-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 04

Savaitės horoskopas – spalio 5–11 d.

Jeigu nori nueiti greitai – eik vienas; jeigu nori nueiti toli – eik kartu. Linkime pasinaudoti šia išmintimi.
Gėlės
Gėlės / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę turėsite progų įsitikinti, kad gerais norais kelias į pragarą grįstas: stengsitės, kiek išgalėdami, o priekaištų – į valias. Vos prasidėjus savaitei kažkas iš vadovybės stebės jūsų elgesį visa matančia akimi ir pirmai progai pasitaikius vis pagrūmos pirštu. Bandymai pasislėpti savo svajonių pasaulyje neišgelbės, tačiau vidinis balsas tinkamai patars, kaip atlikti vieną ar kitą užduotį.

Savaitės viduryje Venerai perėjus į žemišką ženklą, dar labiau pamilsite savo darbą. Deja, savaitgalį dėl to optimizmo bus nerasta, kaip ir pasitikėjimo savo žiniomis ar patirtimi. Lyg paukštis pakirptais sparnais savaitei besibaigiant suprasite ir tai, jog jūsų užgaidos ar laisvės poreikis griauna harmoniją jūsų asmeniniuose santykiuose. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Susitvarkyti savo buitį būtų vienas malonumas šią savaitę, bet tai gali tapti neįveikiamu tikslu dėl keleto priežasčių. Savaitės pradžioje tam sutrukdys dideli polėkiai, kurių niekaip nepavyks pritaikyti realybėje, ar su kasdienybe nederantys pamokymai. Negana to, savaitgalį jūsų kasdienių pareigų eigai trukdys praeities įvykiai ar su jais susiję prisiminimai, po kuriuos veltui braidysite.

O iki tol dar teks patikėti savo bičiuliais, kai nesuvaldysite įsisiautėjusių atžalų, ar savo kolegomis, kai pritrūksite įkvėpimo ar idėjų. Be to, jūsų ženklą valdanti planeta savaitės viduryje pereis į žemės stichiją, dėl ko nestokosite noro ką nors konkretaus atlikti jausmų fronte. Beje, savaitgalį romantikos verčiau neieškokite, nes jos net su žiburiu nerasite. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje apie kažkokias sąžiningas dalybas negali būti nei kalbos. Kažkas geriau už jus žinos, kaip viskas turi padalinta, neduodami jums galimybės rinktis. Būtų puiku, jei savo energiją sutelktumėte kurti namuose tvarką ir ramybę. Deja, namuose tvarkingai dėliodami viską į lentynas, darbo vietoje maudysitės nesusipratimų rūke.

Namų erdvėje ieškoti grožio ir harmonijos bei tai sukurti nuo savaitės vidurio jums padės ženklą pakeitusi Venera. Ne be jos pagalbos tapsite tokie kritiški, kad bet koks artimo žmogaus pasiūlymas savaitgalį jums atrodys lyg koks ankštas narvelis. Negana to, būsite keisto posūkio ryšiuose su vaikais ar bičiuliais liudininkai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje kitiems atrodys, kad jūs kažko neatlikote ar, priešingai, persistengėte. Ir į šį klausimą lengvo atsakymo nesulauksite, net visiems išūžę ausis. Be to, visi pastebės, kaip jums nesiseka taikyti žinių kasdienėje veikloje, kaip dažnai pametate siūlo galą ir pasiklystate, bandydami nukakti nuo taško A iki taško B. Lai žinios ir jūsų pažiūros jus įkvepia, užuot supainiojusios.

Ženklą savaitės viduryje keičianti meilės planeta atneš naujų susitikimų, nuotaikingų išvykų ir smagių pokalbių glėbį, tačiau netrukus jums ant galvos bus užversta tiek pareigų, kad nei tam, nei šitam, nei anam laiko neliks. Be to, gali būti, kad jūsų santykiai šeimoje kiek nukentės dėl jūsų ambicijų ar profesinių polėkių. 

Taip pat skaitykite: Emocijų paleidimo instruktorius Rytis Lukoševičius: „Norite būti laimingi? Nebesinešiokite skausmo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius