Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 22

Savaitės horoskopas – sausio 23–29 d.

Ką žada paskutinė sausio savaitė?
Žiemos kraštovaizdis
Žiemos kraštovaizdis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje ne tik leiskitės į svajonių ir vizijų pasaulį, bet ir visu tuo dalinkitės, nes apie tai galų gale gali išgirsti reikalingi žmonės.

Baigiantis darbo savaitei kažkas jus bandys įtikinti, kad svajones realizuoti nėra paprasta. Išklausę jų, vis dėlto sparnų nenuleiskite, nes prasidėjus savaitgaliui įvyks jaunatis Vandenio ženkle, kuri pradės naujus rytietiškus metus. Išlošite pasitikėdami savo idėjų galia ir kurdami komandinius planus.

Savaitgalį jūsų ženklo valdovas pradės kelionę jūsų ženklu ir jumyse pabus tikroji kovotojo galia. Eisite tiesiai link tikslo, nepaisydami konkurentų ir kitų kliūčių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje komandiniai lūkesčiai gali įgauti reikalingą formą, padėsiančią jums padidinti jūsų perspektyvas, praplėsi įtakas ar pagilinti žinias.

Jei prieš savaitgalį grupės veiklos džiaugsmą temdys materialinių vertybių dalybos, nebėkite nuo realybės, užsidėdami rožinius akinius. Beje, tuomet jūsų karjeros ir gyvenimo tikslų srityje įvyks jaunatis, pradėsianti Gaidžio metus. Kuo aukštesnius tikslus numatysite, tuo daugiau galimybių sau atversite.

Tiesa, dėl Marso Avino ženkle nuo savaitgalio užuot barstę savo energiją vėjais, kaupkite jėgas, įveikite savo vidinius demonus ir padėkite tiems, kurie prašo jūsų pagalbos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje net patys nerealiausi jūsų siekiai darbo vietoje gali gauti atgarsį tarp jums reikalingų asmenų.

Prieš savaitgalį jūsų meilę darbui stabdys šalia esantis asmuo. Kita vertus, gal tai priežastis nustoti svajoti ir pradėti daryti. Naktį iš penktadienio į šeštadienį įvyksianti jaunatis Vandenio ženkle bus ir naujų Gaidžio metų pradžia. Nepralošite, sudarę sąrašą dalykų, kuriuos norite išmokti ar vietų, kurias svajojate aplankyti.

Marsas nuo savaitgalio įgis galių, būdamas savo valdomame ženkle, kas jums geriausiai pasitarnaus veikiant ne vieniems, o išvien su komanda.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jūsų žinios, pažiūros ar pasiūlymai dėl kelionių bei studijų gali sužavėti jūsų antrąją pusę ar darbo partnerius.

Prieš savaitgalį bus darbo, reikalavimų ar kasdienių problemų, kurios apkarpys jums sparnus ar slopins jūsų entuziazmą. Laimei, pasibaigus penktadieniui įvyks jaunatis Vandenio ženkle, kuri pradės ir naujus rytietiškus metus. Ruoškitės perpilti vidinius slenksčius, atsisakant to, kas jus stabdo ir iš esmės keistis, išsineriant iš savo seno kailiuko.

Savaitgalį veiksmo planeta pradės judėti jūsų karjeros ir pasiekimų sritimi, todėl galėsite nurungti konkurentus, trukdančius jums pelnyti darbdavių įvertinimą ir kitų asmenų pagarbą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje būsite kūrybiški, kai buitis, darbas, kolegos ar kokios kasdienės aplinkybės jums pasiūlys rasti sprendimų.

Prieš savaitgalį viltys gauti paramą ar dovanų gali sužlugti, o kliūtys link malonių patirčių skatins nusivilti pasauliu. Neskubėkite to daryti, nes prieš akis nauji Gaidžio metai. Juos penktadienio naktį pradės jaunatis, vyksianti jūsų partnerystės srityje. Primindami sau, kad kitas žmogus yra svarbesnis už jus, formuluokite toli siekiančius tikslus.

Savaitgalį Marsas jūsų stichijoje jus pakvies pakovoti už savo įsitikinimus, o jėgas skirti tam, kad prieš akis atsivertų platesni toliai nei dabar matote.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje įkvėpti tų, kurie šalia, patikėsite savo kūrybinėmis galiomis arba rasite progą pabraidyti po romantiką.

Prieš savaitgalį pareigos šeimai trukdys mėgautis partneryste ar smagiu visuomeniniu gyvenimu. O vos peržengus savaitgalio slenkstį įvyks jaunatis, kuri pradės naujuosius matus pagal rytietišką kalendorių. Tegul jūsų iškelti tikslai bus siekis paįvairinti kasdienybę, rasti naujų būdų efektyviai dirbti, pagerinti savo mitybos ir judėjimo įpročius.

Savaitgalį kovos planeta pradės judėti Avino ženklu, dėl ko jums svarbu skirti savo energiją pokyčiams, ryšiams su partneriais stiprinti ir paslaptims atskleisti. Susidūrę su neįveikiamomis kliūtimis, ieškokite sąjungininkų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje net paprastuose dalykuose atrasite lašelį magijos ir bus lengva atrasti įtikinamų žodžių bei priemonių, padedančių ją pritaikyti namuose.

Prieš savaitgalį darbe renkantis lengviausius kelius jums bus parodyta, kad nieko iš to nepešite, nes viską, ko jums reikės, gausite tik įdėję didžiules pastangas. Pasibaigus penktadieniui įvyks jaunatis, kuri bus ir Gaidžio metų pradžia. Kurkite planus apie gyvenimo džiaugsmą, pramogas, vaikus, kūrybą, pomėgius ir visokiausią jūsų saviraišką.

Savaitgalį Marsas bus Avine, jūsų santykių srityje. Leiskite savo partneriams kovoti. Padėkite jam ar jai laimėti, bet jokiu būdu nekonkuruokite. Tokiu būdu sustiprėsite, įgysite partnerių ir išmoksite naujų kovos būdų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje savo kūrybai pristatyti kaip ir savo susižavėjimą savo vaikais parodyti rasite tinkamų žodžių, kanalų ir pašnekovų.

Prieš savaitgalį gali trūkti lėšų ar gabumų jūsų kūrybiniams, pramogų ar vaikų auginimo planams įgyvendinti. Pasibaigus penktadieniui nauji Gaidžio metai prasidės kartu su jaunatimi jūsų namų srityje. Pripažinkite, kad nėra geresnio laiko pakviesti teigiamas permainas į savo šeimą jums priimtinu būdu.

Savaitgalį, kai Marsas pradės savo kelionę ugnies ženklu Avinu, jums rekomenduojama investuoti energiją į darbo, kasdienio gyvenimo, mitybos ir sveikatos problemų sprendimus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje nesunkiai rasite priemonių ar resursų, galinčių išpildyti jūsų šeimynines svajones ar namiškių pageidavimus.

Prieš savaitgalį jūsų pačių reikalavimai temdys laimę po jūsų namų stogu. Išdėstykite savo sąlygas, bet leiskite jiems būti savimi. Jaunatis įvyks vos pasibaigus penktadieniui Vandenio ženkle, pradėdama naują metų ciklą ir Gaidžio metus. Kelkite sau tikslus, susijusius su jūsų artima aplinka, bendravimu netolimomis kelionėmis.

Savaitgalį Marsas ugnies ženkle, todėl žaidimas bus tai, kas labiausiai jus užves, o žaidėjo savybės išskirs jus iš minios.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje savo sukurtą ar iš kitų išgirstą istoriją pasakosite ypač įtikinamai, net ir patys beveik patikėdami, kad tai tiesa.

Prieš savaitgalį taip sureikšminsite prisiminimus ir jų sunkią naštą, kad nematysite to, kas iš tiesų vyksta aplink jus. Tegul tai jums nesutrukdo panaudoti jaunaties Vandenio ženkle dovanas jums. Geriau savo talentus panaudosite ir jų dėka uždirbsite, jei pasibaigus penktadieniui suplanuosite ar susapnuosite kaip ir kokiu būdu norite to pasiekti.

Savaitgalį Marsas įžengs į jūsų namų sritį, todėl jums bus sudėtinga ramiai reaguoti į įvairiausius namų nesklandumus, tačiau bus lengva nukreipti savo energiją į savo namų tvarkymą ar tobulinimą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje gali pasitaikyti neįtikėtinų progų uždirbti, tačiau kol kas verta palikti tai paslaptyje. Nesigirkite ir tuomet, kai padėsite kitiems.

Prieš savaitgalį užuot širdę, kai draugai jums parodys klaidas ar laiku negrąžins, pasidžiaukite tuo, kad turite kuo dalintis. Pasibaigus penktadieniui jūsų ženkle įvyks jaunatis. Jei dar neturite plano, kaip galite sustiprinti savo asmenines galias, savo įvaizdį ir pagerinti išvaizdą, kuo greičiau ruoškite sąrašą.

Savaitgalį Marsas Avino ženkle pavers jus aktyviu kalbėtoju, norinčiu nedelsiant gauti informaciją ir patekti kur esate numatę. Būkite aktyvūs ten, kur esate, tačiau neeikvokite energijos ginčams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jūsų intuicija bus tokia stipri, kad net kiečiausi skeptikai, ypač kolektyve ar tarp draugų, negalės tuo nepatikėti.

Prieš savaitgalį darbas bus tai, kas labiausiai trikdys jūsų gražinimosi planus ir bandymus parodyti savo gražiąją asmenybės pusę. Vos pasibaigs penktadienis, įvyks jaunatis ir prasidės Gaidžio metai. Dėl jos jūsų viduje įvyks ypatingi perversmai, ir kad jie būtų prasmingi, numatykite, kaip geriausia jums įvykdyti savo misiją.

Savaitgalį Marsas su džiaugsmu paliks jūsų ženklą ir įsikurs savo ženkle Avine. Jums atėjo metas pakovoti už savo vietą po saule ir sustiprinti savo materialinį pagrindą.

Horoskopą sudarė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius