Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

Savaitės horoskopas

Horoskopas savaitei 11.16 - 11.22
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būkite sąžiningas ir nepasigailėsite. Nekreipkite dėmesio į tuos, kurie meluoja ar vagia, tai ne jūsų kelias. Šiomis dienomis gali tekti net ir nukentėti dėl to paties sąžiningumo. Savaitės viduryje jūs pasieksite kritinį tašką ir jei nesumažinsite tempo, tai pasieksite rezultatų, kurių net nesitikėjote. Savaitgalį praleiskite su vienu iš savo draugų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiomis dienomis jūs norėsite jausti, jog dirbate ir esate produktyvus, priešingu atveju, labai nukentės jūsų noras ką nors daryti. Vėliau savaitės eigoje šiek tiek aptingsite ir teks ieškoti papildomų motyvacijos priemonių. Gal vertėtų pasilinksminti ar gerai pašėlti, kad gyvenimas nebūtų niūrus ir vienodas? Savaitgalį pasidalinkite savo mintimis su tais, kas galės jums padėti jas įgyvendinti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mažiau kreipkite dėmesį į nuomonių skirtumus, geriau susitelkite į tai, kas jūsų santykius su priešinga lytimi daro malonius. Jei esate vienišas, ieškokite bendraminčių, su kuriais galėtumėte pabendrauti ne tik krizės ar maisto produktų kainų tema. Pinigų turėsite pakankamai, todėl pernelyg nesukite sau galvos, kaip bus po mėnesio.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę jausitės ypač įsimylėjęs, tik nepuoselėkite labai rimtų planų aistros objekto atžvilgiu. Tai, ko jūs norite ir ką galite gauti, yra labai skirtingi dalykai. Būkite nusiteikę ne tik gauti, bet ir duoti. Profesinėje srityje stengitės palikti jums patogią poziciją ir nebijokite naujų iššūkių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Laikas imtis įgyvendinti sumanymą, kuris seniai brendo jūsų svajonėse. Jums reikia pamiršti visas priežastis, dėl ko to nepadarėte anksčiau, ir imtis darbo. Žinoma, gali apimti abejonės, gali pritrūkti drąsos, todėl būtinas aplinkinių palaikymas. Moralinė parama leis jums nenukrypti nuo kelio ir siekti savo tikslo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai metas, kai turėsite priimti sprendimą: keisti darbovietę ar ne, nutraukti įgrisusius santykius ar pabandyti dar kartą. Priiminėdami sprendimus nepamirškite atsižvelgti į savo jausmus bei intuiciją. Savaitės vidurys bus kupinas įvairiausių darbų, o jos vakare derėtų atsipalaiduoti. Tad stverkite savo piniginę ir nueikite atnaujinti savo garderobo. Savaitgalį galite susidurti su nenumatytomis problemomis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmąją savaitės pusę sutvarkykite šeimos biudžetą, mat išleidžiate daugiau nei galite. Pasikalbėkite su partneriu ar sutuoktiniu, kaip įsivaizduojate išlaidų planavimą. Buitis buitimi, tačiau nepamirškite ir savo dvasinio gyvenimo. Jau senokai buvote kine ar teatre, todėl vieną vakarą skirkite šiems poreikiams tenkinti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite tarsi pakvaišęs dėl meilės – tikėtina, kad pasielgsite ypač ekstravagantiškai. Nedvejodami mylimam žmogui padarykite staigmeną, jis ar ji tai įvertins. Šeimoje stenkitės vengti konfliktų ir dramų, galinčių apkartinti nuotaiką. Darbe naudokitės savo derybiniais sugebėjimais, tai leis jums padidinti savo pajamas. Savaitgalį jausite nuovargį, gali užklupti ir niūrios mintys.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Esate apsuptas įdomių žmonių, todėl išgirsite vertingos informacijos, kuria nedelsdami pasinaudokite. Sekite pėdomis tų žmonių, kurie savo svajones pavertė realybe. Jei ketinate rizikuoti pinigais, nepamirškite visko gerai apskaičiuokite. Apie asmeninius santykius su niekuo nekalbėkite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitė gali būti sudėtinga, ir jei jums rūpi ilgalaikė sėkmė, vertėtų svarbių darbų pradžią atidėti sėkmingesniam laikui. Greičiausiai aplink jus bus nemažai konfliktuoti linkusių žmonių, agresyvumo, stipraus aplinkybių pasipriešinimo ar nemalonių atsitiktinumų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę būkite atsipalaidavęs ir ramus – reikalai klostysis palankiai, nuotaika bus nebloga, galite net sulaukti siurprizo iš mylimo žmogaus. Visgi gali nutikti kažkas netikėto, kas pakeis jūsų požiūrį į kasdienybę. Skirkite laiko apmąstymams apie savo ateitį – gal vertėtų ko nors naujo išmokti?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Net iškilus kebliausioms situacijoms, laikykitės savo įsitikinimų – tai leis jums išlikti kitų akyse kaip stipriam žmogui. Jus sėkmė lydės, jei pernelyg dažnai nekaitaliosite savo nuomonės. Šiomis dienomis galėsite tikėtis nemažai romantikos. Savaitgalį kurią dieną skirkite savo santykių su aplinkiniais analizavimui, kadangi tokios painiavos jūsų asmeniniame gyvenime nebuvo jau senai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius