Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 26

Savaitės horoskopas – balandžio 27–gegužės 3 d.

Įžengsime į paskutinį pavasario mėnesį. Kas mūsų laukia? Ką numačiusios žvaigždės?
Mergina pučia muilo burbulus
Mergina pučia muilo burbulus / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios savaitės viduryje dėl sprendimų finansų srityje konsultuokitės su savo šeštuoju jausmu. Keistu būdu jums pavyks suderinti tai, kas iš pirmo žvilgsnio nesuderinama. Be to, materialinės gerovės pagrindu taps jūsų pasiryžimas sekti paskui savo svajonę ir atleisti tiems, kurie jus praeityje įskaudino ar nuvylė.

Gerais derybiniais ir oratoriniais įgūdžiais jus apdovanos ženklą pakeitęs Merkurijus. Nenustygsite vienoje vietoje, o kuo daugiau sužinoti, išgirsti ir kitiems papasakoti jums taps būtina. Būsite imlūs naujoms žinioms, tačiau savaitgalį, regis, nusivilsite savo mokytojais.

Be to, čia dar ir pilnatis, kurios metu rizikingi finansiniai sprendimai, azartas ar noras patenkinti vaikų ar mylimojo užgaidas gali pakabinti ant plauko tiek jūsų, tik kito žmogaus materialinę gerovę. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę bus priežasčių draugams ar komandos nariams atleisti ir jiems kai ką paaukoti, išreiškiant meilę, dėkingumą ar tiesiog dėl to, kad jums taip elgtis norisi. Niekas už jus nežinos geresnio būdo, kaip kokią nors draugo neapčiuopiamą idėją įgyvendinti.

Be to, Merkurijus artėjant savaitgaliui paliks jūsų ženklą, nukreipdamas jūsų mintis nuo savęs link materialinių  vertybių. Deja, beveik iš karto jus užklups abejonės dėl savo finansinių galimybių, nes kažkoks žmogus nepasistengs jūsų palaikyti ar jumis pasitikėti.

Pilnatis savaitės pabaigoje išryškins partnerystės temą. Įsitikinkite, ar dėl pilnatvės šeimoje neaukojate laimės, kurią patiriate dviese? 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę trumpam tapsite svajotojais, kuriuos tam įkvėps profesinė veikla. Nuostabu tai, jog netgi svajodami jūs nepamiršite, kad dėl savo svajonės būtina kažką daryti patiems. Galimas ir kitas kelias – savo profesinius siekius įgyvendinti tyliai, kol kas to atvirai neafišuojant.

Jau penktadienį jūsų ženkle įsikurdamas Merkurijus jūsų mąstymo ir bendravimo įgūdžius pavers nepriekaištingais ir primins, kad dabar geriausias laikas būti išgirstiems ir suprastiems. Paradoksalu, bet savaitgalį jūsų antroji pusė tuo nepatikės, kad ir kaip per galvą versitės.

Galiausiai, į geros savijautos ir tvarkingos buities paieškas jus pakvies pilnatis. Nusprendę, kad galite visur suspėti ir privalote apie savo planus visiems papasakoti, pateksite į užburtą ratą. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Draugai ar komandos nariai jums šią savaitę patars, kaip galima atlikti tai, kas jums iš pirmo žvilgsnio atrodė neįveikiama. Ir padės jums tai atlikti. Jei pasitikėjimo ar vilties tam stokojate – dairykitės jo kur nors tolėliau.

Į vidines paieškas, sapnų, svajonių ir prisiminimų pasaulį jus pakvies į kitą žvaigždyną perėjęs Merkurijus. Atsidūręs Dvynių ženkle, jis jus paskatins atsitraukti ir dažniau pažvelgti į savo vidų. Net padaugėjus informacijos, jūsų savo krypties nekeisite. Nebent savaitgalį jus iš svajonių pabandytų ištraukti sunkios kaip akmuo kasdienės pareigos.

Dėl pilnaties, kurios tiksli fazė įvyks sekmadienio naktį, jums verta susimąstyti apie tai, kokia laimės, kurią norite suteikti mylimiems žmonėms, kaina. 

Taip pat skaitykite: Obuolys nuo obels netoli rieda: dailiausios įžymybių atžalos

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iš rėmėjų gautas lėšas tinkamai šią savaitę panaudosite kilniems tikslams, remdamiesi savo profesiniu įdirbiu ir konkrečiu nuosekliu darbu. Neabejokite, net jei tai, kas jums siūloma, tėra ne visai realios idėjos.

Apmąstykite, ką privalote atlikti, kad jūsų namai, tapdami užuovėja, padėtų jums sugauti profesinę sėkmę.

Darbo savaitei baigiantis, pasikeis Merkurijaus padėtis – jo įkvėpti jūs noriai klausysitės draugų ir bendražygių bei drąsiai reikšite savo nuomonę. Su jais pasikalbėti savaitgalį trukdys jūsų atžalos, nuo jūsų akių nenuleidžiantis mylimas asmuo arba jumyse pabudęs įsitikinimas, kad už jūsų saviraišką nėra nieko svarbiau.

Šeimos ir namų palikti antram plane nepavyks dėl pilnaties savaitės pabaigoje, tačiau ir darbas pareikš savo teises. Apmąstykite, ką privalote atlikti, kad jūsų namai, tapdami užuovėja, padėtų jums sugauti profesinę sėkmę. Beje, savo asmenybei per daug galių nesuteikite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią savaitę jūs galite įgyvendinti savo antrosios pusės norą. Regis, pats metas aptarti su artimu žmogumi atostogų planus, o jei jums jos vis dar atrodys toli, apsilankykite kartu renginyje, kuriame jam ar jai būti gera.

Merkurijus nuo penktadienio Dvynių ženkle. Dėl jo įtakų jūsų intelektiniai gebėjimai padės jums tapti geresniais darbuotojais, Merkurijus jūsų mintis nukreips į socialinio statuso gerinimą. Tiesa, savaitgalį bus progų įsitikinti, kad namiškiams tai nė motais.

Be to, pilnatis Skorpiono ženkle pakvies jus į ne vieną pokalbį, kurio tema jums iki šiol atrodė neįdomi ar neprieinama. Mokykitės ir gerkite į save ateinančias žinias, tačiau dėl savęs, o ne tam, kad kieno nors norus patenkintumėte.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasitelkdami kitų žmonių paramą ir pagalbą, šią savaitę galite atlikti svarbių darbų, kurie pagerintų jūsų sveikatą ar darbo aplinką. Dėl šių tikslų dar bus svarbu kai ko atsisakyti. Kolegomis pasitikėsite taip, kaip pasitikite savimi.

Artėjant savaitgaliui jums į pagalbą atskubės Merkurijus, perėjęs į jums giminišką oro ženklą. Prasideda laikas, kai kitus įtikinti dėl to, kuo jūs tikite ir tokiu būdu juos ko nors išmokyti, jums bus vieni niekai. Deja, taip nemanysite savaitgalį, kai kažkas jums patieks nepasitikėjimo jūsų intelektiniais gebėjimais porciją.

Savaitės pabaigoje protingai naudodami savo laiką ir energiją, netrukus pajusite, kaip vėjas jums pučia į nugarą, nešdamas jus materialinės ir dvasinės gerovės kryptimi. Draugai šioje kelionėje gali jums padaryti meškos paslaugą.

Taip pat skaitykite: Norisi ko nors saldaus ar sūraus? Sužinokite, kokių medžiagų trūksta jūsų organizmui

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Siekdami jausmų, romantiškų įspūdžių, kūrybos džiaugsmo ar vaikų juoko, šią savaitę ne kartą atsigręšite į savo artimą žmogų ar kitą jums svarbų asmenį. Jis ar ji parodys kaip įmanoma tai, kas jums svarbu. Be to, šiomis dienomis akis verta paganyti ir grožėtis meno kūriniais.

Merkurijaus apsilankymas Dvynių ženkle jums užvers vienas duris, bet atvers kitas. Pro jas įėję būsite įtraukti į pokalbius, kuriuose sužinosite intriguojančių istorijų apie kitus žmones ir prisiliesite prie kito žmogaus vertybių. Jas trumpam paniekinsite savaitgalį, supratę, ko patys stokojate.

Beje, savaitgaliui baigiantis jūsų ženkle įvyks pilnatis. Tiesa ta, kad jūsų asmeniniai poelgiai pagerins santykius su partneriais. Tačiau, šiukštu, nebandykite dangstytis darbu kaip pasiteisinimu!

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę suprasite, ką reikia padaryti, kad jūsų šeimos židinys liepsnotų kaitriai ir nuosekliai, o namuose gyvenantys patirtų kuo daugiau pasitenkinimo. Nedelsiant naudokite turimas priemones, kol įkvėpimas nepraėjo. 

Tikruoju jūsų žinių ir informacijos šaliniu taps jūsų parneriai dėl Merkurijaus, kuris penktadienį pradės kelionę Dvynių ženklu. Būkite pasiruošę jų pasiklausyti ir iš jų šio to išmokti. Deja, tuo patikėti savaitgalį jums bus beveik neįmanoma.

Dėl pilnaties savaitgaliui rekomendacijos tokios: dažniau pabūti vieniems, pasimėgauti gamtos prieglobsčiu ar išbandyti dvasines praktikas. Tai jums raktas, kuriuo pasinaudoję sustiprinsite sveikatą ir efektyviau panaudosite savo jėgas darbe. Tiesa, optimizmas – geras vaistas, bet kol kas jį mažumėlę pažabokite.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei jūsų mylimas žmogus ar vaikas jums į ausį pakuždės savo svajonę – jūs žinosite, kaip ją paversti tikrove. O jei jums ant liežuvio galo sukasi nuostabi istorija, galite tuoj pat ją įvilkti į kokį nors meninį rūbą. Yra ir kita alternatyva – trumpam tapti tikru meno žinovu.

Žmonės, kuriuos vadinate savo draugais ar bendražygiais, padės jums atskleisti savo kūrybiškumą.

Kol galvosite, kada paskutinį kartą buvote parodoje ar muziejuje, jus kolegos pakvies pasikalbėti apie šį bei tą.

O jūs ką nors priremsite prie sienos, nes žūtbūt reikės jam ar jai papasakoti apie savo darbą. Tik slogūs prisiminimai savaitgalį čia sujauks visas kortas.

Negana to, dar ir pilnatis, su kuria jums pavyks susitarti tiek, kiek jūs savyje esate ištobulinę komandos nario savybes. Tie žmonės, kuriuos vadinate savo draugais ar bendražygiais, padės jums atskleisti savo kūrybiškumą. Būkite budrūs, jei bus priežasčių (ir pagundų) visus įgaliojimus perleisti tretiesiems asmenims.

Taip pat skaitykite: Šeimos pedagogas Albinas Pugevičius: „Vyrų išgyvenimo sąlyga – šeima ir laiminga moteris“

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų besąlygiškos pastangos dėl šeimos ir namų šią savaitę sustiprins jūsų pasitikėjimą savimi. Todėl, išgirdę tėvų ar namiškių prašymus jiems patalkinti, neskaičiuokite nei laiko, nei lėšų, kuriuos tam skirsite. Manykite, kad šie menki praradimai yra jūsų investicija į šeimos laimę.

Malonių pokalbių su vaikais, romantiškų prisipažinimų ir kūrybiškų sprendimų laiką jums žada Dvynių ženkle nuo penktadienio įsikurianti bendravimo planeta. Tačiau nesistebėkite ir neliūdėkite, jei savaitgalį kažkas iš draugų visa tai pavadins romantiškais kliedesiais.

Profesinių įsipareigojimų ir jūsų visuomeninio statuso temos taps aktualios jau savaitgalį, kai Skorpiono ženkle įvyks pilnatis. Giliai širdyje matysite ryšį tarp savo pasiekimų ir šeimos laimės. Perleisti vadžias į rankas kažkokiam kitam asmeniui būtų klaida. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią savaitę savo vidumi jausite, ką galite gero padaryti dėl savęs ir dėl kitų. Jei vis dar savimi abejojate, abejones išsklaidysite, nuoširdžiai su kažkuo pasikalbėję ir surinkę visą jums reikalingą informaciją.

Merkurijus, darbo savaitei baigiantis atsidūręs Dvynių žvaigždyne, suaktyvins bendravimą jūsų namuose. Gal pats laikas pakalbinti tėvus ir senelius, kad daugiau sužinotumėme apie savo giminės praeitį? Tačiau kai namuose savaitgalį netils kalbos, nebaigti darbai prie jūsų prisiartins ir pagrūmos pirštu.

Dėl savaitgalį artėjančios pilnaties optimizmo pamatams lieti metas palankus, kaip ir visiems būdams plėsti savo akiratį. Žinosite, kaip tai padaryti (lėtai, nuosekliai ir apgalvojant kiekvieną žingsnį), tačiau dažnai apie tai pamiršite, plaukiodami nesibaigiančių rūpestėlių akvariume. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius