Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 24

Savaitės horoskopas – balandžio 25–gegužės 1 d.

Užbaigsime balandį ir peršoksime į paskutinį pavasario mėnesį. Su kokiomis nuotaikomis?
Gėlės mamai
Gėlės mamai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę nenurimsite, kol jūsų mintys nepasieks reikiamų žmonių ausų, kol jūsų pastangos nebus pastebėtos ar įvertinos darbdavių ir kol jūsų veiksmai komandoje nesutelks jūsų bendrakeleivių.

Prieš pat savaitgalį Venerai pakeitus ženklą, keisis grožio ir malonumų prioritetai. Užuot kovoję už teisę būti gražiems, mylimiems ir turtingiems, su malonumu mėgausitės tuo, ką jums pasiūlo gyvenimas, nieko sau negailėdami ir visaip save lepindami. Merkurijus tuo metu ims judėti atgalios, dėl ko kils noras pasikalbėti apie neišnaudotas progas uždirbti ar kai ką įsigyti.

Mamos dieną jausitės pakylėti ir tinkamiausią dovaną mamai išrinksite, jei kliausitės savo šeštuoju jausmu ar pildysite jos slapčiausią svajonę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę startuosite jausdamiesi taip, lyg kitiems padedant, jums bus įmanoma viskas. Vėliau atgausite sveiką protą, susitelkdami į savo žinių kaupimą ar profesinius pasiekimus.

Darbo savaitei baigiantis, jūsų ženklo valdovė Venera pereis į jūsų ženklą. Metas pasirūpinti savo išvaizda tam, kad atskleistumėte visą iki šiol galbūt šiek slėptą ar dėl kokių nors priežasčių slopintą patrauklumą. Ir nors yra visos sąlygos būti patraukliems, tačiau vis kils kliūtys, siekiant būti tinkamai išgirstiems. Ruoškitės ne kartą pakartoti tai, ką jau sakėte.

Savaitės finalas – Mamos diena, kai jūs, besiaukojantys dėl bičiulių, neturėtumėte pamiršti ir savo mamos. Nebent ji yra jūsų geriausia draugė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitė pralėks stengiantis dėl kitų ir visaip siekiantiems rasti balansą tarp dviejų svarbių dalykų: galimybės duoti ir noro ką nors gauti iš kitų.

Prieš savaitgalį du svarbūs pokyčiai: Venera pereis į Jaučio ženklą, o Merkurijus šiame ženkle ims judėti atgalios. Pirmoji planeta jūsų jausmus uždarys tarp keturių sienų, gal net paskatindama jus atrasti slaptą jausmų objektą. Dėl antrosios, pokalbių ar apmąstymų metu bus nupūstos dulkės nuo kai kurių jūsų nuoskaudų.

Mamos dieną turėsite lūkesčių, kurie gali būti gražesni už realybę, tačiau jums bus leista šiek tiek atitrūkti nuo žemės. Ir kas žino, galbūt dalis jūsų lūkesčių pasieks Dievo ausį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę darbų imsitės iš peties, tikėdami, kad be jūsų niekas neišsivers. Tiesą sakant, netrukus pripažinsite, kad ir jūs be kai kurių asmenų esate lyg be rankų.

Prieš savaitgalį pajusite pakylėti tuomet, kai šalia jūsų bus bičiulių komanda ir šios tendencijos išliks dar kurį laiką, nes jūsų grupės ryšių srityje darbuosis grožio, jausmų ir malonumų planeta. Deja, bendravimo planeta pakeis kryptį, dėl ko kiek apsunks diskusijos su draugais ar kolegomis – vis grįšite ir grįšite prie ankstesnių temų.

Savaitgalį norėdami kuo šauniau atšvęsti Mamos dieną, sukvieskite kuo didesnį būrį bičiulių, turinčių ką vieni kitiems papasakoti ar išmokyti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šios savaitės pradžioje jūs be galo norėsite kam nors įtikti, tačiau jūsų saviraiškos kaina gali būti išties didelė. Tai supratę, imsitės rimtų darbų ir rūpinsitės savo santykių kokybe.

Poreikį būti nepriekaištingais darbuotojais prieš savaitgalį sustiprins į jūsų karjeros sritį perėjusi Venera. Panašu, kad profesiniais takeliais vaikščioti bus malonu. Deja, Merkurijus toje pat srityje judantis atgal, darys ir savo juodąjį darbą, vis primindamas jums apie praeityje neišspręstus profesinius galvosūkius.

Jei savaitgalį kitų žmonių dosnumą panaudosite kilniems tikslams, galite būti tikri, kad Mamos diena taps įsimintina ne tik jums bet ir visiems, su tuo susijusiems.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžios polėkius, kuriems ryšitės namuose, vėliau kiek prigesins konkretūs veiksmai, kuriuos reikės atlikti dėl savo vaikų, kūrybinių planų ar kitų einamųjų darbų.

Prieš savaitgalį žemės ženkle įsikūrus Venera padės panaudoti jausmų galią, siekiant žinių ar įgyjant palankumą tarp toli gyvenančių asmenų. Tiesa, visiems tiems, kurie moko kitus ar patys studijuoja, taip pat ir tiems, kurie bendrauja su užsieniečiais, Merkurijus kiš koją, trukdydamas irtis pirmyn.

Savaitgalį pakiliai jausitės vykdydami savo antrosios pusės svajones. Puikus laikas praplėsti savo akiratį, pavyzdžiui, apsilankant kokiam nors Motinos dienai skirtame renginyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Norite, kad jūsų vaikai būtų sėkmingi? Gimdykite juos vėliau

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę pradėsite pernelyg daug kalbėdami apie savo planus, tačiau ne itin daug atlikdami. Laimei, vėliau susitelksite, bet veikiau dėl savo asmeninio gyvenimo ir to, kas jums brangu, nei dėl karjeros.

Darbo savaitės pabaigoje Venera atsidurs Jaučio ženkle, jus mokydama imti, pasitikėti ir būti už tai dėkingiems. Deja, ne viskas dalybų srityje eisis lyg iš pypkės – galbūt apie save primins atidėtos verslo, draudimo, kreditų ar panašios temos, parodydamos savo tamsiąją pusę, kuriai derėtų skirti dėmesio.

Savaitgalį būkite atviri pasiūlymams jums padėti susidoroti su sveikatos ar buities iššūkiais. Ir jei norite nustebinti savo mamą, priimkite tai, ką ji jums pasiūlys, net jei tai pasirodys nereikalinga ar neverta dėmesio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šios savaitės pradžioje išlaidų padaugės ir dėl to, kad vis ko nors užsigeis tai vienas, tai kitas jums brangus asmuo, o jūs, be abejo, norėsite visiems įtikti. Vėliau bus rimtų pasitarimų ir noro įdiegti keletą naujovių savo namuose.

Prieš savaitgalį Venera pradės kelionę jūsų partnerystės srityje, todėl nuo šiol kuklūs nebūsite, rodydami savo jausmus artimiausiam žmogui. O gal net ir nauji santykiai pasibels į jūsų duris. Tiesa, bus ir ėjimo prieš srovę, o tiksliau – grįžimo atgal prie jūsų artimiems ar darbo santykiams opių temų.

Savaitgalis tobulas švęsti Mamos dieną, nes jus šildys laikas, praleistas su tais, kuriuos labiausiai mylite. Vertinsite tai, kas šalia jūsų ir tai, kiek džiaugsmo galite suteikti artimiesiems.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šios savaitės pradžioje geisdami dėmesio savo asmenybei ir asmeniniams nuopelnams, įsivelsite į painias istorijas. Ir tik vėliau šiek tiek save suturėsite, stiprindami pozicijas materialiame ir bendravimo frontuose.

Prieš pat savaitgalį įvyksiantys svarbūs pasikeitimai visatoje, nuo šiol turės įtakos jūsų kasdieniams įpročiams, darbams, buičiai ir sveikatai. Nors kasdienė rutina ir tie, su kuriais darbuojatės kels malonius jausmus, o taikomos gražinimo ar sveikatinimo priemonės bus veiksmingos, netrūks pataisymų, perdarymų ir diskusijų apie nebaigtus ar netinkamai atliktus darbus.

Savaitgalį žinosite, ką padaryti, kad namiškiai pasijustų puikiai, o šeimos židinys liepsnotų kaitriai. Ir kuo daugiau pastangų, atliktų pagavus įkvėpimui, tuo daugiau rezultato.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Pole dance“ trenerė Neringa: „Nereikia painioti šokio su striptizu“

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Į šios savaitės nuotykius leisitės nenoriai ar bent kitiems atrodys, kad jūs, priešingai nei dauguma, stokojate entuziazmo. Vėliau situaciją pakoreguosite, parodydami savo tikrąjį veidą ir tikruosius poreikius.

Prieš savaitgalį jūsų kūrybos ir malonumų sritį praturtins Venera: daugiau malonumų, daugiau komforto ir daugiau poreikio pasimėgauti gyvenimu. Kita vertus, už malonias akimirkas reikės šiek tiek sumokėti, šiuo atveju, išklausant savo atžalas, mylimą asmenį ar perdarant savo kūrinį.

Mamos dieną bus įkvepiančių pokalbių, todėl jausitės pakylėti, galėdami susitikti su tais, kurie jums brangūs. O jei kuris nors jums pakuždės į ausį savo svajonę – nesitversite kailyje, kol jos neišpildysite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę būsite ir pernelyg draugiški, ir per daug atsiskyrę, o galų gale – per daug dėmesio reikalaujantys. Pasirinkimai neblogi, bet būtų puiku, jei visa kame jaustumėte saiko jausmą.

Prieš savaitgalį jūsų šeimos ir namų srityje įsikurs Venera. Ir jos paveikti norėsite vieno – tai jaukių, malonių, patogių ir nepriekaištingų namų. Dovanodami savo šeimos nariams meilę, vis dėlto neišvengsite varginančių pokalbių namuose, kuriuos inicijuos Merkurijus, pakeitęs savo kryptį. Tegul jūsų pašnekesių rezultatas patobulina tai, kas netobula.

Mamos dieną sutiksite paruošę pačias dosniausias dovanas mamoms, nes visas jūsų savanaudiškumas ir taupumas išgaruos tuomet, kai reikės išpildyti savo brangiausiojo pageidavimą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šios savaitės pradžioje tiksliai žinosite, ko siekiate, negailėdami savęs ir besąlygiškai pasitikėdami kitais. Vėliau vertinsite komandinį darbą, o galų gale ieškosite vietos pasislėpti nuo pasaulio vėjų.

Smagių naujienų, išvykų, pažinčių ir susitikimų jums atneš Venera, kurių dalis suvirpins širdį iki pat jos gelmių. Kita vertus, bus ir tokių susitikimų ar susirinkimų, kuriuos mielai ignoruotumėte ir kurių temą ištrintumėte iš savo atminties. Deja, jūsų nuomonės nebus atsiklausta.

Mamos diena – tai puiki proga jums ką nors gera padaryti dėl kitų. Atspėsite kitų žmonių norus ir išties dėl to nei kiek neklysite. Svarbu liautis abejoti savimi, ypač, kai šalia jūsų bus tie, kuriuos iki skausmo pažįstate.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius