Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 23

Pirmadienio horoskopas – vasario 23 d.

Štai ir išaušo naujoji savaitė, kurios pabaigoje sulauksime pavasario! Skaitykite, ką šiandien jums žada žvaigždės.
Pirmadienis
Pirmadienis / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien daugiau įgysite ir atskleisite savo gebėjimus, vadovaudamiesi nuojauta. Vis tik vienatvė ir svajonės nebus saugi užuovėja nuo negandų. Kažkas jus vers daryti ryžtingus žygius tam, kad svajonės taptų realybe, o jūs kažin ar to norėsite. Nepadės ir tai, jei siekdami apginti savo išgalvotą pasaulį, bandysite paslėpti jį nuo kitų. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums kils idėjų, kurias norėsite įgyvendinti kartu su draugais. Tiesa, ne visos jos bus realios. Akis į akį su realybe susidursite taip pat kolektyve, kur jūsų sparnus apkarpys nepakankamas finansavimas, bendražygių nepasitikėjimas ar nenoras atskleisti to, kas gyvybiškai svarbu siekiant bendrų rezultatų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums būtų labai svarbu pabūti kiek atokiau nuo kasdienio triukšmo. Tai jums padėtų susitelkti veiklai, apie kurią seniai svajojote. Eikite ten, kur jus veda šeštasis jausmas, bet atsiminkite ir tai, kad jūsų partneriams gali ne viskas, ką jūs darote, patikti. Jie turės savo nuomonę, kuri dažniausiai kirsis su jūsų idealistiniu požiūriu į savo veiklą.

Taip pat skaitykite: 8 sekso pozos, kurios garantuos moteriai orgazmą

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien gali būti nelengva suprasti, kas jus ragina vienaip ar kitaip elgtis. Užuot bandę viską paaiškinti, pasitikėkite tuo, kas vyksta ir atlikite ką nors konkretaus. Deja, ne visada pavyks pasiekti aiškaus rezultato, nors aplinkybės iš jūsų to primygtinai reikalaus. Finalas: daug ir sunkaus darbo, nepatenkinti kolegos, o energijos ištekliai greit išsenkantys.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei akimirką pamanysite, kad šiandien einate per kliūčių ruožą, liaukitės nerimavę – tai tik patvirtinimas, kad gyvenate pilnavertį gyvenimą. O tos kliūtys darbe įveikiamos vadovaujantis įkvėpimu, kurio šaltinis – jūsų bendražygiai. Nepasitikėjimo jausmai pakeleiviams gali kilti tik tuomet, kai iš jų reikalausite susižavėjimo jūsų kūriniais ar atžalomis, bet nesulauksite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien nestokosite sveiko optimizmo ir tvirtumo, kurie leis jums išlipti sausiems iš vandens bet kokioje situacijoje. Viena vertus, jausitės pakylėti, pasitikėdami savo partneriais. Kita vertus, šis pasitikėjimas jums bus lyg akibrokštas, apie kurį primins jūsų šeimos nariai, rodydami pirštu į jūsų neatliktas namines pareigas ar netesėtus pažadus namuose.

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Puikiai žinosite, kurie sprendimai yra teisingi, kurie ne, tuomet, kai atliksite kasdienius darbus. Jei būsite kūrybiški, besąlygiškai pasitikėsite savo šeštuoju jausmu ir kitais žmonėmis, rezultatas bus nepriekaištingas. Deja, informacijos stoka gali apsunkinti jūsų veiklą ir sumenkinti jūsų veiklos efektyvumą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums svarbu būti šalia tų, kuriuos mylite ir kuriais žavitės. O jei jus palaiko, tai ir jums viskas einasi su įkvėpimu bei ugnele širdyje. Tik ne viskas lyg sviestu patepta: negalite jaustis pakankamai sotūs ir tinkamai atlyginti tam, kad tuos, kuriuos mylite pamalonintumėte ir patys iki širdies gelmių pasidžiaugtumėte.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dirbti bus smagu ir gera, kai iš namų sklis šiluma ir palaikymas. Sprendimus padiktuos jūsų nuojauta, kurios šaltinis – prisiminimai. Deja, kai kurie sumanymai gali likti tik gražia svajone dėl jūsų pačių požiūrio, elgesio ar asmeninių savybių. Įsitikinkite, kad patys netemdote atmosferos ten, kur esate, o ypač – po savo namų stogu.

Taip pat skaitykite: Įžymūs žmonės, laikyti niekam tikusiais, tačiau pasiekę pasaulinę šlovę

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Retkarčiais bus viskas pernelyg paprasta: sugalvojote – ir jau turite, ketinote paskambinti – sulaukėte skambučio, norėjote kai ką susitikti – susitikimas įvyko. Tačiau vos pamanysite, kad jums jūra iki kelių, viskas gali apsiversti aukštyn kojomis: kelionė pasirodys nieko verta, gauta informacija nereikalinga, o susitikimai – tikras galvos skausmas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums ne viskas kaip ant delno, dėl to nesijaučiate visiškai saugūs ir savo vietoje. Mažiau svarstykite, o daugiau darykite. Bus, kas jums primena apie tai, ypač jei dirbate kolektyve. O ir draugai jums kels nemažus reikalavimus. Tai gali sugriauti jūsų iliuzijas dėl trokštamo atlygio, bet jei gerai pasistengsite, galbūt viskas įmanoma?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dėl savo įkvėpimo ir šeštojo jausmo norėsite suspėti į kuo daugiau vietų ir sutikti kuo daugiau įdomių žmonių, tačiau ne visi jumis norės pasitikėti. Vadovai turės savo planų ir savo strategiją, kuri visiškai nesutaps su jūsų idealistiniais lūkesčiais ir įsitikinimais. Jei liausitės svajoti, o kuo greičiau imsitės darbo – ne tik kitus, bet ir save nustebinsite.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius