Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 14

Savaitės horoskopas – rugpjūčio 15–21 d.

Orai rudeniop jau, o kaip nuotaikos? Kaip jas veiks dangaus kūnai?
Gėlių puokštė.
Gėlių puokštė. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje atrasite neįprastų kūrybinės saviraiškos būdų, auklėjant vaikus ar bandant sužavėti priešingos lyties atstovus. Kai kuriems tai bus bandymai sulaužyti taisykles, o kai kuriems – kitaip išspręsti įprastas problemas.

Savaitės viduryje įrodę vadovybei savo meilę darbui, gausite vadovų palaikymą. O tai patobulins jūsų darbo kokybę ir rezultatus.

Pilnatis Vandenio ženkle ketvirtadienį leis išreikšti save, jei tinkamai bursite komandą ir ką nors neįprasto joje suorganizuosite. Negirdėti teigiamų atgarsių, o jūsų azartas neužkrečiamas? Pabandykite dar kartelį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę pradėsite susitelkę į savo asmeninę erdvę, kurioje iš praeities parinkę keletą neįprastų idėjų, jas tinkamai pritaikysite. Svarbu būti kitokiais nei visuomet ir pildyti šeimos svajones, nusižengiant nuobodžioms taisyklėms.

Savaitės viduryje atrasite žinių ar kitų konkrečių priemonių, galinčių sužavėti jus dominantį asmenį. Darysite tai tikslingai, nebejodami savimi. Be to, bus gelbstinčių paskleisti žinią apie savo kūrinius ar projektus.

Dėl pilnaties Vandenio ženkle ketvirtadienį profesiniai tikslai ar socialinio gyvenimo įdirbis patobulins jūsų asmenį gyvenimą ir pakeis namiškių požiūrį. Jei jūsų šeimos nariai vis dar abejoja jumis, o užuot pagyrę išreiškia nusivylimą, keiskite taktiką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje susitikite su draugais, bendraukite, kalbėkitės su savo bendražygiais. Pokalbių metu išgirsite aibę idėjų, sukaupsite naujos, neįprastos informacijos, sutiksite įdomių žmonių ir užmegsite vertingų pažinčių

Savaitės viduryje įmanoma atlikti kai ką gražaus ir gero dėl savo namų. Tam pagelbės kitų žmonių pagalba, atskleista informacija ar gautos lėšos.

Ketvirtadienį pilnatis Vandenio ženkle neleis jums užsidaryti nuo pasaulio. Priešingai, turėsite kelti savo akis kuo aukščiau, apsvarstydami kelionių ar tobulėjimo planus. Visa tai padės jums geriau susidoroti su kasdieniais iššūkiais ir užmegzti daugiau ryšių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Suderinamumas pagal Zodiaką: 12 geriausiai vienas kitą papildančių porų

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje rasite naujų neįprastų kelių į savo tikslus. Nenuostabu, jei šiuos savo siekius pakoreguosite, kad jūsų veikla ir pasiekimai jums atneštų geresnį atlygį ar leistų kitais būdais sustiprinti savo vertę.

Savaitės viduryje širdelę virpins intriguojančios pažintys ir jaudinantys susitikimai, galintys pakeisti jūsų santykius su antrąja puse arba ryšius su broliais, seserimis ir kaimynais.

Ketvirtadienį pilnatis jūsų bendrų vertybių srityje praneš, kad turite rasti į ką atsiremti ir išmokti imti bei pasitikėti. Antraip ir jūs liksite be tvirto pagrindo, ir kiti pasijus išduoti ar nevertinami.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje gausite stulbinančių žinių, kurios jums padės iškilti virš minios. Be to, visiems tiems, kurie nori įtikinti kitus dėl to, kas, švelniai tariant, jiems nepriimtina, verčiau neatidėlioti, laukiant geresnių laikų.

Savaitės viduryje įvykdysite permainas savo dienotvarkėje, kurios pagerins jūsų finansinę padėtį ir padės geriau panaudoti gebėjimus darbo vietoje.

Be to, savaitei įpusėjus įvyks pilnatis jūsų partnerystės srityje. Labai tikėtina, kad tai, ką jums pasiūlys jūsų partneriai, nepaliks jūsų abejingų. Nors gali būti nedrąsu žengti į neištirtą nežinią, paraginkite nesustoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje šį tą suprasite ar atrasite, nusprendę (ar leidę sau) pasitraukti į šalį ir pažiūrėti iš šalies į visa, kas vyksta aplink jus. Tokiu būdu atrasite keistus, bet ilgai ieškotus atsakymus į savo mįsles.

Savaitės viduryje galite sulaukti dėmesio ženklų. Kuklumu nesidangstykite. Ir jei jums duos – imkite, o jei neduos – paprašykite. Į jūsų norus nenumos ranka.

Ketvirtadienį jūsų dienotvarkėje vykstantys pokyčiai bus geriausia, ką tą dieną vykstanti pilnatis gali jums pasiūlyti. Nesėdėkite rankų sudėję ir jūs: dėliokite prioritetus taip, kad ir darbai būtų atlikti nepriekaištingai, ir jūsų sveikatai tai nepakenktų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Gal po daugelio metų vėl būsime kartu – tik jau kitokie“

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje tobulai žaisti komandinius žaidimus seksis tik tuomet, kai atversite savo sielą pokyčiams. Juos jums, regis, pasiūlys kiti žmonės, kaip antai, jūsų antroji pusė ar jūsų verslo partneris.

Savaitės viduryje geri darbai, kurios atliksite niekam neprašant ar nelaukdami padėkos, sustiprins pasitikėjimą jumis. Atsižvelgę į namiškių pasiūlymus, dar daugiau galių įgysite.

Be to, čia pat įvyks ir pilnatis oro ženkle, jūsų pramogų, vaikų, kūrybos ir romantikos srityje. Pabandykite į viską pažvelgti lyg į lengvą žaidimą. Šios pramogos, kūriniai ar kiti jūsų pasiūlymai leis atrasti sau vietą komandoje ir užsitarnauti bendražygių pagarbą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje įkvėpimas darbe garantuotas, kaip ir galimybė išsiskirti iš minios savo profesionalumu. Viena, kas tam būtina – tai laužyti įprastą tvarką, atsisakyti jus varžančios rutinos ir pritaikyti naujus darbo metodus.

Savaitės viduryje komandą sudominsite savo žiniomis ir matydami kiaurai. Šįkart jūsų įžvalgumas ir žinios gerins kitų žmonių nuomonę apie jus, ir vis daugiau atsiras norinčių tapti jūsų draugais.

Pilnatis jūsų namų srityje įvyks ketvirtadienį. Ji parodys, kiek jūs ryžtatės eksperimentams privačioje aplinkoje. Jei jūsų namų kvapai ir spalvos nepritraukia praeivių žvilgsnių, o į juos nesiveržia svečiai, galbūt save stabdote?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje azartas, kūrybiški sprendimai, realizuotos idėjos ar suorganizuotos pramogos ne vieną praeivį ir pakeleivį privers pažvelgti į jus kitaip. Toks atgalinis ryšys didins jūsų optimizmą ir pasitikėjimą savimi.

Savaitės viduryje pritaikę snaudžiančius talentus, profesionaliau atliksite savo darbą, įgysite žmonių pagarbą ir, be abejo, pasieksite daugiau.

Netrukus po to įvyks ir pilnatis Vandenio ženkle. Dėl jos gautos naujienos gali pakeisti ne tik jūsų požiūrį. Dalindamiesi savo žiniomis, galėsite padėti tiems, kurie klaidžioja tamsoje ir ieško tų, kurie juos įkvėptų ir ko nors išmokytų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje įkvėpti savo neįprastų šeimos tradicijų, savo keistų vaikystės prisiminimų ir permainų namuose, perlipsite kažkokius jus stabdančius slenksčius ir sustiprinsite ryšius su kitais.

Savaitės viduryje norėdami kitus kažko išmokyti, pasidalinti su pasauliu savo įsitikinimais ar siekdami, kad jumis patikėtų, paleiskite į darbą savo stiprybes, kurias paprastai slepiate. Kai jūs savimi neabejosite, jumis neabejos ir kiti.

Netrukus po to įvyks pilnatis, kuri jums gali padėti išspręsti materialiojo pasaulio dilemas. Nelaukdami tinkamesnės dienos, panaudokite savo gabumus. Tokiu būdu daugiau duosite pasauliui, nei galite įsivaizduoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje jūsų santykių atsinaujinimas garantuotas, jei įsileisite naujus vėjus. Be to, nauja informacija, neįprastos žinios ir susitikimai su keisčiausiais žmonėmis paįvairins jūsų socialinį gyvenimą.

Savaitės viduryje reikės priimti kai kurią praeities naštą kaip neišvengiamą, šį tą suprasti ar gal kažkam atleisti tam, kad jūsų artimi ryšiai ir pasitikėjimas tais, su kurias esate susiję, sustiprėtų.

Pilnatis ketvirtadienį jūsų ženkle. Būkite saviti. Ir tai ypač aktualu, jei nesate patenkinti savo artimais ar visuomeniniais santykiais. Sugalvokite ar suorganizuokite kai ką nepakartojamo, kurdami pilnavertiškesnę partnerystę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įkvepiančios citatos, parodančios emocinio intelekto svarbą

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje atrasite, kas nuobodžias kasdienes užduotis pavers smagiu žaidimu ir užtarnaus jums žmonių pagarbą. Juo keisčiau pasielgsite ir juo keistesnius įgūdžius atskleisite, tuo apie jūsų šedevrus bus aktyviau kalbama.

Savaitės viduryje bičiuliai padės jums kitaip pažvelgti į kai kuriuos santykių aspektus. Nesipriešinkite, o padėkokite. Visa tai visų jūsų naudai.

Pilnatis gretimame ženkle ketvirtadienį jus skatins kur nors pasislėpti. Puiku, jei slėpsitės ne dėl to, kad ko nors išvengtumėte, o tam, kad apsižvalgytumėte po savo vidų. Raskite perliukų, kurie praturtintų jūsų įprastą gyvenimą ir padėtų geriau tarnauti kitiems.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius