-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 12 15

Šaulys: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

2015 metai bus sėkmingi tiems Šauliams, kurie optimistiškai žiūrės į gyvenimą bei dėl menkiausių problemų nenuleis rankų.
Šaulys.
Šaulys. / Shutterstock nuotr.

Jeigu esate būtent toks, Ožkos metai padovanos jums nemažai malonių staigmenų ir laimingų akimirkų. Astrologų nuomone, 2015 metai yra pats tinkamiausias metas užmegzti naujus bei atnaujinti senus ryšius. Nauji bei seni pažįstami teigiamai paveiks jūsų gyvenimą.

Karjera ir finansai

Žvaigždės spėja, kad 2015 metais dauguma Šaulių bus patenkinti savo esamu darbu, juos tenkins bendravimas sename, pažįstamame kolektyve. Tikėtina, kad kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai, jeigu jie dirba naujame kolektyve, užsimanys grįžti į seną darbą. Horoskopas perspėja, kad rudenį galimi įtempti santykiai su darbdaviu, bet tereikia ramiai išgyventi šį laikotarpį, nes viskas greitai vėl stos į senas vėžes.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Zodiako ženklų charakteristika: nuo Liūto iki Skorpiono (II dalis)

Pavasarį Šauliai patirs finansinę įtampą. Jums padės ir laiku pagalbos ranką išties giminės, tačiau išvengti skolų, vargu ar pavyks.

Balandžio–liepos mėnesiais žvaigždės Šauliams žada lengvų pinigų. Galbūt jums pasiseks ir laimėsite loterijoje ar būsite kokio nors konkurso nugalėtojas. Svarbiausia – tikėkite savimi bei savo sėkme, ir Fortūna jūsų neaplenks. Metų pabaigoje Šauliai gaus brangią dovaną nuo mylimo žmogaus ar giminaičio.

Sveikata

Pasak astrologų prognozių 2015 metams, jeigu Šauliai nenori atsidurti ligoninėje, sveikata ir savijauta jiems turėtų būti pirmoje vietoje. Nuovargis ir išsekimas neigiamai paveiks jų bendrą savijautą. Norėdami apsaugoti save, nepamirškite profilaktiškai apsilankyti pas šeimos daktarą. Žvaigždės pataria neužsiimti savigyda – pasirodžius pirmiesiems ligos simptomams, geriau iš karto kreipkitės į gydytoją.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Zodiako ženklų charakteristika: nuo Avino iki Vėžio (I dalis)

Vyresniosios kartos Šauliams horoskopas siūlo rūpintis kaulų būkle. Artėjančias metais nemenka lūžių tikimybė dėl kalcio trūkumo organizme. Mažieji Šauliai ir toliau turėtų stiprinti savo imunitetą. Saugokitės peršalimo bei venkite didelio fizinio krūvio.

Šio ženklo atstovai, turintys problemų su hormonais bei skrandžiu, kovo–birželio mėnesiais turėtų būti atidūs bei pasirūpinti savo sveikata. Taip pat šiuo laikotarpiu praverstų apsilankyti psichologijos paskaitose.

Meilė

2015 metai bus ypač intensyvūs tiems Šauliams, kurie dar ieško savo antrosios pusės. Metai bus turtingi naujų bei perspektyvių pažinčių su priešinga lytimi. Pavasarį, tikėtina, susipažinsite bei užmegsite santykius su pasiturinčiu žmogumi, kuris padės jums susidoroti su finansiniais sunkumais. Didelė tikimybė, kad tarp jūsų ir jūsų išrinktojo bus didelis amžiaus skirtumas. Tarp kitko, jis gali būti ir daug jaunesnis už jus, ir daug vyresnis.

Taip pat skaitykite: Pirmasis rytas po meilės nakties: nesuklyskite

Šauliai, gimę lapkričio pabaigoje, tikėtina, norės susigrąžinti prieš tai buvusius santykius. Galbūt būtent šie jausmai neleidžia jums judėti į priekį. Bet žinokite – sudužusio puodelio nesuklijuosite, ir šis žingsnis neatneš jums norimų rezultatų. Verčiau pamirškite praeitį, netrukus turėsite naujų gerbėjų.

Šauliai vienišiai gegužės–liepos mėnesiais gali tikėtis audringo atostogų romano. Lengvas atostogų flirtas greičiausiai neperaugs į rimtus santykius, bet malonius prisiminimus ir pakilią nuotaiką žvaigždės jums garantuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius