-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 09 20

Savaitės horoskopas – rugsėjo 21–27 d.

Nauja savaitė – nauja ir pradžia. Kokią ją žada horoskopas?
Smuikas
Smuikas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės viduryje Saulė, perėjusi į Svarstyklių ženklą, jums primins, kad tik būdami šalia kito žmogaus, tinkamiausiai save išreikšite. Dažniau pažvelkite į pasaulį kito žmogaus akimis, o dėl harmonijos atsisakykite dalies savo poreikių.

Marsas prieš savaitgalį pakeis ženklą, primindamas, kad atėjo metas sutvarkyti savo buitį, pasirūpinti sveikata ar šį tą išsikovoti darbo vietoje. Deja, šiomis dienomis tam kelią jums užkirs kalbos barjeras arba kitos išsilavinimo spragos.

Savaitei baigiantis įvyks pilnatis, o kartu su ja ir Mėnulio užtemimas jūsų ženkle. Jums taps aktualūs jūsų asmeniniai siekiai, tačiau jūsų dabartinę būseną, santykius ir ilgalaikę sėkmę garantuos jūsų pastangos apeiti aštrius kampus, atsižvelgiant ir į tai, kas svarbu ne vien jums.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės viduryje Saulė atsidurs harmonijos ir partnerystės ženkle, tokiu būdu pasiūlydama jums išklausyti darbo vietoje kelias diplomatijos paskaitas. Siekdami patobulinti savo dienotvarkę ir darbo eigą, būkite lankstūs, išklausydami kolegų ar specialistų pasiūlymus.

Prieš savaitgalį taps kaip niekad aktualu pasirūpinti savo atžalų ar mylimų žmonių gera savijauta. Nuoseklūs veiksmai leis save įprasminti vaikų priežiūros srityje ar kūryboje, jei šį kartą apsieisite be jums reikalingo finansavimo.

Savaitgalį, artėjant Mėnulio užtemimui, pabandykite suprasti, ar jūsų asmeninės svajonės sutampa su tuo, kas vyksta jūsų darbo vietoje ar buityje. Nesiliaudami svajoti, neignoruokite ir kitų žmonių norų: geri santykiai jums palengvins kelionę iki jūsų išsvajoto objekto.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės viduryje Saulė pradeda kelionę oro žvaigždynu, leisdama jums pramogauti, mylėti, žaisti, šėlti su vaikais, kurti ir demonstruoti pasauliui savo kūrinius. Lai pramogos ir kūrybiniai sumanymai ne trukdo, o padeda jums kurti šiltus ir harmoningus santykius su mylimais žmogučiais.

Dėl veiksmo planetos jūsų šeimos ir namų srityje, prieš pat savaitgalį imsite aktyviau reikštis namuose. Ką nors juose tobulindami, būsite pedantiškai kruopštūs ir atidūs detalėms. Deja, to gali nesuprasti jūsų antroji pusė.

Savaitgalį, artėjant Mėnulio užtemimui Avino ženkle, jūs nevalingai susidursite su žmonių grupe, kuri jums padeda pasijusti lyderiais, jūsų mintyse įsirangys noras įgyvendinti idėjas, kurios jums padeda pasijusti laisviems. Įtraukite į šias veiklas ir savo atžalas, ar bent išklausykite jų pasiūlymus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės viduryje prasidės Saulės kelionė Svarstyklių ženklu, kas jums bus priežastis dažniau užsidaryti savo pačių kiaute ar bent namuose. Įsitikinkite, kad neužsidarote nuo tų, su kuriais gyvenate. Geri santykiai su jais – jums gero gyvenimo sąlyga.

Dėl Marso, kuris darbo savaitei baigiantis pereis į jūsų bendravimo sritį, intensyvus bendravimas jums taps viena svarbiausių priemonių ko nors pasiekti. Būdami kritiški kitų žmonių žodžiams, atidžiau ir savus rinkite, o kai užgrius kalnai darbų - laikinai prikąskite liežuvį.

Savaitgalis ramybės nežada dėl artėjančio Mėnulio užtemimo. Panašu, kad teks išklausyti ne vieno namiškio rekomendacijas, prisitaikyti prie keleto nepageidaujamų pokyčių namuose tam, kad vėliau galėtumėte nieko netrukdomi ar net šeimos narių padedami, kopti į savąsias profesines viršukalnes.

Taip pat skaitykite: Asmeninio tobulėjimo trenerė R. Rimkevičienė: „Nebandykite įtikti kitiems. Susimąstykite, kaip įtikti sau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius