Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 11

Savaitės horoskopas – spalio 12–18 d.

Ką žada naujoji savaitė? Sužinoti padės horoskopas.
Kava
Kava / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jūsų netikėti  sprendimai gali nepataisomai pakeisti santykių su artimu žmogumi ar dalykiniu partneriu eigą. Šioje srityje vyks jaunatis, todėl labai tikėtina, kad pereisite į naują santykių etapą, jei iki tol visko savo rankomis ar užgaidomis nesugriausite.

Savaitės viduryje autoritetingų asmenų padedami darbe išplauksite į platesnius vandenis, žinoma, jei uoliai darbuositės, nevengdami galimybės keistis ir būtinybės keisti.

Priartėjus savaitgaliui darbų ir pasiūlymų, susijusių su jūsų darbu ar jūsų pomėgiu, daugės neįtikėtinu tempu. Tinkamai nukreipkite savo energiją, užuot stebėjęsi, kad svajonės darbo vietoje ar buityje viena po kitos stebuklingai pildosi. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitė prasidės keistais pokyčiais darbe ir santykiuose su kolegomis. Kai ką biuro ar kitoje jūsų darbo aplinkos erdvėje teks perdėlioti kitaip nei tai jums visiems buvo įprasta, prieš tai įsitikinus, kad šie pokyčiai nežeidžia žmonių, su kuriais dirbate.

Vėliau pramogų, kūrybos, romantikos ir vaikų auginimo srityse vyks vien smagūs įvykiai, kuriuose jūs turėsite naudoti įgytas žinias ar vadovautis mokytojų rekomendacijomis. Antraip jūsų kūrinių peržiūroje ar organizuojamose pramogose nesudalyvaus pageidaujamas kiekis žiūrovų ar dalyvių.

Negana to, prieš savaitgalį įkvėpimas ateis iš draugų ar komandos narių, kilsteldamas jus aukštėliau kasdienybės. Būdami kūrybiški, džiugūs ir nenuilstantys, išlošite savo geidžiamą aukso puodą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje kai ką pakoregavę savo ryšiuose su kūrybiniais sprendimais, mylimaisiais ar atžalomis, tuoj galėsite įsijungti aukščiausią bėgį. Kai šiuose dalykuose darbuojasi jaunatis, stipriai veikiama netikėtų pokyčių planetos, gali tekti susitaikyti su mintimi, kad taip, kaip buvo iki šiol, jau nebebus. Tačiau bus kitaip, o kaip – rinktis jums.

Savaitei įpusėjus intensyvūs vėjai papūs jūsų namuose, kur taip pat pakvips permainomis, kurias jūs sulipdysite savo rankomis, nevengdami ir kitų žmonių įtakų, jų pasiūlytų lėšų ar kitokio pobūdžio paramos.

Darbo vietoje ar kitoje viešoje vietoje nugirsti dalykai prieš savaitgalį gali jums būti geru akstinu šį tą mielo atlikti dėl savo šeimos narių ar namų erdvės. Namiškiai taip pat nesėdės rankų sudėję ir jums geriausiai padės šiuos ar kitus sumanymus įgyvendinant.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje pasirūpinkite savo santykiais su šeimos nariais, būdami pasiruošę netikėtiems vingiams dėl neplanuotų profesinių įvykių ar išorinių įtakų. Priversti rinktis, rinkitės ne tai, kas neva jus išlaisvintų, o tai, kas sukurtų harmoningesnius ryšius po jūsų namų stogu.  

Savaitės viduryje vyksiantys susitikimai ar pokalbiai su antrąja puse ar darbo partneriais gali jums atskleisti svarbių tiesų ar net jus priremti prie sienos, kad priimtumėte sprendimus.

Artėjant savaitgaliui, kelionėje, mokymo įstaigoje, knygose ar toli gyvenančio asmens dėka sužinoti dalykai pažadins jumyse derybininko ar oratoriaus galias. Norinčiųjų bendrauti, reikalingų žodžių  ir posakių stoka tikrai nesiskųsite, kaip ir galimybe išmokti tai, kas jums pravers ateityje.

Taip pat skaitykite: Testas: ką apie jus atskleidžia pasirinktas paveikslėlis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius