-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 28

Savaitės horoskopas – gruodžio 29–sausio 4 d.

Na, ir kas mūsų laukia, palydint senuosius ir įžengiant į Naujuosius metus? Būkite sveiki ir laimingi, mielieji, metų sandūroje ir visus metus!
Žiema
Žiema / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Lėksite į naują savaitę it akis išdegę, bet tuoj sulėtinsite tempą, nes kažkas jums įrodys, kad nevalia įsibėgėti tol, kol visos šventės neatšvęstos. Artėjant Naujiesiems, netilpsite savame kailyje – norėsite daug visko ir iš karto. O kai taip nenutiks, velsitės į konfliktus su draugais ar kolegomis. Besivaikydami gyvenimo džiaugsmų, nepamirškite ir savo mylimų žmonių ar atžalų. Jiems reikės viso jūsų dėmesio.

Peržengus Naujųjų metų slenkstį pamatysite, kaip link jūsų juda nebaigtų darbų lavina. Laimei, tuoj ateis savaitgalis, kurio metu jausmų sritį koreguos ženklą pakeitusi Venera. Draugystė nuo šiol bus matas, kuriuo matuojami jausmai. Ir nieko keisto, jei tarp dviejų žmonių, kurie iki šiol vienas kitą vadino draugais, įsižiebs šis tas daugiau. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Po ilgo šventinio savaitgalio reikės šokti į sparčiai lekiantį darbų traukinį. Nesikrimskite, jei jis nuvažiuos be jūsų. Jūsų tikrai niekas nepamirš, nes Naujųjų metų naktį Mėnulis bus jūsų ženkle. Ar gali būti didesnė garbė jums ir galimybė atsiskleisti? Tinkama proga savo namuose jaukiai priimti ir skaniai pavaišinti svečius. O kaip gi kitaip: metams keičiantis jums būtina įrodyti pasauliui, kokie nepakartojami jūsų namai ir kokia šauni jūsų šeima.

Savaitgalio dienotvarkė, ypač tų, kurie vyksta į kelionę ar studijuoja, susidėlios visiškai priešingai nei buvo numatyta. Būkite lankstūs – kitos alternatyvos neturite. Venera tuo metu pereidama į Vandenio ženklą mokys jus neįprastų dalykų meilės fronte, o savo jausmų objektu paversti savo darbą arba... vadovą. 

Taip pat skaitykite: Tiesa ir mitai apie odos priežiūrą žiemą

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atlikę likusius metų darbus kartu su kolektyvu, dar pasiliksite šiek tiek laiko pabūti vieni ir kai ką svarbaus sutvarkyti. Prieštaringai jausitės sutikdami Naujuosius: norisi pabūti vieniems, bet kaip susilaikyti nuo šnekų? Iš tiesų, kontaktų ar bendravimo stoka nesiskųsite. Įsitikinkite, kad čia neperlenkiate lazdos, ypač diskutuodami kokia nors prieštaringa tema.

Pirmosios metų dienos alsuos aistra, bet pakvips problemomis tuomet, kai kartu su partneriais skaičiuosite savo bendrus pinigus. Jausmų pasaulyje situacija šviesės, kai Venera įeis į oro ženklą. Jums bus lengva suprasti kitus ir patiems išreikšti savo jausmus. Jausmai gims dairantis po svečias šalis ar mokymo įstaigą. Priešingos lyties asmens dėmesį atkreipsite elgdamiesi netradiciškai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pirmąją savaitės dieną griebsite svarbiausius darbus, tikėdamiesi juos kuo greičiau atlikti. Tačiau greit suprasite, kad vieniems jums nepavyksta pasiekti reikiamo rezultato. Pasikvietę į talką kolektyvą ar draugus, su kažkuo iš jų norėsite ir Naujuosius sutikti. Tiesa, apetitas bus didžiulis, todėl ir patys gausiau vaišinsitės ir kitiems vaišių bei dovanų negailėsite.

Savaitgalio vandenis gali sudrumsti antroji pusė, kuri bandys jums uždėti apynasrį ar seks kiekvieną jūsų žingsnį. Tai nesutaps su išaugusiu laisvės poreikiu, kurį diktuos Venera, perėjusi į Vandenio ženklą. Prasideda laikotarpis, kai jūs užsigeisite išbandyti kažką pikantiško savo meilės guolyje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turite kelias dienas, kurių metu galite atkreipti norimų asmenų dėmesį į savo per metus nuveiktus darbus. Jei dar neapsisprendėte dėl šventės, įtraukite į jos programą savo darbo vaisių peržiūrą (ar ragavimą), o į svečių sąrašą žmones, kurių dėka palypėtumėte aukštėliau karjeros kopėčiomis. Kad ir ką pasirinksite – nesigailėsite, nebent savo asmenybės šviesa sieksite nustelbti savo partnerius.

Atsisakykite konkurencijos ir savaitei baigiantis, kai Venera įsikurs priešingoje zodiako pusėje. Čia ji primins, kad jums nėra ir negali būti nieko svarbiau už antrosios pusės interesus. Jo ar jos jums reikia taip, kaip gaivaus oro. Vienišiai būtent dabar gali pasižvalgyti sau poros, prisimindami, kad kelias į dominančio žmogaus širdį dabar yra draugystė. 

Taip pat skaitykite: Psichologas Julius Tilvikas: „Moterims vyro nepakanka, reikia supermeno“

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei pavyks savaitės pradžioje peržengti nemalonius slenksčius, susijusius su bendrais jūsų ir kitų žmonių resursais, artėjančios šventės nuteiks jus optimistiškai. Ruoškitės sutikti Naujuosius, vadovaudamiesi tokiais kriterijais: gražu, skanu, patogu. Ir jūs žinote, kaip pasiekti, kad visi taip jaustųsi, tačiau nepersistenkite brukdami kitiems savo rūpestį.  Ne pro šalį būtų jums Naujuosius sutikti toli nuo namų ar kartu su iš toli atvykusiais žmonėmis.

Savaitgalį poreikis rizikuoti ar patirti kažką jaudinančio vers jus daryti didelius ėjimus, kuriems paprastai nesiryžtate. Be to, Venera įsikuria Vandenio ženkle. Jums prasideda laikotarpis, kai rūpinsitės gera atmosfera darbe ir galbūt nusipelnysite draugiškiausio kolegos titulo.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Naujieji jums gali žymėti ribą tarp to, kas buvo ir to, kas bus. Puiku, jei pavyks palikti už nugaros dalykus, kurie jus iki šiol slėgė ir trukdė judėti pirmyn, o sutikdami juos patirsite, kad esate pasiruošę išsilaisvinti ir pasiruošti sielą naujiems patyrimams. Didžiausios emocinės dovanos ir didžiausi nusivylimai vyks bandant padalinti save į dvi dalis: vieną vaikams ar mylimajam, o kitą draugams.

Savaitgalis sutelks jūsų dėmesį į šeimą, kurioje gali prasidėti kovos dėl vietos po saule. Juos užglaistysite, nes Veneros jums palankiame ženkle dėka mokėsite sušildyti savo žodžiais ir veiksmais tuos, kurie jums brangūs. Iš tiesų, dabar gali prasidėti širdį virpinantis romantikos laikotarpis. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbas, kolegos ir visi kiti svarbūs žmonės susiglemš jūsų dėmesį tarpušvenčiu. Daug atliksite, jei derinsite savo iniciatyvą su jums siūloma pagalba. Sutikdami Naujuosius, būkite atidūs artimam žmogui, tokiu būdu padėdami pamatus stabiliems judviejų santykiams. O Naujųjų naktį ir pirmąją metų dieną nepraleisite progos pasigirti savo karjeros pasiekimais. Deja, namiškiai už tai jus labiau bars nei girs.

Taip pat skaitykite: Kokias moteris įsimyli vyrai?

Namams tam tikrą duoklę atiduosite ir artimiausiu metu, kol Venera keliaus jūsų namų ir šeimos astrologiniu būstu. Vykite mintis, sakančias, kad jūsų jausmai veltui lieka uždaryti tarp keturių jūsų namų sienų. Verčiau puoškite namus ir kurstykite savo namų židinį. O savaitgalį atsargiai rinkite žodžius, kad neišplepėtumėte paslapčių. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitei prasidėjus vaikytis malonių patyrimų laiko nebus – seniems metams baigiantis reikės atlikti daug svarbių nedidelių užduotėlių ir pasirūpinti savo bei artimųjų sveikata. Geras, sveikas ir gražiai papuoštas maistas, patogi ir jauki aplinka yra būtini Naujųjų šventės atributai. Tiesa, gali būti nelengva susitarti arba suderinti poreikius tų asmenų, kurie gyvena toli, ir tų, kurie yra šalia.

Savaitgalį saugokite savo turtą, nesileisdami į jokius rizikingus žaidimus ir netikėdami tuščiais pažadais. Savaitės pabaigoje Venera įsikuria Vandenio ženkle. O tai reiškia, kad jausmuose įsiviešpatauja draugystė ir laisvė. Geroji žinia ta, kad pažinčių netrūks giminaičių ar komunikavimo priemonių dėka, o esamus ryšius stiprins pokalbiai ir pasikeitimas idėjomis. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Naujųjų metų šventė bus jums maloni – Mėnulis jos metu žemės ženkle, kuris yra raktas į džiugias patirtis. Jei juos sutiksite su savo vaikais ar mylimu žmogumi, nieko daugiau nepasigesite. Nebent dar skanaus maisto, kurio tikrai neturėtų pritrūkti ant šventinio stalo. O jei iškiltų finansinių ar intymių rūpesčių, taisykite viską pasitelkdami saiko jausmą.

Savaitgalį nesistenkite visko kontroliuoti. Rezultatas gali būti priešingas: visi, kuriuos bandote prie savęs išlaikyti, užuot tapę lojalūs, paspruks nuo jūsų, pabrukę uodegą. Dar šiomis dienomis Venera, paliekanti jūsų rimtąjį ženklą, skatins jus rūpintis savo vertės matais. Nesirinkite pramintų takų kelyje į finansinę sėkmę. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje bus su kuo ir apie ką pasikalbėti ir galiausiai padaryti svarbius darbus dėl savo šeimos. Naujuosius sutikite su šeimos nariais arba savo namuose – kitaip jausitės lyg ne savam kailyje. Sukurkite jaukumo oazę ir pasistenkite, kad niekam nieko netrūktų. Niekur neskubėkite ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi su savo antrąja puse. Kažin ko nepasidalinsite, jei laiku nenugesinsite savo ego.

Savaitgalį aplinkui jus pasklis Veneros kerai – meilės ir grožio valdovė jūsų ženkle. Tai laikas, kai turite patobulinti savo išvaizdą ir pasirūpinti tokiu savo įvaizdžiu, apie kokį visada svajojote. Be to, savaitgalį dar gali atsiverti durys į jūsų vidinį pasaulį, kurio dar nesate iki galo ištyrinėję. Ten galite rasti ir ne visai malonių dalykų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiai savaitei prasidėjus elgsitės taip, lyg viskas būtų tvarkoje: žinote, ką turite padaryti, kur būti ir noriai apie tai kalbate su kitais. Nieko keisto, jei taip plepėdami sutiksite Naujuosius metus. Recepto naujamečio stalo patiekalams pasiteiraukite sesės ar tetos, bet įsitikinkite, kad viską gerai apsvarstėte. Jokio spontaniškumo ir jokios skubos. Tai garantuos jums gerą savijautą ir sveikatą.

Savaitgalį kažkas iš draugų bandys jus įtraukti į keistus žaidimus, kuriems, regis, esate nepasiruošę. O dar čia Venera, persikelianti į gretimą ženklą. Kol nepasieks jūsiškio, savo jausmų nesuprasite. Slėpsite nuo visų, kurie gali taip pat jų nesuprasti arba juos ignoruosite. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius