Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 29

Savaitės horoskopas – kovo 30–balandžio 5 d.

Šioje savaitėje – Mėnulio užtemimas. Ar tai kaip nors veiks mūsų mintis bei sprendimus?
Karštas gėrimas
Karštas gėrimas / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios savaitės pradžia jums džiugi tuo, kad Merkurijus įsikurs jūsų ženkle. Kalbėkite. Daug ir garsiai. Apie save. Taikykite tiesiai į tikslą ir niekada nesuklysite. Praneškite pasauliui, kas ir kokie esate. Tiesa, Marsas, atlikęs savo gerus darbus jūsų ženkle, perduos estafetę Jaučiui. Visa jūsų energija tam, kad pamatas po jūsų kojomis nesvyruotų. Ieškosite ir rasite tam būdų, tik, šiukštu, neskubėkite.

Savaitei baigiantis pilnatis bus kartu su Mėnulio užtemimu priešingoje Zodiako pusėje jūsų ženklo atžvilgiu. O tai įspėjimas, kad partnerystės tamsiosios pusės, motyvai ir visa, ko iki šiol nematėte ar neparodėte kitiems, išlįs į šviesą. Nenuostabu, kad ryšiai, kurie nieko verti, nutrūks. O stiprieji dar labiau stiprės dėl jūsų pastangų, kurias noriai dėsite, eidami klampiu kompromisų keliu.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Merkurijus nuo savaitės pradžios jūsų vienatvės ir svajonių srityje, todėl šiek tiek atsiriboti – natūralu, kaip ir nebūti pakankamai išgirstiems ar suprastiems. Laikas skirtas apmąstymams, sapnų analizei ar meditacijai, tikrai nebus sugaištas veltui. Kita vertus, veiksmo planeta kaip tik jūsų valdose: baigėsi repeticijos, ir jūs privalote visus pakviesti į premjerą. O jei truks postūmio, išjudėsite, atidžiau pažvelgę į nekantriai laukiančius jūsų pasirodymo. 

Mėnulio užtemimas šeštadienį parodys jums įdomių dalykų. Pavyzdžiui, ko nematėte savo santykiuose su kolegomis ir pavaldiniais, kad sąmoningai ignoravote jūsų kūno jums siųstus signalus ir prieš ką užsimerkdavote, kai nepavykdavo suvaldyti nuolat stringančios ar ne ton pusėn judančios kasdienių darbų lavinos. Pats laikas apsispręsti, kas jums tinka, o kas ne, ir į savo dienotvarkę įrašyti naujus punktus. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Idėjų netrūks. O jums dėl bendravimo planetos Merkurijaus, kuri savaitės pradžioje įsikuria Avino ženkle, bus lengva atvirai jas išdėstyti savo komandos nariams, juos įkvėpti ir uždegti bendriems tikslams. Galimas daiktas, kad tuo viskas ir pasibaigs. Marsui įėjus į Jaučio ženklą, jūs nuolat stokosite impulso, pasitikėjimo ir nerasite tinkamos išraiškos priemonės savo energijai realizuoti.

Mėnulio užtemimas Svarstyklių ženkle į jūsų gyvenimo sceną pakvies tokius veikėjus kaip meilė, vaikai, romantika, kūryba, azartas, žaidimai. Azarto žaisti pakaks, bet prieš kiekvieną žaidimą privalėsite išklausyti ir priešininkų taisykles. Deja, ne visos jums bus suprantamos. Klausykitės atidžiai, bet meskite lauk tai, kas trukdo patirti tikrąjį kūrybos ir žaidimo džiaugsmą. Regis, tai turėtų tapti jūsų šių dienų moto. 

Taip pat skaitykite: Astrologė Lana Kutkytė: „Vegetarinė mityba – sudedamoji dvasinio augimo dalis“

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai kurie, ypač kolegos, netrukus išgirs vadovaujančius tonus jūsų balse. Jūs žinosite, ką norite pasakyti, nes Merkurijus savaitės pradžioje užsuks pasisvečiuoti jūsų karjeros srityje. Nors kai kas sakys, kad sėdite ne savo vežime, kad jums tai netinka ir kad persistengiate, jūs žinosite viską geriau. Ir kai tuo tikėsite, komandai suburti daug pastangų nereikės, nes artimiausiu metu dėl Marso padėties būsite aktyvūs grupės veikloje.

Savaitgalį visus užklupęs Mėnulio užtemtimas jus paskatins pamatyti tai, kas vyksta jūsų namuose. Santykiai su čia gyvenančiais žmonėmis pereis ne vieną išbandymą, jei laikysite prisirišę ankstesnių nuostatų ir prieš viską, kas jums nepatinka, užmerksite akis. Dar blogiau, jei norėdami ignoruoti įniksite į darbus. Viskas paprasta: paliaubos namuose garantuos jums sklandų kopimą ir profesines viršukalnes. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Mąstymo planeta ugnies ženkle primena, kad jums metas gilinti savo žinias, tobulinti savo įgūdžius, mokytis užsienio kalbų, keliauti į tolimus kraštus, rasti būdų susisiekti su toli gyvenančiais, gauti reikalingos informacijos ar sustiprinti savo įsitikinimus. Vien tik ties tuo nesustosite, nes veiksmo planeta jums primins, kaip eiti profesiniu keliu pirmyn, užuot stovėjus vietoje. Na, bet ryžtis pirmam žingsniui bus nelengva. O kai pajudėsite, jums lygių nebus.

Tikrąją tiesą savaitgalį sužinosite pokalbių ar diskusijų metu. Viena komanda teigs, kad svarbiausia įtikinti, o metodai nesvarbūs. Kita, priešingai, teigs, kad nėra nieko svarbiau už tiesą, ir kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę. Pastarieji jums parodys aplinkkelius ir atskleis, kurie ryšiai trukdo rasti tinkamus žmones, gauti žinias, informaciją ir užmegzti su jais ryšius. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Temos, kurias laikėte tabu, staiga ims lįsti į paviršių, ir jūs nenorėsite jų grąžinti atgal. Argi ne puiku išgirsti tai, kas iki šiol buvo kruopščiai paslėpta, arba dėl šventos ramybės, prieš pasakant, suvyniota į vatą. Dabar viskas priešingai, nes Merkurijus Avino ženkle kalbėdamas nesismulkina. Jis drąsiai nutrauks ir daužys tai, ką Marsas, šią savaitę įsikūręs Jautyje, bandys sulipdyti. Jie lyg du ožiai ant liepto, su kuriais jums reikės susitarti.

Matyti prasmę ten, kur iki šiol neįžvelgėte, bus svarbu ir dėl šeštadienį vyksiančio užtemimo. Tiesa ta, kad jūsų asmeninai finansiniai reikalai bus apšviesti kitokia šviesa, kuri padės pamatyti, kad, pavyzdžiui, veltui veliatės į konkurencinę kovą. Stiprinkite savo vertę, atsisakydami to, kas jums trukdo. Nežinote – klauskite. Ir tik tada būsite pasiruošę tikrai konkurencinei kovai. 

Taip pat skaitykite: Pavasarinė ruoša: kaip efektyviai nuvalyti langus ir atnaujinti kilimus

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pokalbiai su įvairiais žmonėmis taps viena iš atėjusio laikotarpio temų. Vykite šalin nepasitenkinimą, kai jus pabars už tinkamai parinktus žodžius. Tai Merkurijus kitų žmonių lūpomis jus mokys kalbėti kitaip – tiesiai ir aiškiai, o be to, dar klausytis kitų, kad geriau pažintumėte save. Keli slenksčiai jums prieš akis dėl Marso žemės ženkle: naudojant žemiškus metodus rasti priemonių, kurios padėtų sujungti savo jėgas su kitų žmonių pajėgomis.

Pilnatis ir Mėnulio užtemimas jūsų ženkle savaitgalį suteiks jums daugiau galių, bet ir daugiau atsakomybės už savo gyvenimą, išvaizdą, įvaizdį. Liausitės klaidžioti tamsoje ieškodami prasmės ar priemonių, kurios palengvintų jūsų būtį ar padėtų paversti gyvenimą visaverčiu. Tik jūs esate pajėgūs sukurti save, vertus tokių santykių ir tokio visuomeninio gyvenimo, kurio tikitės.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Merkurijui savaitės pradžioje perėjus į Avino ženklą, ginčai darbo vietoje kils kur kas dažniau, nes palaikyti liežuvį už dantų bus išties nepaprasta. Ypač tuomet, kai norėsite įrodyti kolegoms, kad jūsų sumanyta strategija – pati tinkamiausia. Kita vertus, aktyviai dalinsitės idėjomis, kurios pagerintų jūsų kasdienybę. Tai tebus tik tuščios kalbos, jei sutelksite savo ir partnerių jėgas. O tarp jų įžvelgę priešų, mokykitės iš jų kitokių kovos būdų.

Priešpaskutinę savaitės dieną vyksiantis Mėnulio užtemimas labiausiai paveiks jūsų vidinį pasaulį, apie kurį niekas nežino ir kurio galbūt patys nedrįstate pažinti. Sapnai gali tapti priemone, kuri padės jums suprasti savo klaidas ir rasti atsakymus. Palikdami praeityje tai, kas jus slegia ar net tempia atgal, išdrįsite patikėti savo svajonėmis. Raskite nuošalią vietą, kurioje būdami išgirsite savo vidinio balso patarimus. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje Merkurijus ugnies ženkle bus tinkamas pagalbininkas jums išreikšti savo mintis kūryboje. Nevaržysite savęs, kai reikės išreikšti savo nuomonę, būkite azartiški ir nesusitaikantys su pralaimėjimu. Be to, laikas praleistas su atžalomis, jums suteiks džiaugsmo ir primins, kaip svarbu nuoširdžiai ir atvirai išsakyti savo nuomonę. Dar viena planeta keičia vietą ir primena, kad išaušo diena, kai reikia nedelsiant pasirūpinti kasdieniais reikalais: darbu, mityba, higiena, sveikata. Sėkmę čia garantuoja nuolatinės pastangos ir užsispyrimas.

Kreiptis į draugus patarimo turėtų tapti jūsų šių dienų taisykle dėl Mėnulio užtemimo. Ryžkitės paklausti ir patikėti tuo, ką girdite. Lygiai taip pat pasielkite ir pateikę klausimą sau: kurios draugiškais vadinamų santykių durys privalo būti uždarytos? Atlikite būtiną reviziją, bet nekirskite šakos, ant kurios patys sėdite. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje keisis bendravimo tendencijos – drąsiai ir tiesmukiškai reikšite savo mintis, o ypač daug pokalbių jūsų laukia namuose ar su šeimos nariais. Vis dažniau grįšite į savo prisiminimus.  Aktyvūs tapsite tuomet, kai leisite laiką su savo vaikais, kai kursite ir dalyvausite įvairiose laisvalaikio veiklose. Romantikai vietos taip pats užteks: vienišiai ieškos, kurion pusėn paleisti savo Amūro strėles.

Mėnulio užtemimo poveikis ryškiausiai pasireikš jūsų karjeros srityje. Čia bus svarbu ne tik parodyti, kiek aukštai sugebate užlipti. Čia bus svarbu rasti sprendimus, pasitelkiant diplomatiškus metodus, išklausyti tuos, su kuriais esate susiję. O jei sėklos, kurias subėrėte, vis dar nedygsta, patikrinkite, ar dirva gerai paruošta ir ar vietą jai parinkote tinkamą. Jei ne, nedelsiant dairykitės naujos. 

Taip pat skaitykite: Pamokėlė: kaip nubrėžti tobulą akių kontūro liniją?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nuo antradienio bendravimo planeta Merkurijus pirmajame Zodiako ženkle jums itin sustiprina norą išreikšti savo mintis ir kitų nuomones išgirsti. Tačiau, ar iš tiesų girdite viską, o gal tik tai, ką norite girdėti? Spontaniškų sprendimų netrūks, laimei, juos kiek pristabdys aktyvumo planetos žemiška padėtis. Dėmesys bus nukreiptas į tai, kaip sukti savo lizdelį, o jei jis jau susuktas – kaip kuo daugiau vertybių į jį sunešti.

Besirūpinantys savo privataus materialiojo gyvenimo peripetijomis, nepraleisite pro akis ir Mėnulio užtemimo, kuris prieš pat Velykas pasirinks palankią vietą jūsų ženklo atžvilgiu. Jis jus paragins atkreipti dėmesį į klausimus, susijusius su pasaulėžiūra, kelionėmis ar studijomis. Bus svarbu ne kitus dėl ko nors įtikinti, o save. Gal kiti asmenys vis dėlto tiesūs, o jūsų įsitikinimai jums trukdo tobulėti? 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Vis dažniau kam nors pasiūlysite pasikalbėti apie būdus užsidirbti. Tai dėl to, kad patys vien tik apie tai galvosite. Nieko čia keisto – Merkurijus  paliko jūsų ženklą ir ragina jus pagalvoti apie savo vertę. Tiesa, bus minčių ir apie tai, kaip savo gabumus paversti šlamančiais. Deja, daugiau bus kalbų nei darbų. Prie to iš dalies prisidės Marsas, kuris savaitės pirmomis dienomis įsikurs jūsų bendravimo srityje. Laimei, būdamas žemiškame ženkle, jis padės jums realizuoti kelias svarbias mintis.

Griauti senus pastatus, kurie labiau pavojingi nei reikalingi, savaitgalį jus pakvies Mėnulio užtemimas. Jis nesakys nei taip, nei ne. Ir tik tie žmonės, nuo kurių jūs esate materialiai priklausomi arba susieti emociniais saitais, žinos, kas čia ne taip ir kaip turi būti. Ar esate pasiruošę nerti giliai, kad viską išsiaiškintumėte? 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius