Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 11

Savaitės horoskopas – sausio 12–18 d.

Galbūt ši savaitė bus kupina nuotykių ir smagių akimirkų, o gal ji nepagailės ir daug džiugesio? Siūlome paskaityti astrologės Vaidos Budginaitės sudarytą savaitės horoskopą.
Kelionė
Kelionė / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje savo idėjomis galite uždegti komandos narius ir įnešti naujų atspalvių į grupės bendravimą. Be to, ši savaitės svarbi dėl jūsų ženklo valdovės perėjimo į Žuvų ženklą. Tai blogas ženklas, jei norite įprastais būdais nuversti kalnus. Geras, jei ketinate užsiimti labdara, kurti ar tiesiog sau ir kitiems už ką nors pagaliau atleisti. Tiesa, šią savaitę dėl savo svajonių nepersistenkite. Jei matote, kad nuolat užlipate ant to paties grėblio – palikę tai savieigai, užsiimkite kuo nors kitu.

Visus galimus nesklandumus atpirks savaitgalis, ypač šeštadienis, kurio metu galite planuoti ne tik pramogas, bet ir rimtus projektus kartu su draugais ar bendraminčiais. Jus suvienys ir užbus kūrybiniai užmojai, azartas, optimizmas ir tikėjimas šviesia ateitimi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje dėl savo originalaus mąstymo galite įtikinti savo vadovybę, tačiau nenustebkite, kad visus jums skirtus laurus susižers kažkas kitas. O Marso kelionė Žuvų ženklu jums primena, kad būsite nepamainomi tuomet, kai reikės įkvėpti draugus, kolegas ar savo komandos narius.

Tegul jus suvienija kūrybinės idėjos ar noras kam nors pagelbėti, o ne bandymai gilintis į povandenines sroves. Tiesa, nesinervinkite ir patikimų saitų nenutraukite, jei jūsų užmojus šią savaitę stabdys vėluojančios finansinės įplaukos. Savaitgalį džiugus laikas jūsų šeimai, kai gera būti arti tų, kurie brangūs. Kai gera sužinoti dalykus, kurie stiprina jūsų ryšius ir pasidalinti tuo, kas brangiausia.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Marsas jūsų karjeros srityje gali atlikti tiek gerų, tiek visa griaunančių darbų. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio ir poelgių. Jei nuspręsite, kad jūsų asmeniniai siekiai yra aukščiau visko, greičiausiai būsite nublokšti visagalės srovės ten, kur būti nenorite. O jei prakaitą liesite dėl aukštesnių tikslų – rezultatai jus nustebins.

Tiesa, darbe šią savaitę gali būti nelengva dėl partnerių, klientų ar kitų jums svarbių žmonių abejingumo. Išloš tik tie, kurie originalius grupės sprendimus iki savaitės vidurio naudos tarptautiniuose projektuose ar mokymo įstaigose.

Taip pat skaitykite: Kodėl tuokiamės ne su tais žmonėmis?

Savaitgalį turbūt stipriai pailgės jūsų pažįstamų žmonių sąrašas. Netruks susitikimų, pokalbių, naujienų, ryšių, kurie įžiebs viltis, uždegs širdis ir skatins entuziazmą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši astrologinė savaitės prasideda nuo Marso kelionės vandens ženklu. Tai gera žinia jums, jei norite tapti šviesos kariu, kuris žino, ką daro, moka pasiaukoti ir visiškai pasitiki savo nuojauta. Tiesa, šią savaitę jums šiuo keliu eiti trukdys kolegos, sveikatos sutrikimai ar nesibaigiančių nuobodžių darbų gausa. Sprendimai gali ateiti tuomet, kai jūs, norėdami išspręsti dilemas ar prie reikiamų asmenų prisiartinti, atmesite visas įprastas nuostatas.

Savaitgalį nuskaidrins sėkmingi pirkiniai buičiai ar sveikatai stiprinti. O jei šeštadienį ne ilsėsitės, o dirbsite, savo uoliomis pastangomis nusipelnysite trokštamo atlygio ar dovanos. Ir vieniems, ir kitiems bus svarbu neprarasti ryšio su kitais žmonėmis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Prasideda kelių savaičių laikotarpis, kai veiksmo planeta, pakliuvusi į vandens stichijos globą, primins jums apie būtinybę dalintis viskuo, kas jums brangu. Tai reiškia, ne tik imti, bet ir duoti, ne tik prisileisti arčiau kitus, bet ir patiems prisiartinti prie to, kas galbūt baugina. Šios užduotys jums bus nelengvos šią savaitę dėl mylimų žmonių ar jūsų atžalų poelgių ir abejingumo. Optimizmo pažadai savaitės pradžioje bus dalinami tiems, kurie drįsta kitaip pažvelgti į santykius.

Savaitei baigiantis jūs būsite pagrindiniai vilties, džiaugsmo, kūrybiškų sprendimų, žaismingų poelgių ir azarto skleidėjai savo aplinkoje. Šeštadienį gautą optimizmo užtaisą panaudokite reikšmingam projektui užbaigti ar surenkite šventę brangiems žmonėms.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Veiklos ir kovos planeta priešingoje Zodiako pusėje, t. y. jūsų santykių srityje, gali paskatinti jus neteisingai panaudoti pakitusią energiją. Turite atsiminti, kad nuo šios dienos svarbu yra kovoti ne su partneriu, o už partnerį. Apginti artimą žmogų ar darbo partnerius gali būti nelengva šią savaitę dėl asmeninių prisirišimų, šeimos narių jums nustatytų ribų ar sukurtų taisyklių.

Tačiau jei savaitės pradžioje originaliai naudosite bendrus resursus, jūsų darbo rezultatai ir stebins, ir džiugins. Neįprasti sprendimai bus svarbūs ir savaitgalį. O jūsų gebėjimas aukotis ar kito asmens pastangos padėti jūsų šeimai, praskaidrins paskutines šios savaitės dienas.

Taip pat skaitykite: Depresija: skaudžios pasekmės jūsų sveikatai

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Marsas šiandien įsikuria Žuvų ženkle, dėl ko buičiai, sveikatai ir kasdieniam darbui skirsite daugiau savo energijos. Ir tai puiku, jei nesusigundysite veltis į ginčus ar jėgos žaidimus su kolegomis. Tokiu būdu tik iššvaistysite gerąsias jo energijas. Kai nežinosite, ką pasirinkti, eikite ten, kur jus veda nuojauta. Ja patikėti bus nelengva dėl informacijos, kurią išgirsite šią savaitę ar, priešingai, dėl to, kad jums reikalingos informacijos negausite.

Savaitės pradžioje netikėti santykių pokyčiai gali suaktyvinti romantiškas nuotaikas, o jums svarbių žmonių pasiūlymai paskatinti griebtis užmestų kūrybinių projektų ar su vaikais susijusios veiklos. Savaitgalį daug ir aktyviai bendraukite. Antroji pusė, giminaičiai, pažįstami ir draugai jus įtrauks į nesibaigiančių kalbų, išvykų ir įvykių verpetą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Į vandens stichiją, o tuo pačių į jūsų kūrybiškumo, azarto, romantikos ir vaikų sritį įeina Marsas. Jis artimiausiu metu jus įtrauks į įvairiausius žaidimus, avantiūras ir skatins jūsų romantiškas nuotaikas. Pasistenkite, kad tai būtų ne konfliktų su vaikais ir mylimaisiais, o kūrybiškų sprendimų laikotarpis. Laurus skinti šią savaitę jums trukdys neigiamas įtakas Marsui darantis Saturnas. Galbūt suprasite, kad trūksta lėšų jūsų svarbiems sumanymams įgyventi?

Tuomet gal galite save realizuoti kitur? Pavyzdžiui, nieko neišleisdami originaliai pertvarkyti ar pagražinti namus?

Savaitgalį gali susidaryti palanki situacija pagerinti savo karjeros perspektyvas. Šeštadienį gauti pasiūlymai, o ypač grįžimas prie anksčiau užmestų idėjų, gali žadėti jums tai, apie ką svajojate.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dėl Marso Žuvyse kažkas lyg įklampins jus į nesibaigiančius namų reikalus. Manysite, kad per menkas užduotis ir būtinybę ką nors daryti ir kam nors pagelbėti, nerandate laiko tam, kas neva svarbiau. Atsakymus pakuždės šeštasis jausmas, jei, žinoma, išdrįsite jo pasiklausyti. Ir jei šią savaitę jausitės lyg suktumėtės nemalonių užduočių, kurios niekaip neišsisprendžia, sūkuryje, sprendimų ieškokite savo poelgiuose ir nuostatose.

Ne viskas taip sudėtinga, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Pavyzdžiui, turite puikią savaitės pradžią malonioms ir vertingoms pažintims užmegzti. O jos pabaiga leis pamiršti apie didžiąsias problemas ir kažką reikšmingo atlikti, toli gyvenančio žmogaus ar jūsų pačių patirties ir žinių dėka.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Daug bendrauti ir judėti bus svarbu jums dėl Marso, atsidūrusio jūsų bendravimo ir artimos aplinkos srityje. Prioritetus dėliodami kitų žmonių naudai ir suprasdami neakivaizdžius kitų žmonių poelgių motyvus, išvengsite konfliktų. O kodėl šią savaitę taip sunku pradėti pokalbį ar išjudėti iš vietos – niekas negalės jums atsakyti, jei patys neįsigilinsite į savo vidų.

Savaitės pradžioje namiškiai turbūt jus nustebins netikėtomis dovanomis, keistais pirkiniais ar su namais susijusiais pasiūlymais ir idėjomis. O jai baigiantis įminsite paslaptis, kurios ilgai nedavė ramybės ir galbūt atnaujinsite nutrūkusius ryšius su artimais žmonėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmadienį jūsų ženklą palikęs Marsas, padidins jūsų aktyvumą uždirbant pinigus ir juos išleidžiant. Taip pat daugiau pastangų skirsite išreikšti savo prigimtiniams talentams. Tačiau nepersistenkite kovodami, visgi aktyvumo planeta svajonių, sapnų ir vidinių įžvalgų ženkle. Kai kas gražaus gali įvykti vien dėl to, kad gebate svajoti ir plaukti pasroviui. Nors šiose srityse abejonių šią savaitę jums sukels draugai, tai ne priežastis sustoti. Gal tiesiog verta atidėti diskusijas ar stringančius projektus?

Taip pat skaitykite: Gyvenkime sveikiau: 14 maisto produktų, kurių reikėtų atsisakyti

Geroji žinia – jūsų ženklo valdovo teigiami aspektai su dviem asmeninėmis planetomis savaitės pradžioje. Panašu, kad susitikimai ir susitarimai baigsis taip, kaip naudinga jums. Žinoma, jei nestokosite neįprasto požiūrio ir noriai keisite kryptį. Savaitgalį optimistinės nuotaikos ir artimų žmonių pažadai nepaliks jūsų abejingais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Marsas jūsų ženkle, vadinasi, jūs žinote, kaip imtis iniciatyvos, kaip perlipti kliūtis ir įveikti neįveikiama. Tik nepamirškite svarbiausio – vadovaukitės savo galva, mesdami lauk visus stereotipus, kuriuos jūsų galvoje pasėjo kiti. Svarbų vaidmenį čia atliks nuojauta, gebėjimas svajoti ir aukotis. O jei tokias metodais šią savaitę į profesines aukštumas neužkopsite, nemeskite kelio dėl takelio. Verčiau trumpam sustokite, kad atstatytumėte jėgas ir numatytumėte strategiją.

Savaitės pradžioje vidinės įžvalgos padės netikėtu būdu pakeisti jūsų materialiojo gyvenimo kryptį. Savaitgalį jūsų kruopštus, bet kūrybiškas darbas bei pastangos pasirūpinti savo ar artimų žmonių sveikata, neliks nepastebėtos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius