Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 17

Savaitės horoskopas – gegužės 18–24 d.

Pasitikime savaitę su astrologinėmis prognozėmis. Ko šįkart galime tikėtis?
Žydintis medis
Žydintis medis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitė prasidės jaunatimi Jaučio ženkle, paragindama jus padaryti kai ką svarbaus dėl savo materialinės gerovės. Šiek tiek pasvajoję apie tai, ką norite turėti, imkitės darbų, kurie priartins jus prie jūsų svajonės. 

Savaitės viduryje Saulė, pereidama į Dvynius, nukreips jūsų dėmesį į bendravimą. Viena bėda, kad bendravimo planeta lyg kažką pamiršusi atlikti praeityje, ims judėti atgalios. Jums tai priežastis taip pat pasižvalgyti po praeitį: išspręsti senas bėdas bendraujant su kaimynais, broliais ar seserimis ir būti atidesniems trumpose kelionėse, susitikimų metu, pasirašant dokumentus.

Sukrėtimai darbe artėjant savaitgaliui namuose paskleis nepasitikėjimo slogutį. Galiausiai kai kas nekukliai jums primins apie žinių ar kompetencijos stoką. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei vis dar manote, kad jūsų asmenybei atskleisti reikalingi keli štrichai – jais galite pasirūpinti būtent dabar, kai jaunatis vyksta jūsų ženkle. Stiprindami asmeninį autoritetą, neapsidėliokite kaukėmis. Galbūt patikimas žmogus jums padės perlipti į kitą, pageidaujamą etapą. 

Savaitės viduryje Saulė, palikusi jūsų ženklą, skatins atskleisti savo gabumus ir pasirūpinti savo vertybėmis. Kiek jausitės vertingi, tiek ir turėsite. Tačiau šioje jūsų srityje atgal pradėjęs judėti Merkurijus pakvies jus pasižvalgyti po praeitį. Gal ten rasite spragų, kurias užtaisę, pagaliau išliesite patikimus materialinės gerovės pamatus?

Besimokantiems ar dirbantiems su informacija, prieš savaitgalį užgrius dar didesnis žinių kiekis, lyg ir prieštaraujantis turimai informacijai. Paskutinės savaitės dienos bus sėkmingos tiek, kiek seksis derinti savo norus su partnerių finansinėmis galimybėmis. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžia sutampa su jaunatimi, kuri leis jums nuodugniau pažinti savo vidinį aš. Būkite nuoširdūs, kai teks su juo susitikti ir išklausyti jo svajones, baimes ir poreikius. Kuo atidesni jam būsite, tuo geriau seksis save išreikšti ir atskleisti, kai visų žvilgsniai ims krypti į jus. O tai gali nutikti labai greitai, netgi savaitės viduryje, ypač jei jau švęsite gimtadienį.

Beje, galimi tam tikri išbandymai dėl jūsų ženklo valdomo Merkurijaus judėjimo krypties pokyčių. Nepamirškite, kad kai kas, ką apie save pasakysite, gali būti panaudota prieš jus. Išdrįskite keblioje situacijoje pasijuokti iš savęs, bet išlikite sąžiningais.

Savaitei baigiantis turbūt nusivilsite, jei dosnių dovanų iš kitų asmenų tikėsitės ir turėsite pasistengti, kad kitas žmogus jūsų asmenybės neužgožtų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Naujų galimybių ir naujų užduočių komandiniame darbe ir ryšiuose su draugais jums pasiūlys jaunatis šioje jūsų ženklo srityje. Tiesa, kažkokia dalis jumyse prašysis išleidžiama atostogų. Be to, jausite poreikį kaupti jėgas ir atstatyti išsekusius energijos resursus. Tai natūrali būsena, kol Saulė judės link jūsų žvaigždyno.

Šiek tiek laiko pabūti atokiau nuo pasaulio triukšmo jums būtų svarbu ir tam, kad galėtumėte subrandinti savo kūrybines mintis ir apmąstyti savo ateities planus. Gali būti, kad pajusite būtinybę grįžti prie pamirštos savo svajonės.   

Antroje savaitės dalyje jūsų padangė gali aptemti dėl artimo žmogaus pavydo, o savaitgalį – dėl nesibaigiančių buities rūpesčių ar sveikatos negalavimų. 

Taip pat skaitykite: Jausmingos paslaptys: kaip patirti ilgiausią orgazmą

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Esate pasiruošę naujiems karjeros iššūkiams? Dėl jaunaties jūsų karjeros srityje, turite ne tik norų, bet ir galimybių. Tačiau nepasiduokite nepilnavertiškumo kompleksams ar baimei neatitikti idealaus darbuotojo įvaizdžio. O jei dalį jūsų laiko pasiglemš komandinis darbas ar draugai – tai jums labiau padės, nei trukdys lipant karjeros kopėčiomis.

Viena, ką čia turite atsiminti – reikia būti atidesniems frazėms, kurias savo draugams ar kolektyvo nariams ištariate. Gali būti, kad ims įkyriai lįsti nesusikalbėjimai, kuriuos išvaikysite tik tuo atveju, jei skirsite laiko ištaisyti praeityje paliktas spragas.

Savaitei persiritus antron pusėn, bėgsite slėptis nuo realybės į romantiškas svajones, bet niekur nepaspruksite. O savaitgalį norui leisti laiką su draugais barjerus pastatys jūsų vaikai ar mylimas žmogus. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitei prasidėjus gausite ne vieną signalą, dėl kurio jūsų akiratis bent kiek prasiplės. Iš tiesų, kiek užsimosite, tiek ir sužinosite, pamatysite ar aplankysite. Todėl, jei jums išdygo sparnai – jų neišsižadėkite.

Kai kas gali mestis prie darbų, manydami, kad čia jų laimė ir čia jų sėkmė. Tai tik dalis tiesos. Tačiau ir darbu turite pasirūpinti, kad jūsų įgyjamos žinios nenueitų niekais, o jūs pagaliau užkoptumėte į tas viršukalnes, kurių jums dabar būtinai reikia. Deja, čia neišsisuksite be nuosmukių ir be klaidų, dėl kurių turėsite teisintis vadovybei ir ieškoti pasimetusių galų praeityje.

Prieš savaitgalį jūsų artimas žmogus nenoriai jumis dalinsis su jūsų draugais ar širs, kai daugiau laiko skirsite ne jam ar jai, o savo bendraminčiams. Savaitę pabaigsite ieškodami aukso vidurio tarp savo tikslų ir šeimos narių reikalavimų.

Taip pat skaitykite: Vaikų globėja Jurgita Grinkevičienė: „Vaikui reikia turėti žmogų, kurį jis galėtų vadinti mama“

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jaunatis Jaučio ženkle jums nelengva, ypač jei laikysitės įsikibę to, kas jums įprasta ir nedrįsite atverti durų, už kurių slepiasi nežinia. Pasiruošę atversti kelias kortas, kurios gali slėpti bet kokią informaciją, pamatysite pasaulį iš kitos perspektyvos.

Kita vertus, jausitės lyg būtumėte naujai gimę ir atradę kai ką, kas jus veda pirmyn. Nepasiduokite pagundai aplankyti nematytas vietas ar mokytis naujų dalykų. Verčiau išnaudokite progą dar kartą nuvykti ten, kur jau buvote ar gilinti žinias jums jau pažįstamoje srityje. Regis, ten jūsų laukia iki tol neišmoktos pamokos. Kraudami lagaminus ar mokymo įstaigai pateikdami dokumentus, patikrinkite ar dokumentai tvarkingi ir savo vietose.

Beje, jūsų meilės darbui nesupras namiškiai, o savaitgalį jūsų didelių polėkių nepalaikys jūsų brolis ar sesuo.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitė prasideda jaunu Mėnuliu, kuris jums primins, kad turite visas priemones stiprinti savo santykius su antrąja puse ar darbo partneriais bei plėsti savo socialinės įtakos sferas. Jūsų žinios, įsitikinimai ir optimizmas – tiesiausiai nuves iki trokštamos vietos.

Tačiau ne visi keliai bus tiesūs ir ne visi ves tik pirmyn. Gavę pasiūlymų pasigilinti į kažkokius painius ir jus bauginančius dalykus, jokiu būdu to neatsisakykite. Neišvengiama tai, kad turėsite narplioti klausimus, susijusius su bendrais finansais, skolomis, kreditais ar paveldėjimu. Svarbiausia, kad nestokotumėte kantrybės ir užsispyrimo ieškodami atsakymų.

Artėjant savaitgaliui norėsite pasislėpti nuo jus persekiojančių įkyrių žvilgsnių aukštame savo išsilavinimo ar tikėjimo bokšte, o paskutinėmis savaitės dienomis būsite neperkalbami tuomet, kai su kažkuo spręsite lėšų paskirstymo ar pasidalinimo galvosūkius.

Taip pat skaitykite: Neištikimybė: kodėl sukame į kairę ir kas dėl to kaltas

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nieko nuostabaus, jei savaitės pradžioje apsispręsite kiek pakeisti savo gyvenimo būdą. Visi jūsų geri norai šioje srityje, nesvarbu, ar jūs ketinate pradėti sportuoti, laikytis dietos ar kitaip pertvarkyti dienotvarkę, bus palaikomi jaunaties, todėl eisis lyg sviestu patepti.

Deja, kitiems jūsų sumanymams ne visuomet degs žalia šviesa. Bėdų neturėsite, jei susitelksite į savo antrąją pusę, darbo partnerius ar kitus jums svarbius žmones. Pokalbiai su jais jus gali nublokšti ten, kur visai nenorite būti. Tokias mintis kaip ir savo neva teisingą nuomonę meskite iš galvos ir kuo atidžiau klausykitės, ką girdite.

Artėjant savaitgaliui į jūsų duris dar gali pasibelsti asmeninių vertybių krizė, o paskui ją antrosios pusės priekaištas, kad jūsų siluetas užstoja jam ar jai saulę. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jaunatis žemės ženkle jus kviečia pasidžiaugti ir kitus pradžiuginti. Tai laikas, kai galite patys visa krūtine įkvėpti gaivaus pavasario oro ir paberti smagių dėmesio dovanų savo mylimiausiems žmogučiams arba ką nors prasminga sukurti.

Nuo savaitės vidurio kūrybinius džiaugsmus kiek temdys didėjanti rūpesčių našta, nemalonūs kūno signalai ar iš anksčiau išlendančios problemos su kolegomis. Jei per kalną darbų nematysite dienos šviesos, jūsų pavaldiniai nevykdys jūsų nurodymų, vadinasi, turite dar labiau pasistengti. Nesėkmių priežasties ieškokite praeityje.

Artėjant savaitgaliui neįtempkite pavadėlio, prie kurio mintimis esate pririšę savo antrąją pusę, nors pavydas temdytų jums protą. O savaitgalį darykite, ką esate sumanę, nekreipdami dėmesio į praeities šmėklas, bandančias jus suklaidinti. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Noriai imkitės misijos pasirūpinti savo šeimos gerove, nes šioje jūsų srityje vos savaitei prasidėjus įvyks jaunatis. Asmeninio gyvenimo smulkmenos užims vyraujančias pozicijas, o jūs tokiu būdu atstatysite ryšį su savo šaknimis.

Vienu krašteliu, tiesa, nuo savaitės vidurio pasižvalgysite į tai, kas jums leidžia atsikvėpti ir šiek tiek labiau pasidžiaugti bei geriau save išreikšti. Tačiau imdamiesi kūrybinės veiklos nenustebkite supratę, kad pirma reikia jau pradėtus darbus pabaigti. Siūlydami laisvalaikį vaikams, galite išgirsti priekaištų, kad kažkokio duoto pažado iki šiol neįvykdėte.

Artėjant savaitgaliui gerus santykius su kolegomis jauks jūsų baimės ir nepasitikėjimas, o savaitgalį teks klausytis vaikų juoko ar mylimojo prisipažinimų dėl neįvykdytų įsipareigojimų draugams.

Taip pat skaitykite: Prancūzų rašytoja Françoise Sagan: kelias į sėkmę

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje drąsiai kurkite planus, susijusius su naujomis pažintimis, susitikimais, mokymusi ar trumpomis išvykomis. Kuo daugiau užsimosite – tuo daugiau įvykdysite.

Tačiau ne taip viskas paprasta namuose. Viena vertus, jausite nenumaldomą poreikį juose save realizuoti. Kita vertus, nuolat susidursite su keistais nesusipratimais. Tai jūs kažko neišgirsite, tai jūsų namiškiai nesupras. Laimei, atsiras priežasčių pasikuisti po praeities lentynas ir jose atrasti tikrų perliukų.

Savaitės pabaigoje komandos nariai ar draugai trikdys jus bandydami įteigti jums savo požiūrį apie romantiškus santykius, vaikų auklėjimą ar kūrybiškumo išraiškas, o nebaigti darbai – šildytis prie šeimos židinio.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius