų, bet nepasitikėjimas savimi jus gali sustabdyti. Jus sutvirtinti, jums suteikti motyvacijos ir įkvėpti gali draugai, komandos nariai ar bendražygiai. Tačiau nelaukite, kol kiti atskubės jums į pagalbą. Patys sugalvokite, kaip galite juos pakviesti, priartinti ir suteikti sąlygas jiems tinkamai save išreikšti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite geru bendrakeleiviu kiekvienam, su kuriuo leisitės į dienos nuotykius. Viską atliksite nepriekaištingai, net jei kiekviename žingsnyje savimi abejosite. Abejones nuo jūsų kelio patrauks šeštasis jausmas, sakantis, kad tie veiksmai reikalingi ne tik jums, bet ir visam likusiam jūsų pasauliui. Šiandien bus lengva dvasines paieškas derinti su žemiškais poreikiais.

Taip pat skaitykite: 100 dalykų, kuriuos privalote padaryti savo gyvenime

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Turite puikią dieną sustiprinti savo ryšius su antrąja puse. Jums šiandien bus lengva suprasti savo antrąją pusę ir suteikti jam ar jai stiprybės. Viskas, ką darysite nuoširdžiai ir su didelėmis viltimis, stiprins jūsų sąjungą, patrauks kliūtis ir didins abipusį susižavėjimą. Puiku, jei dėl geresnių santykių paaukosite kažką asmeniško. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dienos pareigos nebus vien sunki našta, jei prisipažinsite sau, kad kiti žmonės, vien jums trukdę, iš tiesų jums labai padeda. Galbūt jų dėka atskleidžiate tai, ko savyje iki šiol nepastebėjote. Kita vertus, nuo to galva tikrai neapsisuks: jūs puikiai žinosite, kaip išsaugoti pagrindą po kojomis, prieš kirpdami keliskart matuosite ir sprendimus priimsite vadovaudamiesi blaiviu požiūriu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Praūžus meilės dienai, jūs dar mielai pratęsite savaitgalio nuotaikas. Ieškosite realių būdų stiprinti savo ryšį su mylimu asmeniu. Jums bus lengva vieniems kitus suprasti, o kerai, kuriuos spinduliuos kitas asmuo, bus per stiprūs, kad jiems atsispirtumėte. O jei neturite su kuo savo jausmais pasidalyti, savo energiją nukreipkite į kūrybą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jums šiandien patiks pasirūpinti savo namais ir žmonėmis, gyvenančiais juose ar į juos užsukančiais. Todėl, jei į jūsų duris beldžiasi svečiai, atverkite jiems savo namų duris. Būsite nepralenkiami virtuvėje ar atlikdami buities darbus. Tam pakaks ir įkvėpimo, ir kūrybiškumo, ir meilės kiekvienai smulkmenai, ir energijos, siekiant viską nepriekaištingai atlikti.

Taip pat skaitykite: Šeimos pedagogas Albinas Pugevičius: „Vyrų išgyvenimo sąlyga – šeima ir laiminga moteris“

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums svarbu kuo daugiau sužinoti ir suspėti kuo daugiau vietų aplankyti. Tačiau visur ieškosite grožio, užuojautos ir galimybės pasitarnauti  kitiems. Be to, į visą jus pasiekiančią informaciją reaguosite jautriau nei įprastai. Kai kažkas jus, nepaisant visko, grąžins į žemę, liaukitės nuogąstavę – neigiamos atomazgos nieks nežada.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Namai ir šeima šiandien jums teiks šilumą ir dovanos didžiulę teigiamų jausmų puokštę. O taip jausdamiesi, turbūt patys sugalvosite, kaip pradžiuginti tuos, kurie šalia, ir kaip papuošti vietą, kurioje gyvenate. Išsiruošę įsigyti reikalingo daikto, sėkmingai derinsite grožio suvokimą, realias jo pritaikymo galimybes ir artimųjų poreikius.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų savijauta tiesiogiai priklausys nuo to, ką išgirsite kalbant apie save, ir nuo to, tarp kokių žmonių atsidursite. Todėl viena jus pasiekusi informacija jums taps tikra euforija, iškelianti jūsų asmenybę aukščiau minios, o kitą jūs vertinsite kritiškai, atmesdami viską, kas gražu ir vertinga. Kam jums to reikia ir dėl ko taip elgsitės, nežinos niekas, netgi jūs patys.

Taip pat skaitykite: Kaip sensta kiekvienas Zodiako ženklas

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei šiandien visa siela trokštate pasitraukti ir likti nuošalyje – nedelskite ir neabejokite. Iš tiesų šiandien jums reikia pabūti kuo toliau nuo minios, gal net pailsėti,  o būnant tarp žmonių – rinktis stebėtojo vaidmenį. Tai leistų jums atrasti tai, kas vertinga slypi jūsų viduje ir apie ką galbūt jau rytoj galėsite garsiai prabilti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Viena vertus, diena dvelks šalčiu, kita vertus, bus kas ją sušildo. Ir jūsų įtaka čia ne paskutinėje vietoje. Todėl tik nuo jūsų priklauso, kiek visko šioje dienoje įžvelgsite, kiek kitiems išdrįsite parodyti ir padovanoti. Jūsų dovanomis pimiausia pasinaudos draugai ir jūsų bendražygiai, kuriems šiandien kažko gailėti būtų tikra nuodėmė.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius