Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 12

Savaitės horoskopas – balandžio 13–19 d.

Naują savaitę persirisime į antrąją balandžio mėnesio pusę. Laiko nesustabdysi, tačiau patys galime stebtelėti prie astrologinių prognozių, ar ne?
Pavasaris
Pavasaris / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitė viena iš svarbesnių jums. Ir ne tik dėl to, kad dalis jūsų švenčia gimtadienius. Darbo dienos pamažu judės lydės link jaunaties, kuri jūsų ženkle įvyks šeštadienio vakarą. Iki tol Merkurijus paliks jūsų tiesmukiškąjį ženklą, neramioms smegenims duodamas tokią užduotį: sugalvoti, kokiu būdu pagerinti savo materialinę padėtį. Tiesa, kažkas pasistengs paploninti jūsų piniginę ar bandys jus įtraukti į avantiūras.

Iki savaitgalio apsivalykite nuo to, kas jus slegia, nusimeskite praeities naštą, kad jaunatį pasitiktumėte lengvesni ir žvalesni. Antraip nepakankamai aiškiai pamatysite tikslą, kuris sklando jums prieš akis. O jis susijęs su jūsų asmenybe, jos galių stiprinimu ir išryškinimu. Sėkmę čia ilgainiui garantuos jūsų pastangos panaudoti tikslingai savo prigimtinius gabumus ir turimas lėšas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę keisis situacija bendravimo fronte – jums taps lengviau išreikšti savo mintis. Griebkite bendravimo vairą į rankas ir neleiskite niekam jumis abejoti ar jūsų skubinti. Sunkiau bus susitaikyti su tuo, kad nepavyksta paskirstyti jėgų, resursų ir kitų vertingų dalykų. Skaninkite viską kuklumu, ir jūs būsite išgelbėti.

Pasiaukojimo kitiems temas išryškins savaitgalį įvyksianti jaunatis. Nieko naudingo dėl kitų žmonių ar gyvų būtybių nenuveiksite, jei nenusistatysite sau vieno tikslo, link kurio sėkmingiausiai žygiuosite tikėdami savimi ir tik savimi. Abejonės, vidiniai slenksčiai ir praeities nuosėdos, kurios galbūt atsirado dėl jūsų vaikystės patirčių ar šeimos narių įtakos, jei nepasistengsite, gali jums tapti sunkiai įveikiamomis kliūtimis. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali būti nepaprasta, bet svarbu vis dažniau prikąsti liežuvį, nes kažkam atrodo, kad kalbate per greitai ir mąstote pernelyg lengvabūdiškai. Todėl dažniau lindėkite apmąstymuose nei dalyvaukite diskusijose. Be to, kai kuriuos jūsų savaitės planus griaus įsitikinimas, kad antroji pusė ar parneriai darbe nusiteikę prieš jus. Pažvelgę į save, paklauskite, ar padarėte viską, kas jūsų valioje?

Tikslai, kuriuos savaitgalį užsibrėšite, turbūt bus susiję su jūsų draugais ar komandine veikla. Taip nutiks dėl jaunaties, kuri aplankys jūsų ženklo grupės sritį. Jų siekti jums gali būti nelengva, nes ne viską pavyks patiems suprasti ir kitiems paaiškinti. Užsispyrimą, kuris gali jus įvelti į nesibaigiančius ginčus „kas teisesnis“, naudokite kaip pirmyn jus vedantį variklį. 

Taip pat skaitykite: 100 dalykų, kuriuos privalote padaryti savo gyvenime

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pokalbių su draugais ir minčių apie savo idėjų įgyvendinimą artimiausiu metu bus apstu. Jausitės savo vietoje, kai galėsite prabilti tiems, kurie jus supranta ir kurie nori jūsų klausytis. Trikdžiai gali atsirasti tuomet, kai jūs nenorėsite matyti realybės tokios, kokia ji yra, ir paklusti jos reikalavimams. Arba pernelyg intensyviai ginsite tai, kas jūsų, ir tai, kuo tikite.

Savaitgalį nukreipkite savo mintis kuo aukščiau, nes jaunatis jums padės susitelkti link trokštamo visuomeninio statuso, profesinės sėkmės ar aukščiausių jūsų siekių. Jei žinote, ko trokštate, net akimirkai nesidairykite į šalis, antraip prarasite kryptį ir išbarstysite, kas ateityje jums praverstų. O jūsų sėkmės raktas – jūsų komanda ar draugai. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dėl šią savaitę pasikeitusio Merkurijus ženklo jums bus svarbu mąstyti ir kalbėti apie jūsų vietą po saule. Ir, be abejo, su tais, su kuriais dirbate. Abejonės savimi ir jūsų kolektyvo gera valia jus užklups savaitei įsibėgėjus, kai jūs pabandysite kai ką atlikti dėl jų. Abejingumas, kuris iš visų pusių dvelkia, nebus jūsų veiksmų įvertinimas. Nuoširdžiai sėkite sėklas, kurias tikite sudygsiant, pasidėję į šalį savo norą parodyti, kokie nepakartojami esate.

Pamatyti platesnius horizontus jus pakvies jaunatis savaitgalį. Tačiau neleis jums dairytis be perstojo. Susikaupkite ties vienu vieninteliu tikslu, kuris gali būti susijęs su aukštosiomis studijomis, išsilavinimu, tolimomis kelionėmis, užsienio kultūromis ar pažiūromis. Jei matote kai ką, nuo ko negalite atitraukti akių, – tai jūsų. Link ten nukaksite savo profesionalumo ar iki šiol įgytos pozicijos dėka. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Minčių planeta šios savaitės pirmomis dienomis įsikurs žemės ženkle, dėl ko ir jūsiškės įgaus daugiau jėgos. Mąstykite plačiau, suteikite savo mintims ir žodžiams reikalingą formą. Tam, be abejo, neužteks tik kalbėti. Kad tuo visi patikėtų, reikės nedelsiant imtis konkrečių veiksmų. Vėliau asmeninio gyvenimo nesklandumai primins, kad nėra galimybių visu pajėgumu atsiduoti savo profesijai.

Savaitgalį, simbolinio Mėnulio ir Saulės susitikimo metu, jums teks nerti į paslaptingą iki šiol dar neištyrinėtą tamsą tam, kad geriau pažintumėte save ir kitus. Galbūt tokiu būdu prarasite dalį savo seno pasaulio, tačiau atrasite naują. Jūsų ryžtas ir veržlumas nesustabdys jūsų ir neleis pasiduoti, jei tikėsite tuo, ką darote, ir tam naudosite savo turimas žinias ir įsitikinimus. 

Taip pat skaitykite: 7 laimingų žmonių įpročiai

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę galite suprasti, kad jums rūpi temos, kurias anksčiau laikėte nevertomis dėmesio ar rinkotės apie tai patylėti. Įmintos mįslės žadins dar aktyvesnę jūsų minčių eigą. Be to, savo nuomonę ginsite, net jei netruks norinčių jums įrodyti, kad ji neturi jokio pagrindo. O kai svajosite apie ryškesnius įspūdžius ir įspūdingesnius nuotykius, kažkas primins, kad ne viską atlikote čia ir dabar.

Jaunatis Avino ženkle jums leis susitelkti ties tuo, kas jums svarbiausia, – jūsų antrąja puse. O jei jos neturite, padės ją rasti arba įvykdyti kokią nors misiją visuomeniniame gyvenime. Bet kuriuo atveju, jūs turite žinoti, ko siekiate. Pasyviai laukdami, kol užkibs kokia žuvelė ar kol kas nors jums ką nors pasiūlys, išbarstysite brangų laiką vėjais. Pasitikėdami ir pasiremdami tuo, ką jau turite, priminkite sau, kad patys esate savo laimės kalviai. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kai bendravimo planeta Jaučio ženkle, jūs turite gerą progą pasiklausyti kitų, taip patirdami tikrąjį bendravimo džiaugsmą ir prasmę. Ypač jei pokalbio metu jie jums pasakys tai, kas suteiks jums daugiau informacijos apie jus. Regis, taip ir bus. Be to, šią savaitę kažkuriuo momentu atsitrenksite į neperlipamą nepasitikėjimo savimi sieną. Kaip ką nors įtikinti, kai patys abejojate savimi? Čia dar gali koją kišti keli su darbu susiję nuomonių skirtumai.

Tikslas, ties kuriuo jus paragins susitelkti jaunatis, įvyksianti savaitgalį, bus susijęs su sveikatos stiprinimu, kūno lavinimu ir tobulinimu, kolegomis, buities ar darbo proceso gerinimu. Žinoti ko siekiate ir ties viena kryptimi susitelkti yra svarbiausia būtina sąlyga. Čia jums padės jūsų antroji pusė ar koks nors kitas svarbus asmuo.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dėl Merkurijaus žemės ženkle jūs patikėsite, kad posakis „skubėk lėtai“ yra prasmingas. Ar pavyks jums prie jo tempo prisitaikyti, turbūt sužinosite iš savo kolegų. O jei kažkas (galbūt jūsų artimas žmogus) jums pasakys, kad per daug iš jo ar jos reikalaujate, neskubėkite paneigti. Gal tai ne kas kitas, o jūs pernelyg dažnai nešiojate rimtuolio kaukę ir patys nežinia ko norite?

Mėnulio Jaunatis jūsų ženklo atstovus sutelks ties meilės, kūrybos, rizikos, žaidimų ir, be abejo, vaikų temomis. Na, bet jums nevalia bandyti visų jų sugaudyti ir suvaldyti. Patys žinote, kur jūsų širdis, ten ir keliaukite. Šią užduotį atlikti nepriekaištingai jums padės tiksli dienotvarkė, gera savijauta ir atidumas savo bei kitų žmonių žemiškiems poreikiams. 

Taip pat skaitykite: Kaip atsiranda (ne)meilės trikampiai?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę suprasite nemažai tiesų, viena jų – tai, kad bendrauti gali būti iš tiesų malonu. Ir kad tai, jog bendravimas nebūtinai žodžių ar nuomonių gausa. Kartais daugiau pasako pauzės arba konkretus veiksmas, kurių tikslas taip pat gali būti užmegzti ryšius. Jūsų planus, turbūt labai konkrečius, dar gali sujaukti netikusios praeities nuosėdos ir kitų asmenų bandymai pakeisti jūsų nuomonę. Kovoti su tuo beprasmiška. Verčiau būkite ramūs ir užtikrinti.

Savaitgalį dėl Jaunaties neabejodami perimkite savo šeimos vairą, nes dabar įgyjate tikrąsias šeimos lyderio savybes. Viena, kas be galo svarbu, tai rasti tikslą, kurio visi kartu sieksite. Priemones apmąstyti ir patarti gali būti svarbu. Tačiau turėkite galvoje, kad jums pravers konkretūs, bet kūrybiški metodai. O vaikų įtaka čia gali būti lemiama.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ši savaitė iš jūsų gali paprašyti daugiau tolerancijos tiems, kurie nėra linkę pasitikėti nevaržoma naujovių galia. Ir išsiugdyti kantrybę. Tiesa, vis dažniau pasikalbėsite su šeimos nariais apie praeitį ir kursite kartu su jais bendrus ateities planus. Be to, draugai ar komandos nariai gali nebūti jums pakantūs, o antroji pusė kištis ne į savo reikalus.

Mokymasis, kelionės, ryšiai su žmonėmis, esančiais šalia jūsų, ir bendravimas su jais taps jūsų prioritetu dėl savaitgalį vyksiančios jaunaties. Norėdami tapti gerais tarpininkais, neturite bandyti visko atlikti vienu metu. Priešingai, bus svarbu atrinkti, kas yra svarbiausia ir, atmetus viską, kas nereikalinga, susitelkti į vieną užduotį. Ir tik ją atlikus, imtis kitos. Jūsų asmeninės patirtys, įgytos šeimoje, leis rasti tinkamus sprendimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasikalbėti apie šį bei tą šią savaitę bus tikri smagu, niekur neskubant ir nieko neskubinant. Temos ne taip svarbu, daug svarbiau užmegzti artimą ryšį su tais, kurie šalia, kurie turi ką pasakyti ir turi ko išmokyti. Tačiau palaiminga ramybe trukdo mėgautis darbas ir su juo susijusios pareigos. Vos tik į jas pažvelgsite su meile, o nepasitenkinimu – pasaulis taps gražesnis.

Jaunas Mėnulis savaitgalį pakvies jus vienam tikslui – sau ir kitiems įrodyti savo vertę. Pagalbos ranką išties jūsų sesuo ar brolis, kaimynė ar kaimynas, socialinio tinklo bičiulis ar šiaip praeivis gatvėje. Galbūt jie padės pažadinti jumyse karį, turintį drąsos kitiems įrodyti, kokiu lobius jis savyje slepia. Tačiau siekdami užsibrėžto tikslo turite veikti patys, būdami tikslingi, atkaklūs ir net šiek tiek  įžūlūs. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius