Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 12

Savaitės horoskopas – liepos 13–19 d.

Jau vidurvasaris. Ar pasiryžę dar karščiau ir aktyviau leisti likusios vasaros dienas?
Žiedai.
Žiedai. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę didžiausias energijos, bet ir problemų krūvis atiteks jūsų privačiam gyvenimui. Jei nesuskubsite įgyvendinti savaitės pradžioje gimusios svajonės, vėliau gali tekti eiti prieš vėją, bet tikslo nepasiekti. Ramiai leisti vidurvasarį trukdys jūsų darbdaviai ar vadovai, nuomonių skirtumai namuose ir galiausiai – jūsų pačių įgeidžiai.

Didžiausią paslaugą sau padarysite savaitės viduryje atverdami sielą pokyčiams, nes šią jūsų sritį aplankys jaunatis. Mąstydami apie tai, kaip norite pagerinti savo asmeninę erdvę, dar būkite atidūs ir savo širdies reikalams.

Numoję ranka tuomet, kai kažkas jums pagailės pramogų, palikite viską kaip buvę. O savo meilę kol kas nukreipkite į darbą ir kitus įsipareigojimus, nes jausmų planeta nuo savaitgalio darbščiajame Mergelės ženkle. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bendravimas ir judėjimas šią savaitę gali būti apsunkintas įvairiausių įtakų. Nors startas komandos narių ar draugų dėka bus daug vilčių teikiantis, vėliau visokie atvykėliai, ką nors geriau už jus išmanantys, trukdys jums mintis reikšti, keliauti ir reikalingus ryšius užmegzti. Lengvai nepasiduosite, galiausiai panaudodami pačius keisčiausius ginklus. 

Geroji žinia ta, kad šioje srityje galite inicijuoti bet ką, kas tik jums šaus į galvą. Vienintelė sąlyga – tikėti ir vizualizuoti galutinį rezultatą, nes jums į pagalbą atskubės jaunatis.

Ne viskas paprasta jausmų fronte, nes jūsų ženklo valdovė savaitgalį iškeliaus į jai nepatogią vietą. Jums niekas negresia, jei partnerių kritiškumą panaudosite geriems tikslams. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę pravartu būti atidesniems tam, kas vyksta jūsų vertybių pasaulyje. Savaitei prasidėjus, nestokodami kūrybiškumo, galite gerai uždirbti. Tačiau paskui kuo labiau stengsitės – tuo sunkiau tikslą įžiūrėsite. O visas viltis gauti paramą ar palaikymą kol kas pasidėkite į šalį. Čia dar labiau viską sujauks netikėti įvykiai tarp draugų.

Laimei, Mėnulio jaunatis Vėžio ženkle jus paragins pagalvoti apie savo finansinį ir emocinį saugumą. Žinote, ką ta linkme atlikti? Tuomet judėkite pirmyn, kai savaitė persiris į antrąją pusę.

Požiūrį į jausmus ir grožį ilgokam laiko tarpui kiek pakeis žemiškais atspalviais nusidažiusi Venera. Savaitgalį Mergelės ženkle tapusi patikima, bet kritiška, ji ragins grožį ir harmoniją puoselėti namuose. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Apginti save ir savo nuomonę šią savaitę jums bus svarbu ir tik jos pradžioje galite būti tikri, kad jus išgirs. Todėl nepražiopsokite laimingai susidėliojusios kombinacijos, nes vėliau jūsų partneriai taps priešininkais, o jūsų pastangos ką nors jiems įrodyti ar ką nors savaip atlikti sukels pasipriešinimo bangą arba norą pasitraukti.

Laimei, yra vaistų, kuriuos atrasite ne kur kitur, o savyje. Jaunatis jūsų ženkle savaitės viduryje – tai priežastis atlikti ką nors dėl savęs ir veidrodyje pamatyti naują save. Kuo geriau akcentus dėliosite, tuo tobulesnis bus vaizdas, kurį galiausiai išvysite.

Gražiai kalbėti, rašyti ir gražiai bendrauti jus mokys padėtį pakeitusi Venera. Pažinčių ir pokalbių netrūks, jei kaip nors nugalėsite poreikį analizuoti kiekvieną jums ištartą frazę. 

Taip pat skaitykite: Negalite išsiugdyti norimų įpročių? Padės 1 minutės principas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius