Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 22

Savaitės horoskopas – kovo 23–29 d.

Sužinokite, ką šią savaitę jums prognozuoja žvaigždės.
Šokėja
Šokėja / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje turėsite maloniai nuteikiančių vilčių finansų ir santykių srityse. Tačiau laukdami, kol kas nors jums tai įteiks kaip gražiai supakuotą dovaną, liksite it musę kandę. Svarbiausia konkretūs veiksmai ir tikėjimas tuo, ką darote, net jei savo poelgių  paaiškinti neįstengiate.

Vėliau bus priežasčių suimti save į rankas tam, kad užduotys darbe priartėtų prie rezultato. Deja, finišas dar toli, bet tai ne priežastis pasiduoti. Gal būtų prasminga ko nors išmokti ar kur nors dėl to nukeliauti?

Savaitgalį niekas nebus pajėgus jums įrodyti, kad perdozuojate visko, kas malonu. Na, bet argi ne tam sukurtas savaitgalis? Svarbu, kad gerai pašėlę, neliktumėte tuščiomis kišenėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje žinosite savo vertę ir sieksite, kad tuo patikėtų visas pasaulis. Šį „pasaulį“ rasite tarp draugų ar kolektyvo narių. Vieną iš jų ar kelis užkelsite ant pjedestalo ir versitės per galvą, kad ji, jis ar jie pasijustų devintame danguje. Regis, tokiu būdu sieksite save įprasminti ar atskleisti.

Savaitės viduryje bet kokios iniciatyvos, susijusios su jūsų partnerių turtu, jums gali tapti tikru galvosūkiu. Viena vertus, būsite motyvuojami veikti, kita vertus, tam neturėsite jokių reikalingų priemonių.

Savaitgalį savo kerus skleisite ne kur kitur, o namuose. Viskas, ką dėl jų darysite, viršys bet kokias sveiko proto ribas. Bet jeigu jūs ir šeimos nariai dėl to jaučiasi puikiai, niekas neturi teisės jūsų nuo to sulaikyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje turėsite įdomių sumanymų, kaip įgyvendinti savo profesinius tikslus, ir nemažai prakaito išliesite, kad tai įvyktų. Deja, ne visi su tuo susiję asmenys įvertins jūsų pastangas. Nenusiminkite, gal jie net nežino, kad tai jūsų nuopelnas?

Santykiams kolektyve savaitės viduryje reikės papildomo dėmesio. Net norėdami išsisukti nuo jums iškeltų užduočių šioje srityje, niekur nepaspruksite – vėliau vis tiek turėsite prie to sugrįžti. Todėl griebkite jautį už ragų, kol problema neįsisenėjusi.

Savaitei baigiantis be galo norėsite su kuo nors pasikalbėti, ką nors aplankyti ar ką nors gero atlikti dėl brolio, sesers ar kaimyno. O čia gali nutikti keistas dalykas: jūs visą savo laiką išeikvosite kitiems, o jums niekas net nepadėkos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę jums bus gera būti tarp draugų ar kolegų, burti savo komandą darbe ar vesti ją paskui save. Kad ir kokią funkciją pasirinksite, viltis jūsų akyse savaitės pradžioje neges. Turbūt sumanysite ne vieną priežastį ar būdą, kaip sau ir kitiems ūpą pakelti ar juos dėl ko nors įtikinti.

Darbas, tiesa, pasiims iš jūsų savo duoklę, kurią jūs norėsite ir sau pasilikti, ir jos atsikratyti. Dviprasmiška situacija jus įstrigdys vietoje ar vers galvoti, kad nusiritote laipteliu žemyn. Tačiau žinokite, kad skubėdami lėtai dėl to, kad kai ką reikia pataisyti ar perdaryti, neprarasite ankstesnių pozicijų.

Taip pat skaitykite: Intymi erdvė: dalykai, galintys užmušti romantiką miegamajame

Savaitgalį būsite be galo dosnūs draugams, kurie šiuo dosnumu galiausiai ims piktnaudžiauti. Tačiau kažin ar jus sustabdytų pasiūlymas išlikti kuklesniems?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę būsite tikri, kad be jūsų darbe niekas neišsivers. Iš tiesų bus kiek kitaip: be jūsų darbe nebus taip gera, kaip su jumis. O dėl to savaitės pradžioje nieko įtikinėti nereikės – leisite visiems jumis žavėtis ir atskleisite ne vieną paslaptį ar papasakosite ne vieną fantaziją tam, kad visi dar atidžiau į jus pažvelgtų.

Savaitės viduryje vaikai praneš, kad juos palikote likimo valiai arba kas nors iš užmaršties ištrauks jūsų nebaigtą kūrybinį projektą. Susidūrę su pirmuoju atveju, paklauskite, ko jie nori iš jūsų ir, šiukštu, niekad nepamirškite. Antruoju, kruopščiai kurkite savo kūrinio tobulinimo strategiją.

Savaitgalį daug jėgų išeikvosite kovodami už savo statusą ar kokius nors tik jums žinomus tikslus. Tikriausiai, perdozuojate aštrių prieskonių, norėdami, kad jūsų pastangos nepraslystų reikalingiems asmenims pro akis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ne tik savo mylimam asmeniui, bet ir kitiems patraukliems žmonėms suteiksite tiek privilegijų, kiek, jūsų manymu, jiems reikės. Iš tiesų, nemokėsite nustatyti ribų – pulsite padėti vos jums mostels ranka, o kiekvieną mielą žvilgsnį palaikysite jums skirtu komplimentu.

Įstrigusius naminius reikalus savaitės viduryje pamažėle judins jūsų pastangos įminti kokias nors paslaptis ar pasinaudoti partnerių iniciatyva. Nesutrikite, jei jūsų veiksmai kol kas pakreips įvykius nepageidaujama linkme. Jus turėtų paguosti bet koks pokytis. Na ir kas, kad po akimirkos vėl tenka iš naujo priimti naujus sprendimus.

Savaitgalį padėsite ir guosite savo sutuoktinio giminaičius, tolimesnį draugą ar savo studijų bičiulį. Pamiršę apie save manysite, kad kitaip pasielgti būtų negarbinga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitė bus miela, išskyrus kai kurias detales. Į jas galite neatkreipti dėmesio, ypač savaitės pradžioje, kai su tokia meile šalia esantiems, įniksite į kasdienius darbus. Kiekviena kūrybiškai atlikta užduotis gerins jūsų savijautą ir stiprins ryšius su kolegomis.

Savaitgalį kažkuris iš bičiulių ar bendražygių būrio paragins jus sužaisti rizikingą partiją, kurios taisyklių iki galo neišsiaiškinsite. Žaidimas bus toks lengvas ir daug žadantis, kad jums bus nė motais, kokios gali būti jo pasekmės.

O iki tol dar turėsite peržiūrėti savo santykius su vienu jums svarbiu asmeniu ar keliais iš jų. Nenuostabu, jei savaitės metu įvyks reikšmingas pokalbis, kurio jau seniai tikėjotės (tai nereiškia, kad norėjote). Teks nueiti ilgą kelią, kol dėl visko susitarsite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai, ką savaitės pradžioje dėl jūsų padarys artimas žmogus, jus pakels į romantikos aukštumas. Nesitikėkite ten išlikti visą laiką, jei patys neturite numatę priemonių, kuriomis galima pakurstyti šį romantikos židinį.

Taip pat skaitykite: Mėgstate kramtyti nagus? Mokslininkai atskleidė, ką tai sako apie jūsų charakterį

Savaitės viduryje jums bus pasiūlyta atlikti dar kelias krūveles darbų, kurių atlikimo tikrai nemotyvuos dosnus atlyginimas. Tačiau kažkas jus įtikins, kad, pirma, tai jūsų pareiga, antra, jūsų dabartinės pastangos padės tinkamai atsiskleisti, o ilgainiui daugiau uždirbti.

Savaitgalį nuo nieko neslėpsite pastangų, kurias dedate tam, kad jūsų artimi santykiai klestėtų. Mielai, pasitaikius progai, šią informaciją paviešintumėte. Deja, tuo atveju, visi greitai sužinotų, kad po įspūdingu viršeliu slepiasi nykus turinys.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitei prasidėjus dažniau žvalgysitės į namus, kuriuose jums bus gera ir jauku. O dėl to jaukumo ir patys pasistengsite, juos puošdami, kažką gražaus sukurdami, pagamindami ar nupirkdami.

Savaitės viduryje irdamiesi visu pajėgumu pirmyn, įstrigsite vietoje. Todėl, užuot skubėję, pasitelkite kantrybę. Atlikdami viską nuo pradžios iki pabaigos būsite ne tik pagerbti, bet ilgainiui mėgausitės geros kokybės vaisiais. Svarbi misija čia atiteks jūsų asmeninei charizmai, kuria dabar negalėdami pasinaudoti, rankų nenuleiskite.

Savaitgalį geriau už visus kitus žinosite, ko reikia jūsų ar artimųjų sveikatai pagerinti ar buičiai patobulinti. Panašu, kad užsibrėšite daugiau nei iš tiesų būsite pajėgūs atlikti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šildantys ir daug žadantys susitikimai ar pokalbiai gali būti jūsų savaitės pradžios tema. Kai kuriems iš tiesų tai gali žadėti romantiškus santykius, kurių pradžioje viską matysite pro rožinius akinius. Kiti patikės gražiomis istorijomis, kurios įkvepia kilniems darbams.

Vėliau bus itin svarbu imtis atsakomybės už savo praeities klaidas. Būtent dabar susiklostys tinkamos aplinkybės, padėsiančios dalį jų ištaisyti, ypač atliekant kažką reikšmingo dėl savo šeimos ar pasitelkiant į pagalbą tuos, su kuriais dalijatės vienu stogu.  

Savaitgalį jums reikės meilės ir žaidimų. Todėl aktyviai ieškosite galinčių jums ar jūsų vaikams suteikti trokštamų pramogų. Azartas, kuris jus užvaldys, gali kai kam iš su jumis esančių nelabai patikti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje norėsite kažką ypatingo atlikti dėl savo šeimos ir tam nieko negailėsite. Jei nesate tikri, kad užteksite lėšų, pagalvokite, kokią nematerialią dovaną galite padovanoti namiškiams. Bet kuriuo atveju, jie jumis žavėsis ir bus dėkingi.

Savaitės viduryje būsite pakviesti rimtam pokalbiui su kolegomis, bendražygiais ar draugais. Nepaisant vidinių ar išorinių stabdžių, bus labai svarbu išgirsti jų nuomonę ir išsakyti savąją. Jūsų tikslas – pamiršti  ankstesnes nuoskaudas ir ištaisyti senas klaidas.

Savaitgalį namuose kurdami grožio oazę tikėsitės savo antrosios pusės pagalbos, manydami, kad be jos niekaip neišsiversite. Jų vaidmenį šioje dramoje jūs tikrai šiek tiek sureikšminsite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norėsite pateisinti viltis, kurias į jus dės aplinkiniai žmonės. Todėl savaitės pradžioje neleisite, kad jie jumis abejotų – stebinsite savo pastebėjimais, noriai dėl jų aukosite savo asmeninius poreikius ir atidžiai jų klausysitės.

Vėliau jūsų žvilgsnis nukryps į profesinius iššūkius, kurių, regis, iki šiol šiek tiek privengėte ar manėte, kad viskas susitvarkys savaime.  Siekiant situaciją stabilizuoti, pravartu panaudoti į archyvą padėtus ar kažkur kitur užkištus savo gabumus. Nesustokite, net matydami, jog vaikščiojate takeliais, kurie jums ir pabodę, ir atlikę savo funkciją.

Savaitgalį niekaip neapsispręsite, kas jums svarbiau: ar su kuo daugiau žmonių susitikti, ar kuo daugiau buities darbų atlikti. Bet kuriuo atveju, kažko vieno tikrai perdozuosite.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius