Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 21

Savaitės horoskopas – birželio 22–28 d.

Sužinokite, ką ateinančią savaitę jums žada žvaigždės ir skaitykite savaitės horoskopą.
Gulbės
Gulbės / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę vis dažniau atsigręšite į savo šeimos lizdelį, nes jūsų namų ir šeimos srityje įsikurs Saulė ir Marsas. Saulės skatinami jau pirmomis savaitės dienomis save išreikšite užmegzdami gilesnį ryšį su šeimos nariais ir pasirūpindami jais bei savo namais.

Marsas tai dar labiau sustiprins savaitės viduryje, kviesdamas jus rungtis už savo klaną, tyrinėti šeimos medį, griebtis remonto ar kitų su namais ir šeima susijusių veiksmų. Įsitikinkite, kad jūsų poelgiai paverčia namus ne mūšio lauku, o saugia tvirtove. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitė prasidėjusi nuo vasaros saulėgrįžos, pavers jus savo aplinkos kūdikiu. Vėžio ženkle įsikūrusi Saulė primins, kad jus stiprina viskas, kas yra čia ir dabar. Būdami arčiau gamtos ir bendraudami su tais, kurie jus įkvepia, kurie jus ko nors išmoko, atskleisite viską, kas jumyse yra geriausio.

Savaitės viduryje į tą patį ženklą atvykusi veiksmo planeta kvies jus aktyviau rūpintis arti jūsų esančiais ir daugiau energijos skirti pokalbiams bei įvairiausios išvykoms. Svarbu suprasti, ar tai jus paskatina naujiems poelgiams, ar tik išeikvoja energiją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę vis daugiau dėmesio skirsite savo asmeninėms vertybėms ir turtams. Dėl to pasistengs net dvi planetos. Saulė, susijusi su saviraiška, padės jums suprasti ir parodyti savo prigimtinius įgūdžius, be to, paragins jus juos naudoti tam, kad geriau uždirbtumėte ir patikimiau įsitvirtintumėte.

Kad pamatas, kurį liejate būtų dar stipresnis, pasistengs ir Marsas, skatindamas jus rungtis už duonos kąsnį, už savo vertybes, už tai, ką turite įgiję ir viską, ką dar norėtumėte turėti. Tiesa, dažniau save patausokite, antraip jūsų pastangos duos priešingą rezultatą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši savaitė, kai diena savo ilgumu nugalės naktį, jums pradės aktyvų savo asmenybės stiprinimo laikotarpį. Nors būsite matomi, tačiau kritikos strėlių galite nesibaiminti, nes į jus kryps susižavėjimo kupini žvilgsniai: jums pavydės, į jus lygiuosis ir į jus kreipsis pagalbos.

Marsas savaitės viduryje išryškins tiek jūsų stipriąsias, tiek silpnąsias savybes. Laimė, visi žinos, kad jūsų iniciatyvos, nepaisant to, patinka jiems tai ar ne, yra vertingos. Iš tiesų, pravartu skirti savo energiją fizinei ir emocinei būklei stiprinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius