Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 16

Pirmadienio horoskopas – vasario 17 d.

Persiritome į antrąją vasario mėnesio pusę. Pažiūrėkime, kokios šios savaitės prognozės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Daugybė smulkių darbelių, užgulusių jūsų pečius šį pirmadienį, neleis pamatyti tikrosios dienos šviesos. Viena, ką jums gali parekomenduoti žvaigždės, – per dieną viską atlikti kruopščiai ir atidžiai, neskubant ir nesiimant naujų užduočių. Vakare lengviau atsikvėpę vis dažniau susimąstysite, kuo pradžiuginti savo antrąją pusę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Visus svarbius suplanuotus susitikimus ir atsakingus sprendimus šiandien atlikite ypač atidžiai. Klaidos nejučiomis įsivels ten, kur paprastai jų nebūna, o kodėl taip nutiko, atsakymo nerasite. Vakare ieškosite būdų, kaip išlaikyti gerus santykius su namiškiais, nepaisydami savo poreikių ir buities nesklandumų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nedideli šeimos narių rūpestėliai nustums į antrą planą svarbius dienos darbus. Tačiau įnikę į užklasinę veiklą nepalikite pagrindinių savo pareigų savieigai. Kai pradėsite ką nors neįprasta, keliskart pasverkite ir pamatuokite. Vakare susitelksite į bandymus geruoju susitarti su vaikais ar mylimu žmogumi. Nedidelės aukos dėl kilnaus tikslo – kas gali būti svarbiau?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Skubėkite lėtai, antraip iššvaistysite visą savo energiją tam, kas neverta jūsų dėmesio. Šią dieną keliaudami, pasirašydami dokumentus ar bendraudami, išlikite budrūs, kad išvengtumėte nesusipratimų, netikslumų ar vėlavimo. Vakare visus savo geruosius ketinimus nukreipsite į šeimos židinio kurstymą ir aštrių santykių kampų užglaistymą. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Diena primins ėjimą mažais žingsneliais, bet ne visada jums patinkančiu ritmu ir ne visuomet į ten, kur jums reikia. Jūsų veržlumą gesins būtinybė daryti tai, kas būtina, susitelkus į kiekvieną menkniekį. Vakare lengviau atsikvėpsite, galėdami pasikalbėti su tais, kurie šalia. Norėdami gauti pakankamai informacijos, be vargo užmiršite kai kurias savo ambicijas. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Elgsitės savaip ir tokiu būdu nevalingai sutelksite aplinkinių dėmesį į save. Ir, žinoma, nusipelnysite jų pagarbos. Tai reiškia, kad visą dieną uoliai triūsite, nepakeldami galvos. Kad jūsų asmenybei darbų ir dėmesio krūvis nebūtų per didelis, būkite atidūs, užsikraudami ant pečių per didelę atsakomybės naštą. Vakare mąstykite apie tai, ką galima įgyti, o ne prarasti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Siekdami per dieną atsidurti įvykių centre, karčiai nusivilsite. Net sėkmės atveju galiausiai suprasite, kad daug smagiau būti savo pačių susikurtame uždarame pasaulėlyje. Tačiau net būdami jame, negalėsite sėdėti sudėję rankų. Vakare siekdami tobulumo santykiuose, tikėsitės pagražinti savo aplinką. Įsitikinkite, kad nepersistengiate.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šį pirmadienį dažniau turėsite pagalvoti apie kitus nei apie save. Per dieną jausitės pilnaverčiais grupės nariais. Iš viso to, ką nuoširdžiai krausite į bendrų tikslų krepšį su savo bendražygiais, bus abipusė nauda. Deja, per neapdairumą galite ką nors pamiršti ar supainioti. Vakare turėsite kelias valandas suprasti, kurias dienos klaidas ryt galėsite ištaisyti, o kurių – ne.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Rūpindamiesi savo profesiniu įvaizdžiu nepersistenkite. Visų pirma, jausitės keistai, antra – klupsite ties menkniekiais. Užuot rizikavę dėl šviesesnio rytojaus, raskite įprastesnių ir paprastesnių darbų, padedančių tobulėti ar net kilti aukštyn karjeros kopėčiomis. Vakare bus galimybių pagerinti savo ryšius su draugais, jei, žinoma, nepatingėsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien galėsite įveikti daug daugiau už kitus, bet net matydami akivaizdžius to patvirtinimus, sunkiai patikėsite. Viena vertus, tai gerai, nes šį pirmadienį atidumas – vertybė. Kita vertus, perlipę nediduką išsiblaškymo slenkstį, būsite neįveikiami ir nepralenkiami. Bet tik dėdami nuolatines pastangas suprasite, kad jūsų tikslai – pasiekiami ranka.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Iki ausų įnikę į darbus, patirsite nuotaikų ir poreikių svyravimus: nuo noro viską pakeisti iki būtinybės išlaikyti esamas aplinkybes tokias, kokios jos yra šiuo metu. Deja, šią dieną įvykusios naujos patirtys dažniau nuvils nei džiugins tęstinumu. Vakare paaukoję savo norus ir poreikius dėl aplinkinių gerovės, ateityje atversite sau platesnes perspektyvas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Idealius dienos rezultatus garantuos jūsų nuoširdžios pastangos reaguoti į savo partnerių norus. Žinoma, tai ne priežastis jiems nuolaidžiauti. Tai galimybė žvelgiant į jų veiksmus pamatyti savo problemas, o įvykdant jų prašymus – daug iš jų išmokti. Vakare patirsite bendrumo jausmą su savo partneriais, nesvarbu, ar spręsite problemas, ar pramogausite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius