Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 21

Savaitės horoskopas – rugpjūčio 22–28 d.

Ką žada naujoji savaitė? Kviečiame sužinoti.
Vasara
Vasara / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje gausite vertingos informacijos sveikatai ir darbo kokybei gerinti. Nuo pirmadienio vakaro daugiau dėmesio savo savijautai ir sėkmingam darbui skirsite ir dėl Saulės kasmetinio apsilankymo Mergelės ženkle. Deja, teks pripažinti, kad vasara su visais jos malonumais užleidžia vietą pareigoms.

Savaitės viduryje ryžtas mokantis, keliaujant ar kitais būdais padidinti savo pasaulio ribas gaus pastiprinimą, net jei progresas nebus toks spartus, kaip norėtųsi. Viskas pavyks, jei nepabėgsite į iliuzijų pasaulį. Savaitgalį bus daug smagios veiklos, malonumo ją atliekant ir optimizmo dėl nepriekaištingų rezultatų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžią praskaidrins pokalbiai su brangiu žmogumi. Todėl norėdami, kad jūsų mylimasis ar vaikas jus išgirstų – išsakykite savo mintis pirmadienį. Šios dienos vakarą Saulė pereis į Mergelės ženklą, suteikdama jums galių būti kuo geresniu tėčiu ar mama, mylimuoju ar mylimąja, ir geriau save išreikšti kūryboje.

Savaitei įpusėjus imsitės iš peties tvarkyti bendrų finansų, draudimo, paveldėjimo ar panašius reikalus, nevengdami ir papildomos atsakomybės už savo intymaus gyvenimo kokybę. Ir viena, ir antra, ir trečia išslys jums iš rankų, jei perleisite estafetę to nevertiems komandos nariams. Savaitgalį malonumai trykšte trykš fontanu, bet jų jums vis bus maža.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje namuose bus smagių ir naudą nešančių pašnekesių. Ir ne kam kitam, o jūsų namams vis dažniau reikės jūsų rankų ir širdies dėl Saulės vizito Mergelės ženkle, jūsų privačios aplinkos srityje. Tiesą sakant, ir jums teks prisipažinti, kad šiuo metu nėra geresnės vietos savirealizacijai nei šeima.

Savaitės viduryje rimti darbai jus užklups partnerystės fronte. Jei jūsų pasiaukojimas darbui visko nesužlugdys, kalnus nuversite tam, kad jūsų santykiai būtų stabilūs. Beje, kartu pasieksite daugiau. Savaitgalį auksinė žuvelė jūsų lauks namuose. Leiskite jai čia atlikti kuo daugiau gerų darbų, tačiau laiku pasakykite „stop“.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje bus ko pasimokyti, ko sužinoti, su kuo susitikti, kur išvykti ir, žinoma, aibė temų, kurias privalu aptarti. Kalbėkite ir jus išgirs, klausykitės, ir - išgirsite. Ne gana to, Mergelės ženklan pereis Saulė, jums suteikdama daugiau galių tinkamai šnekėti, rašyti ir visuomet išlikti naujienų centre. Smalsumas šioje gyvenimo atkarpoje bus jūsų palydovas.

Savaitės viduryje atsidursite akistatoje su rimtomis pareigomis. Kažin, ar pavyks nuo jų pabėgti ar uždangstyti savo neveiklumą išgalvotais pasakojimais ar įtikinėjimais. Griebkite ir darykite, žinodami, kad dedant pastangas laimikis anksčiau ar vėliau bus jūsų. Savaitgalį nutvieks širdį virpinanti pažintis ar į padanges kilstelėsiantis susitikimas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jonas Gabrielis: „Numečiau 100 kg be dietų, sukūręs 7 savo taisykles“

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje atvirai sakykite darbdaviui ar klientui, ko esate verti ir kiek vertas jūsų darbas, kuklumą palikdami už durų. Tiesa, jūsų ženklą paliks Saulė, kuri jus mokys uždirbti, taupyti, vertinti save ir primins apie tai, kuo jus apdovanojo gamta. Tai žinodami, privalėsite pasidalyti šia informacija su kitais ir savo darbais tai įrodyti.

Savaitės viduryje vaikai ar jūsų nebaigti kūriniai pareikalaus iš jūsų viso atsidavimo jiems. Jei kai kurie iš jūsų pamanys, kad gali visą ar bent dalį šios sunkios naštos numesti kitiems, suklys. Tiesa paprasta: kiek įdėsite, tiek turėsite. Savaitgalį už šias ar už kitas jūsų pastangas jums bus dosniai atlyginta. Tikėtina, kad net gavę maksimumą, tikėsitės dar daugiau.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje kalbėkite drąsiai ir išsakykite tai, ką iki šiol nutylėjote, žinodami, kad jūsų žodžiai tuo metu ypatingai gajūs. Už juos ir už kitus dalykus nusipelnysite žmonių pagarbos. Tam gelbės ir Saulė, perėjusi į jūsų ženklą. Kai kurie iš jūsų pūs torto žvakutes, o likusieji kurs planus, laukdami, kol atsivers naujų jų gyvenimo metų lapas.

Savaitės viduryje rasite ką veikti namuose ir būsite beveik nesustabdomi. Nebent sustosite, išsigandę to, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo neįmanoma. Neapsigaukite, patikėję sunkiausią dalį savo antrąjai pusei. Jums nėra nieko neįmanomo, kai turite tokį šeimos palaikymą. Savaitgalį jūsų buvimas praturtins bet kokią draugiją.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jūsų žodžiai guos ir tirpdys ledus. Puiku, jei jie pakels nusivylusį, atleis priešui ar bus malda už kenčiančius. Išsakę mintis dienoraščiui, taip pat nesuklysite. Kuo daugiau būkite vieni, nes tai jus gydys, pakraus ir leis atrasti save iš naujo, kol Saulė judės gretimu ženklu ir nepasieks jūsiškio. Tikėtina, kad šį tą teks paaukoti.

Savaitės viduryje aktyvus bendravimas bus jūsų arkliukas, tačiau tai darysite ne impulsyviai, bet puikiai žinodami priežastį. Būdami tikri, kad privalote kuo rimčiausiai rinkti informaciją ir ja dalytis, kartais slystelsite, pataikaudami savo silpnybėms. Savaitgalį galite gauti neregimą atlygį už ankstesnes pastangas, o einant per negandą, jus saugos angelas sargas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžia smagi tiek, kiek bus progų pasišnekučiuoti su draugais ar kolektyvu. Dalykitės mintimis ir idėjomis, nes viskas eisis lyg per sviestą. Beje, komandinė veikla ar laisvalaikis su draugais jums taps geriausia vieta saviraiškai, nes Saulė pirmadienio vakarą įsikurs Mergelėje, jūsų grupės veiklos srityje.

Savaitės viduryje rimtai griebsitės parodyti pasauliui, ko esate verti ar atgauti pinigus, kurių iki šiol jums kas nors nesumokėjo. Net jei gausa nepasipils, gausite tai, ko užsitarnavote. Tiesa, už kampo tykos išlaidavimo šmėkla, kurios vilionėms lengva pasiduoti. Savaitgalį draugų pagarba ir meilė bus tai, kas skatins jus prasiskleisti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje neatitraukdami akių nuo profesinių tikslų, pasikalbėkite su tais, nuo kurių priklauso jų įgyvendinimas. Jūsų žodžiai skries taikliai ir pelnys kitų žmonių pagarbą. Profesines perspektyvas galėsite apsvarstyti ir dėl jų pasistengti visą mėnesį, nes pirmadienio vakarą Saulė pereis į Mergelės ženklą, jūsų karjeros sritį.

Savaitės viduryje jūsų aktyvumas ir rimtumas susijungs, suteikdami jums galių įveikti bet ką. Jūsų pasiryžimą veikti užgesins nebent šeimos narių ašaros, kurios, debesims nuslinkus, pasirodys nieko vertos. Savaitgalį jūsų pasiekimai bus apdovanoti pačiais vertingiausiais prizais. Labai tikėtina, kad jūs dairysitės dar vertingesnių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje išsakykite savo poziciją, skleiskite savo pažiūras ir mokykite kitus, net neabejodami, kad tai bus naudinga daugeliui žmonių. Be to, jūsų pasitikėjimas savo žiniomis ir jūsų akiratis turi galimybę stiprėti ir dėl Saulės perėjimo į Mergelės ženklą. Prasideda dienos, kai jus pastebės ir vertins toli gyvenantys asmenys.

Savaitės viduryje galite įveikti ne vieną savo silpnybę ir nugalėti savo vidinius priešus. Iš jūsų reikės pasiryžimo žiūrėti realybei tiesiai į akis ir neieškoti pasiteisinimo ten, kur jo nėra. Vis primindami sau ir kitiems, kad melo kojos trumpos, pasieksite savaitgalį. O tuomet dovanos ir visokiausias gėris jus pasieks iš tolimo krašto.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokius dalykus turite paleisti, kad jūsų santuoka būtų sėkminga

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje drąsiai kaišiokite nosį ten, kur jūsų nekviečia, gilinkitės į viską, ką nuo jūsų slepia, kol jie supras, kad nori jums viską nuodugniai papasakoti. Galbūt šiek tiek pasitikėjimo užsitarnausite tokiu elgesiu, o galbūt dar teks dėl jo pasidarbuoti artimiausiu metu, nes Saulė pereis į bendrų vertybių sritį.

Savaitės viduryje bus ir jus genančių pirmyn, ir sustabdančių tam, kad jūsų paklaustų, ar pasiruošėte komandinėms varžyboms. Jei jūsų atsakymas teigiamas ir jūs neketinate išduoti savo komandos dėl menamų vertybių, pirmyn. Kai savaitgalį jums bus ištiesta dosni ranka, imkite nedvejodami. Nors bus apstu dviese patiriamų malonumų, jums vis bus ne gana.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje leiskitės į pokalbių apie santykius labirintus, dažniau suteikdami progą pasisakyti savo antrajai pusei. Išgirdę įdomių dalykų, galinčių pagerinti jūsų santykius, tam turėsite daug gražaus laiko, nes Saulė nuo pirmadienio vakaro švies jūsų partnerystės srityje. Tas kitas žmogus ir jo laimė bus tai, dėl ko norėsite gyventi.

Savaitės viduryje teks sau pripažinti, kad dėl sėkmės ir dėl profesinių aukštumų verta paplušėti. Darbai įgis pagreitį ir užtikrintai riedės pirmyn, problemos spręsis, o prieš akis versis vis aiškesni tikslai. Viską sugadintų rožiniai akiniai ir kitos jūsų silpnybės. Savaitgalį stebėkite, kuo jus apdovanos jūsų artimas žmogus. Jo nėra? Kedenkite plunksnas!


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius