-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 10 16

Savaitės horoskopas – spalio 17–23 d.

Kokiomis nuotaikomis sutiksime dar vieną savaitę?
Sūpuoklės
Sūpuoklės / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitė prasidės Veneros kelione ugninguoju Šaulio ženklu, dėl ko stiprės jūsų tikėjimas, pažiūros, o jūs patirsite mažų džiaugsmų studijuodami, keliaudami ar užmegzdami ryšius su užsieniu.

Savaitės viduryje sunkiai seksis suderinti savo polėkius su kito žmogaus poreikiais. Darbe turėkite aiškų tikslą, antraip nepavyks įvykdyti norimų permainų ir, užuot ką nors pasiekę, atsidursite ant griuvėsių krūvos.

Paskutinę savaitės dieną Saulė pereis į Skorpiono ženklą, dėl ko nei patys nuobodžiausite, nei kitiems leisite nuobodžiauti, vis įsipainiodami į įvairiausias istorijas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje įvyks pokyčiai jausmų, meilės ir finansų frontuose – Venera Šaulio ženkle, kai jūs išlosite daugiau, pasitikėdami kitais asmenimis ir stiprindami jų pasitikėjimą jumis.

Savaitės viduryje turėsite neįtikėtinų pasiūlymų, kurie kolegoms bus nė motais. Jei nemesite jų iš galvos, sujauksite atmosferą darbo vietoje. Be to, gali tekti persigalvoti ir laimėsite tik tuomet, jei esate užtikrinti, kad kitas jūsų pasirinkimas prasmingas.

Savaitei baigiantis atidesniu žvilgsniu pažvelkite į savo antrąją pusę, nes Saulė pradės viešnagę jūsų partnerystės srityje. Kol ji čia lankysis, geriausiai išreikšite save, kai šalia kitas žmogus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje Venera pereis į jūsų partnerystės sritį, kuri vienišiams galimų ryšių pažadas, o turintiems partnerį – priežastis pasimėgauti giedrosiomis santykių akimirkomis.

Savaitės viduryje komandos narių pasiūlymai jus įtrauks, tačiau ar kažko pabūgę neatsitrauksite? Bet kuriuo atveju, įspūdžių pakaks. Ramybės jums bus pagailėta, sprendžiant bendrus finansinius klausimus. Raskite, kaip neigiamas bendras patirtis paversti nauda visiems.

Savaitgalį Saulė įsikurs Skorpiono ženkle, jūsų kasdienės veiklos srityje. Darbas, rutina, maistas, sveikatos gerinimas – čia galimos permainos ir jūsų asmeninių galių išryškėjimas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje Venera, įsikurdama Šaulio ženkle, jus pakvies į kelių savaičių meilės savo darbui, savo kolegoms ir smagiai leidžiamo laiko darbo vietoje nuotykius.

Savaitės viduryje nesuklysite, jei ieškosite neįprastų būdų išsisukti iš keblių situacijų darbe, tačiau tam reikės atsisakyti tradicinio požiūrio ar nelaukti namiškių palaiminimo. Pertvarkos santykiuose gali būti skausmingos, bet ne mažiau vertingos, nelygu, ko siekiate.

Savaitgalį Saulė atsidurs vandens ženkle, jūsų vaikų, kūrybos, malonumų, romantikos, pramogų ir mėgstamų užsiėmimų srityje. Ilgėjantys vakarai nebus tokie nykūs, jei išreikšite save, džiugindami kitus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jums puikios naujienos dėl Veneros ugnies stichijos ženkle. Laikas skirtas atžaloms ar kūrybai taps atgaiva, o jausmai liepsnos tiek, kiek jumyse degs nuotykio ieškotojų dvasia.

Savaitės viduryje gausite neįtikėtinų žinių, tačiau teks pasukti galvą, siekiant kitiems įrodyti, kad jos vertingos ar rasti tai patvirtinančių faktų. Be to, reikės susitaikyti su sunkia lyg akmuo kasdienių darbų našta, kuri palengvėtų, jei atliktumėte kelis žygdarbius.

Paskutinę savaitės dieną Saulė ims šviesti jūsų asmeninio pasaulio erdvėse ir jus paragindama šviesti kartu su ja, pertvarkant namus, taip sau ir kitiems įrodant, ką galite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje Venera įsikurs jūsų namų ir šeimos srityje, kas jus ragins gražinti savo asmeninę tvirtovę ir įsileisti į ją daugiau pramogų, nuotykių ar džiugesio.

Savaitės viduryje būkite pasiruošę keisti kryptį, ypač, jei sumanėte kokį bendrą pirkinį: viena planuosite, kita gausite. O dėl vaikų ar jūsų saviraiškos reikės kažką paaukoti, pakovoti ar atlikti sudėtingus ir daug kantrybės reikalaujančius namų darbus.

Baigiantis savaitei Saulė įsiris į Skorpiono ženklą, pakviesdama jus atrasti kuo daugiau įspūdžių, susitikti įdomių žmonių, išmokti vertingų dalykų ir būti naujienų sūkuryje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje Venera pereis į jūsų bendravimo sektorių. Ko jau ko, o gražių žodžių jūsų lūpose netrūks, o jūsų gyvenime padaugės smagių susitikimų, pažinčių ir išvykų.

Savaitės viduryje privalėsite rasti tinkamų žodžių, kad tie, kuriems juos sakote, nepaspruktų nuo jūsų. Įvykiai namuose pareikalaus visiško jūsų atsidavimo, susitelkimo ir žinojimo, ko jūsų šeimai reikia ir kas jums visiškai nereikalinga.

Savaitgalį Saulė paliks jūsų ženklą, kas ne tokia jau bloga žinia, nes bus galima uždirbti realizuojant savo talentus ir stiprinti pasitikėjimą savimi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje jūsų paslaptingąjį ženklą paliks Venera, jums žadėdama daugiau dovanų, kiek išaugusias pajamas ar kitokį jūsų talentų įvertinimą.

Savaitės viduryje jokiu būdu nesislėpkite nei nuo kitų, nei nuo savęs, kai kažkas, ką jūs pasakysite darbo vietoje, bus atmesta ar nesuprasta. Be to, stiprių argumentų turėsite, kurių nevalia mėtyti į kairę ir į dešinę. Reikalingas aiškus planas, disciplina ir tvirtas žinojimas, kam tai skirta.

Savaitgalį Saulė pereis į jūsų ženklą, kas jus, visų pirma, pakvies išeiti į sceną ar bent išlįsti iš pogrindžio, kuriame pastaruoju metu tūnojote. Geriausia taktika – būti savimi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokie vitaminai pervertinami, o kuriuos derėtų vartoti?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje mažosios laimės planeta pasieks jūsų ženklą, kviesdama jus dažniau prieiti prie veidrodžio, nes metas pasirūpinti išvaizda ar pagerinti įvaizdį. O kaip – jūs žinote geriausiai.

Savaitės viduryje gerus komandinius ryšius trikdys ne laiku ir ne vietoje išlindęs jūsų originalumas ir noras tuo išsiskirti iš minios. Galimos permainos asmeninių finansų srityje, prie kurių patys prikišite nagus, net jei jums atrodys priešingai. Valdykite situaciją patys, užuot tapę aplinkybių auka.

Paskutinę savaitės dieną Saulė pasieks gretimą ženklą, kas jums pradės mėnesį, kurio metu reikia nurimti, atsiprašyti, atleisti ir išsivaduoti iš visko, kas trukdo parodyti pasauliui kuo esate nepakartojami.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jausmų ir malonumų planeta leisis į kelionę po Šaulio žvaigždyną. Prasidės dienos, kai nerasite tinkamo būdo išreikšti savo jausmus, tačiau praskaidrinsite gyvenimą silpnesniems.

Savaitės viduryje santykiai darbe kažin ar pagerės dėl įvykių namuose. Nepaisant to, kažkas jums patikės svarbų vaidmenį, kurį atlikdami parodysite kitiems, kaip įveikti neįveikiama, o nesusidoroję, sugriausite tai, kas ilgai statyta.

Paskutinę savaitės dieną Saulė pereis į jūsų draugų ir komandos sritį. Tai laikas, kai be bendražygių – nei iš vietos, ir tik jums spręsti kokią vietą norite užimti grupėje: tapti lyderiu ar nepamainomu komandos nariu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje permainos jausmų srityje: nepasitikėjimas liks už nugaros, o jo vieton užsuks naujų patyrimų paieškos. Be to, jums laimės daugės kaskart, kai šalia bus geri draugai, o komandoje – tiesiog gera.

Savaitės viduryje kažką intriguojančio sužinosite, tačiau nerasite klausytojų. Pavykus mesti iš galvos išankstines nuostatas ir atleidus tiems, kuriems atleisti iki šiol niekaip nepavyko, tapsite laimėtojais.

Savaitgalį prasidės Saulės viešnagė Skorpiono ženkle, sustiprindama jūsų ambicijas. Tačiau visų pirma turėsite ryžtis pokyčiams ir susidoroti su gausesniu darbų krūviu ar padidėjusia atsakomybe.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jums su užsidegimu dirbant, laimės trupinėliai pabirs darbo vietoje. Juos su malonumu rankiosite, patys skanausite ir kitus vaišinsite, sulaukdami dėkingumo iš savo kolegių ar vadovių.

Savaitės viduryje jūsų neįtikėtini gebėjimai mažai kam rūpės. Kiek daugiau rezultatų atneš komandinis darbas, jei atsisakę netinkamų krypčių atrasite tas, kurios suvienija komandą.

Kai savaitgalį Saulė įsikurs vandens ženkle Skorpione, jūsų saviraiškos kelias vingiuos per įsitikinimų, žinių siekimo, kitų asmenų mokymo, ryšių su užsieniu ir kitas akiračio plėtimo teritorijas.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius