Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 28

Savaitės horoskopas – birželio 29–liepos 5 d.

Penktoji vasaros savaitė – kokia ji mums žadama?
Arbūzas.
Arbūzas. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę turėsite ne vieną priežastį nustebti, matydami, kas vyksta aplinkui jus. Nauji žmonės belsis į jūsų gyvenimą, pilni minčių, idėjų, informacijos. Kai aplink jus bus tiek jumis besižavinčių, jus įkvepiančių ar tiesiog norinčių su jumis susipažinti, būsite dosnūs jausmais, džiaugsmu ir viskuo, ką gero turite savyje. Netruksite suprasti, kad jūsų neįprasti poelgiai ir jūsų saviraiška tampa traukos centru.

Na, bet jums paruošti ne tik nuotykiai ir džiaugsmai, o ir šis tas, susijusio su jūsų karjera, nes savaitės viduryje šioje srityje darbuosis pilnatis. Savo vadovybei įtiksite noriai perlipę per asmeninius slenksčius, o namiškiai liks patenkinti, kai patikėsite paslapčių galia. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę jums pati storiausia duonos riekė bus atriekta namuose. Jei išvynioję ją pamatysite, kad tai pasakiško dydžio ir neįtikėtino gardumo torto gabalas, visus juo vaišinsite ir nekukliai girsitės kiekvienam, kuris stabtels jūsų pasiklausyti. O iš kur jis, sužinosite tik pasikapstę praeityje. 

Jei to daryti nenorite, susitelkite ties savo išsilavinimu, tolimomis kelionėmis ar ryšiais su toli gyvenančiais. Čia, regis, prieš jus derlingi laukai, į kuriuos jau anksčiau šį tą pasėjote, ir kuriuose kalasi daigai. Bet dabar juos būtina patręšti ar kitaip jiems dėmesio suteikti, kad dar labiau padidintumėte savo perspektyvas. Nežinote, kaip? Patikėkite draugu, kolega ar artimu žmogumi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ko jau ko, o žodžių jums šią savaitę netrūks. Laimei, galite pasirinkti patį aukščiausią bėgį kalbėdami ar rašydami ir nesibaiminti, kad jus nubaus už greičio viršijimą. Situacija gali būti išties tokia: daugės žmonių, kurie nori su jumis kažką aptarti, jūsų pasiklausyti, eilės rikiuosis norinčiųjų patekti į jūsų draugų sąrašą ir t. t. Jūsų užduotis paprasta – šį srautą kaip nors suvaldyti ir gauti iš to bent kiek naudos.

Dar viena užduotis, su ankstesne nesusijusi: sutelkti savo dėmesį į santykius su tais, su kuriais turite bendrų finansinių resursų ar esate susieti intymiais ryšiais. Gali būti, kad bus atskleista kažkas, kas jums iki šiol buvo aktualu, bet neaišku. Beje, kūrybiški sprendimai darbe gali pastorinti jūsų piniginę. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę jums galima bus užklijuoti dosniausio asmens etiketę. Ir kodėl gi turėtumėte kam nors ko nors gailėti, turėdami tiek daug? To pasieksite ne žodžiais, o darbais. O darbo vietoje išties vyks šis tas, kas stebins ne tik tuos, su kurias dirbate, bet ir jus pačius. Svarbiausia mažiau kalbėti apie tai, kas jums rūpi, o iš širdies dirbantiems ryžtis keisčiausiems poelgiams, kurie išties praturtintų.

Be to, pilnatis priešingoje Zodiako pusėje ir jums pravartu išsiaiškinti šį tą, kas susiję su jūsų santykiais, nesvarbu, darbe ar asmeninėje erdvėje. Visų pirma, kokie jūsų tikslai partnerių atžvilgiu. Jei patys to nežinosite, galite pakliūti į tinklą, kuris atrodys iš pažiūros mielas ir malonus, bet jums visiškai nepatogus. 

Taip pat skaitykite: Nauji vasaros salotų receptai: greita, lengva ir skanu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius