Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 03

Savaitės horoskopas – sausio 4–10 d.

Ką naujoji metų savaitė žada jūsų Zodiako ženklui?
Žiema
Žiema / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje išvengę konfliktų komandoje dėl netinkamai panaudotų resursų, griebkite savo karjeros vairą į rankas ir jo nepaleiskite. Net ir manantys, kad jį laiko tvirtai bei žino, kur link vyksta, vis tiek turės iš naujo peržiūrėti tiek savo tikslus, tiek būdus, kurie padeda jų pasiekti.

Dar geriau, jei per savaitę kai kurių savo siekių atsisakysite, o savaitgalį sėsite sėkmės sėklas, sutelkdami savo mintis į naujus tikslus – visgi jaunatis jūsų karjeros srityje. Tiesa, gali kilti noras vyti šalin visus, kurie neatitinka jūsų kriterijų ar nepaklūsta jūsų valiai, o paskui dar drastiškai laužyti taisykles, tikintis, kad tai bus toleruojama darbdavių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ši savaitė neleis atsipalaiduoti. Savaitės pradžioje jūsų novatoriški pasisakymai darbo vietoje bus sutikti nepalankiai, suduš svajonės apie paramą ir dar reikės gilinti savo žinias, tikintis kitų pagarbos.

Prie savo žinių, pažiūrų ar neįvykusių kelionių planų grįšite dar ne kartą ir ne tik šią savaitę, bet jau dabar daug ką taisysite ir koreguosite, tikėdami, jog situacija pagaliau bus tobula. 

Savaitgalį naujų galimybių duris akiračio plėtimo srityse galite savo rankomis atverti patys, žinoma, jei žinote, ko norite. Antraip, kaip Visata jums parinks tai, kas geriausia? Deja, tuo metu intymioje aplinkoje ar aptariant šeimos finansus, pasijusite nesuprasti ir palikti likimo valiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šios savaitės pradžioje atrodys, lyg vaikščiotumėte peilių ašmenimis, ypač, kai savo kolegoms prabilsite apie tai, kuo tikite. Bus mažai norinčių sutikti su jūsų originaliomis mintimis, pasiūlymais ar nuomone. Visi labiau norės, kad viskas liktų taip, kaip buvo. Be to, santykius su partneriais gadinsite dėl nieko vertų profesinių iliuzijų.

Savaitgalį artimas žmogus elgsis taip lyg jūsų šalia nebūtų, o jūs vis dažniau žvalgysitės po iki šiol neišaiškintas paslaptis ar uždraustas temas, tokiu būdu kitus erzindami, o gal diskutuosite neišsenkančiomis bendro turto temomis. Kodėl gi jums neapsisprendus, ką ir kaip arti norite įsileisti į savo pasaulį ir kuo jame su kitais norite pasidalyti?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią savaitę nebus laiko su ilgesiu mąstyti apie prabėgusias šventes, nes įvykiai vis įvykius, o jums juose bus paskirtas tikrai ne paskutinis vaidmuo. Visų pirma iniciatyvos dėl pramogų, kūrybos ar vaikų atsidurs aklagatvyje, nes niekaip nesusitarsite, kas privalo už tai sumokėti. Jūsų žinios labiau trukdys nei padės gerai atlikti darbą, o antroji pusė ar darbo partneris ims kontroliuoti kiekvieną jūsų žingsnį.

Pokalbiai su antrąja puse savaitės gale nebus lengvi ir to palengvėjimo neverta tikėtis dar kelias savaites. Laimei, tokiu būdu kai ką svarbaus išsiaiškinsite, sustiprindami savo santykius. O ko tikitės iš savo partnerystės, vertėtų apsispręsti savaitgalį. Jei nežinote ar abejojate, paklauskite savo partnerio.

Taip pat skaitykite: 25 sekso ekspertės patarimai, kuriuos ji duotų savo suaugusiai dukrai

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje diskusijos su antrąja puse dėl namų reikalų gali baigtis visai nedžiugiai, jei nerinksite žodžių, o drėbsite, kas ant liežuvio galo. Darbo vietoje taip pat nei šis, nei tas: kolegos bus pilni nepasitikėjimo, o dėl užsienio įtakų apie nuoseklią darbo eigą bus galima tik pasvajoti. Beje, optimistinės prognozės dėl lauktos paramos susprogs greičiau nei eilinis muilo burbulas.

Tiesa, darbe ar buityje bus ką perdaryti, o ir sveikatą visai ne pro šalį pasitikrinti. Nenuostabu, jei grįšite prie iki šiol neišbaigtų pokalbių minėtose srityse. Laimei, jaunatis savaitgalį jūsų kasdienės rutinos ir sveikatos srityje suteiks jums polėkio įvykdyti kokį nors sveikuolišką ar darbo procesą gerinantį sumanymą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje aptardami einamuosius darbus ar susirinkimuose diskutuodami apie šį bei tą, nepajusite, kaip kimbate vieni kitiems į atlapus. Taikos išsiilgusią jūsų sielą suvilios antrosios pusės pažadai dėl namų ir čia kuo aukščiu kilsite – tuo žemiau krisite.

Ne žiemos, o kažkoks kitoks įšalas įsiviešpataus jūsų namuose savaitgalį ir jokios priemonės nepajėgs jo ištirpdyti. Nebent vaikai ar jūsų aistra kokiai nors mėgstamai veiklai, kuriai galite duoti impulsą savaitės gale dėl šioje srityje vyksiančios jaunaties. Visai ne pro šalį būtų apsispręsti dėl priemonių, kurios leistų patirti kuo daugiau gyvenimo džiaugsmo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę būsite pakviesti atidžiau pažvelgti į savo namus ir šeimą. Čia bus aibė diskusijų, regis, nieko neišaiškinančių, o dar labiau viską supainiojančių. Kantrybės! Tiktai kantrybės! Be to, kažin kas žinos, kaip geriau įvesti tvarką ar, priešingai, ją sulaužyti. Tačiau ir jūs turėkite savo nuomonę, kuri ypač pravers savaitgalį, kai šioje srityje įvyks jaunatis.

Tiesa, iki tol, savaitės pradžioje, dar bus susitikimų ar pažinčių, kurios beveik jums apsuks galvą. Deja, galiausiai liksite ten kur buvote ir su tuo, ką turėjote ar pažinojote. O gal net priešingai – tenkinsitės tik menkais kontaktų ar naujienų trupiniais.

Taip pat skaitykite: Stebuklinga žodžių galia: kodėl verta „niekada“ keisti į „retai“?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų galių niekas lai nedrįsta paneigti savaitės pradžioje, kai bandysite išsikovoti savo poziciją po namų stogu. Deja, to sieksite ne kokiais nors prasmingais poelgiais, o aštriais pasisakymais, kurie ne visuomet patiks jūsų šeimos nariams. Tiesa, bus ko išmokti už jūsų namų sienų, jei gilinsitės, užuot slydę paviršiumi.

Tiesa, turimas savo žinias pakoreguoti ir prie netobulai įsisavintos informacijos padirbėti turėsite ne tik šią savaitę. O kol kas ruoškitės, kreipdami dėmesį į kiekvieną jus pasiekiančią žinią. Išviję šalin mintis apie stygių, per šventes ištuštėjusią sąskaitą ar kitas smulkmenas, savaitgalį apsispręskite, kaip bendrausite su pasauliu.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje puoselėsite svajonę dėl namų ar šeimos, bet jūsų geri norai ir viltys neturės nieko bendra su realybe. Deja, jūsų įtikinti bus neįmanoma, kol patys nesusidursite akis į akį su realybe. Be to, dėl sėkmingos metų pradžios teks ištraukti laukan kokį nors savo užslėptą talentą, bet atsispirti rizikingoms pagundoms suspindėti ar praturtėti. 

Savaitgalį nekaltinkite kitų dėl to, kad žiūrint į veidrodį, prieš akis ne toks vaizdas, kokio norite. Regis, jūs patys laikote koją ant stabdžio pedalo, neleisdami nei sau, nei kitiems atsiskleisti. Užuot spoksoję į save, atidžiau pasižiūrėkite į savo vertybių sritį: susiskaičiuokite tai, ką turite, ir numatykite būsimą asmeninių finansų strategiją.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitė jums, be abejo, labai svarbi, nes jūsų ženklą jos pabaigoje aplankys jaunatis. Tai startas jūsų asmenybei, kuri gali ūgtelėti, atrasti daugiau palaikymo ir visaip kitaip išsiskleisti, jei iki tol atliksite namų darbus, o po to apsispręsite, kaip norite save parodyti pasauliui.

Svarbiausias namų darbas – peržiūrėti, kas neleidžia jūsų asmeninėms galioms atsiskleisti. Turėkite omenyje tai, kad savo buvimu ir poelgiais gluminsite kitus, pertvarkos namuose griaus jūsų asmeninius planus, neleisdamos jums pasirinkti. Tiesa, savaitgalį merdinčių santykių atgaivinti nepavyks, nes niekaip nerasite būdų išreikšti savo jausmus.

Taip pat skaitykite: 10 grožio bėdų, kurios atskleidžia tiesą apie jūsų sveikatą

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje jums netrūks žodžių, iš kurių, deja, nebus jums jokios naudos – vien diskusijų audros dėl darbo ar su vadovybe. Jei per kančias ką nors išsikovosite, turėsite daug gražaus laiko tai apsvarstyti, gal net ištisas kelias savaites. O jei ne – nuspręsti, kur padarėte klaidą ir po to vėl bandyti iš naujo.

Vis dar rinkdamiesi ne išorinio pasaulio pergales, o vidinius apmąstymus, kai ką juose iš esmės pakeisite, o gal – kai kurių atsikratysite, gavę netikėtų naujienų. Deja, ne taip lengvai, kaip gali atrodyti iš šalies. Ir galiausiai, atrasite priežastį ir būdą sau ar kitam atleisti, su savimi ar su kitu žmogumi susitaikyti ar net besąlygiškai pasitarnauti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Džiugus prasidėjusių metų startas tik toks jums atrodys, žvelgiant į jų viršelį per jūsų pačių vaizduotės prizmę. Ir moters, rodančios jums profesines aukštumas, pasiūlymai ne tokie žavūs, kokiais jūs juos savaitės pradžioje matysite. Nieko nuostabaus, kad vos sulaukę savaitgalio suprasite, kad tai ne jums, arba džiaugsmas, kurį tikėjotės patirti pasiekę šį tikslą, kažkur prapuolė.

Svarbių pamokų jums paruošta tarp draugų ir komandos narių, kur per savaitę netrūks trikdančių pasiūlymų ir erzinančių praradimų ar išlaidų. Jei kažkas nuspręs pasitraukti, laimei, bus kas užpildys tuščią vietą. Svarbiausia, kad jūs žinotumėte, ko jums reikia ir ko iš savo bičiulių ar komandinio darbo tikitės.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius