Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 15

Savaitės horoskopas – sausio 16–22 d.

Ką žada naujoji savaitė? Kviečiame pasidomėti.
Žibintas
Žibintas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę jūsų svajonėms realizuoti ar vidinėms įžvalgoms apginti atsiras visokiausių skeptikų, bus atimtos žadėtos galimybės, trūks žinių, patirties ir optimizmo. Regis, kuo atkakliau ir neakivaizdžiau irsitės iki savo tikslų, tuo didesnė tikimybė pakreipti įvykius norima linkme ir atsidurti ten, kur jums reikia. Galiausiai įtakingi žmonės padės įgyvendinti slaptą troškimą.

Prieš savaitgalį Saulei įėjus į Vandenio ženklą, jūs tapsite novatoriais, kurių dėmesį patrauks tai, kas nauja ir nepažinta. Raskite būdų sužibėti komandoje, tapkite grupės lyderiais, ieškokite rėmėjų, įgykite naujų draugų, prisijunkite prie organizacijų ir kitos kolektyvinės veiklos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nenuleiskite rankų, jei šią savaitę komandiniai bandymai bus sužlugdyti dėl nesuteikto rėmimo ar kitokio palaikymo stokos. Povandeninės srovės, kurias būtina kolektyve pajausti ir suprasti, gali būti suvaldytos, suvienytos ir nukreiptos taip, kad jūs galų gale gautumėte tai, ką esate užsibrėžę. Regis, jūsų bendražygiai baigiantis savaitei įvertins jūsų žinias ir patirtį.

Prieš savaitgalį Saulė pradės kelionę jūsų profesinių pasiekimų sritimi, todėl net nebandykite eiti atostogų ar atsisakyti pasiūlymų ką nors nauja išbandyti savo darbe. Išradingumas ir gebėjimas panaudoti komandos dvasią siekiant tikslo, taps būtina sąlyga.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę darbe būsite užsimoję išsikovoti sau trokštamą laimikį, tačiau tie, kurie turėtų jus labiausiai palaikyti, nusigręš. Regis, dėl to, kad jus sutelktų ir padėtų atsikratyti seno kailiuko, trukdančio jums nevaržomai įgyvendinti net pačius nerealiausius savo sumanymus. Galbūt matydami jūsų atkaklumą, o gal įvertinę jūsų meilę savo profesijai, galiausiai kažkas išties pagalbos ranką.

Prieš savaitgalį Saulė, įgijusi naujų atspalvių dėl viešnagės Vandenio ženkle, neleis jums nei liūdėti, nei nuobodžiauti. Jus pirmyn ves nepažinti dalykai ir neišbandytos sritys, o jų pažinimas skatins jus mokantis, keliaujant ar kitais būdais praplėsti savo įprasto pasaulio erdves.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę turėsite didelių polėkių, ypač jei jūsų darbas susijęs su užsieniu, mokymais ar patys studijuojate. Tiesa, kažkokios kasdieniškos kliūtys, tokios kaip darbų gausa ar sveikatos negalavimai, trukdys atsidurti ten, kur jums reikia ar gauti tokį įvertinimą, kurio manote esą verti. Ir jei savo įtaiga nesuabejosite, galų gale suprasite, jog šiame įtakų mūšyje esate nevieniši.

Prieš savaitgalį dėl Saulės Vandenio ženkle prasideda periodas, kurio metu ieškosite kitokių sprendimo būdų įprastoms problemoms spręsti. Kai kuriems iš jūsų tai bus mėnesio trukmės krizės laikotarpis, padėsiantis kažko atsikratyti ir kai ko įgyti, parodžius kitiems pasitikėjimą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę jūsų veiksmai atneš daugiau nuostolių nei džiaugsmo ir dar labiau nuo jūsų atitolins jausmą, kad esate ne vieniši šiame išlikimo žaidime. Kitą lygį pasiekti vis dėlto įmanoma, jei vėl ir vėl bandysite pasikartoti taisykles, susivienyti ir keliauti iki trokštamo rezultato. Jums padės ypatinga trauka, kurią savo aplinkoje spinduliuosite.

Prieš savaitgalį prasidės Saulės kelionė Vandenio ženklu, o tai jums skelbia laikotarpį, kai partnerių siūlomos sąlygos ir jų prioritetai svarbesni už jūsų asmeninius siekius ir ambicijas. Tai gali tapti naujų patirčių laiku, kai įmanoma sustiprinti savo santykius ir pagerinti socialinio gyvenimo kokybę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią savaitę jūsų santykiuose bus mūšių, kurių finalas gali būti labai skirtingas, nelygu, kaip jūs reaguosite į kliūtis, pastatytas jūsų namiškių, jūsų šeimos gyvenimo aplinkybių ir gal net jūsų vaikystės patirčių. Nesvarbu, su kuo susidursite, daug svarbiau, kaip labai stengsitės laimėti bendras kovas, o ne vieni prieš kitus.

Prieš savaitgalį dėl Saulės Vandenio ženkle įtakų vertybėmis taps originalumas ir naujumas, kurio labiausiai visi iš jūsų tikėsis darbo vietoje, buityje, rūpinantis savo ar artimųjų sveikata. Taikykite naujus metodus ir kitaip atlikite įprastas užduotis. Beje, penktadienį artimuose santykiuose įmanoma pakilti į pačias romantikos viršūnes.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę darbo vietoje ar buityje turėsite tiek veiklos, tiek noro ir ryžto veikti, ir labai nustebsite, jog tai yra beviltiškai stabdoma visokiausių aplinkybių, vėlavimų, informacijos stokos ir kitų niekingų nesklandumų. Atkakliesiems pavyks pramušti neįveikiamą sieną, vieniems gavus šeimos nario palaikymą, o kitiems atradus raktą praeityje.

Prieš savaitgalį Saulė pereis į Vandenio ženklą, pradėsianti laikotarpį, kai vyrauja oro stichija ir lengviau įsilieti į jums palankių įvykių srautą, o nepalankiems rasti tinkamus sprendimus. Metas panaudoti intelektualinius sugebėjimus kuriant ir siekiant mažų, bet svarbių gyvenimo džiaugsmų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią savaitę kūrybiniai sumanymai, planai dėl pramogų, pergalės sporte ar kitose jūsų mėgstamose veiklose labiau tols nuo jūsų nei artės. Kai kurie gali susidurti su lėšų stoka, o kiti pritrūkti įgūdžių ar gebėjimų, reikalingų vienaip ar kitaip pergalei pasiekti. Siekiantiems nugalėti pasirinktame žaidime, bus įteikti reikalingi koziriai.

Prieš savaitgalį Saulė įžengdama į oro ženklą suaktyvins bendravimą jūsų namuose ir paskatins jus kur kas daugiau laiko ir jėgų skirti šeimai ar namams. Vis dažniau atsigręšite į praeitį ir joje rasite dalykų, padedančių išspręsti dabarties nesklandumus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę jūsų namuose gali trūkti ramybės ir harmonijos. Tiesa, visa tai ne dėl to, kad jūsų artimiesiems reikia liautis kovoti, o dėl to, kad jums verta liautis juos stabdyti, tikintis išlaikyti įprastą status quo. Galbūt galiausiai įsitikinsite, kad giliai širdyje norite to paties, tačiau bijote žengti į priekį.

Prieš savaitgalį Saulė pradės kelionę Vandenio ženklu, kas ragins jus skirti laiko tiems, kurie šalia jūsų, pažinimo siekis skatins jus nenustygti vietoje: keliauti, judėti, sužinoti ir išmokti, o išradingumas padės užmegzti reikalingus ryšius. Dėl kažkokios materialios priežasties baigiantis darbo savaitei namuose bus neįtikėtinai gera.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę bendravimas, žinių gavimas ir mokymosi galimybės apsunks, tačiau viena kita kliūtis kelyje nebus priežastis pasiduoti. Priešingai, gali kilti papildomų impulsų gauti tokį savo žinių įvertinimą, kokio siekiate ar sužinoti tai, kas jums reikalinga. Padės pastangos išgydyti sielos žaizdas ar įvykdyti neįvykdytus pažadus.

Ir nors artėjant savaitgaliui jūsų asmeninės galios vis dar padės atverti norimas duris, sceną jau verta perleisti kitiems. Visa tai dėl Saulės, kuri paliks jūsų ženklą. Jūsų žvilgsnis nuo jūsų asmenybės nukryps iki pastangų sustiprinti materialiųjų pagrindą ir atskleisti talentus. Jūsų pajamos ir saugumas nuo šiol priklausys nuo noro naujai pažvelgti į įprastus dalykus ir taikyti neįprastas idėjas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę gali kilti sunkumų panaudojant savo gabumus komandoje. Galimas daiktas, kad jūsų pasiūlymai, dosnumas ar kitos iniciatyvos bus atstumtos, o jums teks peržiūrėjus klaidas, pabandyti dar kartą. Viskas įmanoma tikintiems, kad atkaklumas vieną dieną nuves iki pergalės. Beje, galima dovana ar pajamos iš ten, iš kur to mažiausiai tikitės.

Prieš savaitgalį Saulės apsilankymas jūsų ženkle išryškins poreikį laisvai mąstyti, siekti naujovių, jas pastebėti ir jas pritaikyti. Stipriai reaguosite į visus bandymus pasikėsinti į jūsų asmeninę laisvę. Nekovokite, o žavėkite, nes tai jūsų asmenybės stiprėjimo laikas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią savaitę turėdami asmeninių iniciatyvų kaktomuša susidursite su tais, kuriems jos nereikalingos, arba tais, kurie sugalvojo kalną taisyklių, pagal kurias veikti jums atrodo neįmanoma. Nedarydami skubotų išvadų, gal atrasite būdą prasibrauti į priekį. Tame jums gali padėti jūsų žavesys, kurį dar labiau stiprins jūsų bičiuliai.

Beje, prieš savaitgalį Saulė pereis į gretimą Vandenio ženklą, pradėdama mėnesio trukmės atsitraukimo laikotarpį, kai geriau patylėti, nei išreikšti savo nuomonę, kai geriau pasinerti į savo vidinio pasaulio gelmes, užuot siekus dalyvauti visuomeniniame gyvenime. Skirkite laiko tam, kas padeda jums atstatyti jūsų tikrąjį aš.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius