Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 22

Savaitės horoskopas – vasario 23 d.–kovo 1 d.

Paskutinę savaitės dieną galėsime džiaugtis pagaliau įžengę į pavasarį. Tikėkimės, jis gero oro ir šypsenų nepašykštės. Na o dabar skaitykite, ką žada paskutinioji žiemos savaitė.
Žibuoklės
Žibuoklės / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje būsite raginami liautis svajoti ir kviečiami ryžtingai ginti svajones, dėl jų ką nors atliekant. Asmeninį žavesį stiprins jūsų žinios, pasiryžimas ginti savo požiūrį ir skleisti aplinkui save kerus, kad ir kas nutiktų. Jūsų užsidegimas padės ne tik patiems įveikti problemas, bet ir kitiems akis atverti. Tokiu būdu svajonės įgaus realias formas.

Kai tinkamus sprendimus priimti jums trukdys abejonės, jas išsklaidysite jums keistu būdu: pasikliaudami savo vidiniu balsu, sapnais ir jų siunčiamais ženklais. Savaitgalį turėsite daug originalių idėjų, kurias norėsite įgyvendinti kartu su draugais. Nesudėkite visų lūkesčių į vieną krepšį ir, jei galite, pasidžiaukite mažomis pergalėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje jūsų didžiulius polėkius grupės veikloje stabdys partnerių abejingumas ir lėšų stygius bendriems projektams įgyvendinti. Jausmų pasaulyje viskas priešingai – net ir tie jausmai, kurių niekam neišsakėte, bus tinkamai įvertinti. Jūs išdrįsite arčiau įsileisti radusius patikimus kelius į jūsų širdį. Bet tai nepaskatins jūsų afišuotis, nes užsidarę nuo išorinio pasaulio ir pasitikėdami tik išskirtinių asmenų pagalba, atliksite iki šiol neįveiktas užduotis.

Neaiškumus, kurie kils bendraujant su draugais ar komandiniame darbe, išsklaidysite, jei klausysitės ne ausimis, o širdimi. Atidumas grupės nariams ir pasiaukojimas gali tapti balzamu, gydančiu jūsų santykius, jei jo neperdozuosite. Savaitgalį jūsų netradiciniai sprendimai keis kitų žmonių požiūrį į jus, bet, deja, ne šeimos narių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitei prasidėjus nesutrikite, jei jūsų antrajai pusei ar darbo partneriams nepatiks jūsų veiklos pobūdis ar rezultatai. Jūs viską, kas jums aktualu, pernelyg išaukštinsite, apgaubsite žavesio skraiste ir nepamatysite savo klaidų. Puiku, jei žinote, ko siekiate ir jums pavyksta. O jei ne – leiskite savo vaizduotei skleistis, bet ir racionalių patarimų neignoruokite.

Partnerių požiūris bus svarbus ir komandinėje veikloje. Jums nebus sudėtinga šią savaitę pereiti į kitą, aukštesnį ar stabilesnį etapą. Tiesa, lengvų pergalių viltis pasidėkite kuo toliau ir apie jas pamirškite. Galiausiai būsite dėkingi kitiems už galimybę atskleisti tai, ko iki šiol nepavyko. Savaitgalį draugų dėka papildysite savo žinių bagažą, atrasite naujų perspektyvų ar kitokį požiūrį į reiškinius. Tačiau, ar pakeliui visko neišbarstysite?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžia gali atrodyti sunki lyg akmuo: daug pareigų, bendradarbiai neskuba į pagalbą, o jėgų šaltinis neatsinaujina. Išplauksite, jei su tuo susitaikysite: nepaisant būtinybės daug dirbti, tyliai šildysite save svajonėmis apie neatrastus kraštus ar dalykus, kuriuos ateityje norite pažinti, išmokti ir suprasti.

Taip pat skaitykite: Asmenybės ugdymo trenerė pataria: 9 dalykai, kuriuos verta prisiminti, jei jaučiatės užstrigę

Nepriekaištingai atlikti savo pareigas jums padės jūsų pastangos kovoti už kiekvieną savo tikslo lopinėlį, o jį užkariavus, jį visaip puošti ir puoselėti. Beje, visi jūsų geri darbai ir visos nuodėmes bus regimos lyg ant delno. Savaitgalį darbe įgytos patirtys gali iš dalies pakeisti tai, kas jūsų iki šiol netenkino, ypač kalbant apie bendras materialines ar emocines patirtis. Tačiau tuo, ką turite sukaupę, nerizikuokite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje norėsite, kad visi žavėtųsi jūsų pastangų rezultatais, girtų jūsų vaikus, o to nesulaukę, krimsitės. Kliūtis įveiksite tik tuomet, jei tikėsite savo įkvėpimu, nevengsite žvelgti giliau, gal net ten, kur dar jūsų žvilgsnis nebuvo nuklydęs.

Ir liaukitės nerimavę, kad kitų jums pradžiuginti nepavyksta, nes džiaugsmo šaltinį rasite kitur. Meskite lauk lengvabūdiškumą ir pajuskite, kaip svarbu ir kaip gera jaustis atsakingiems už tuos, kuriuos mylite. Tai jums suteikia jėgos. Viską atlikite nuosekliai ir nestokodami aistros, savo veržlumu naikindami kliūtis ir baidydami konkurentus. Savaitgalio netikėti susitikimai gali tapti perspektyvios dalykinės partnerystės pradžia, jei savo asmeniniu žavesiu nepiktnaudžiausite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Perdėtai pasitikėdami savo antrąja puse ar darbo partneriais savaitės pradžioje sulauksite priekaištų iš kitų šeimos narių. Neskubėkite nusivilti vienais ar kitais. Išlaikykite pusiausvyrą ir pasižiūrėkite, gal išties kažko svarbaus namuose neatlikote? Atramą juose rasite tuomet, kai norėsite išspręsti bendrus finansinius klausimus, išsiaiškinti dėl nuo jūsų iki šiol slėptų dalykų ar stiprindami ryšius su kitais žmonėmis.

O jei yra kažkas, ko iki šiol nepavyko pajudinti iš sąstingio – griebkite jautį už ragų šią savaitę, sukoncentruodami į tai visas savo mintis ir energiją. Savaitgalį būkite išradingi ir nebijantys rizikuoti kaskart, kai reikės pasirūpinti buitimi ar sveikata. Tačiau tai, ką darote, tegul nebūna auka kitiems, o nuoširdus noras padėti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje gali trūkti reikalingos informacijos elementariems darbams atlikti. Jei imsite galvoti, kad dėl to jums nepavyks pasiekti tobulo rezultato – tuomet jo tikrai nepasieksite. O jei, užuot viską idealizavę, darysite konkrečius veiksmus tam, kad visa, ką regite vaizduotėje išsipildytų – savo viziją priartinsite.

Nors skųsitės informacijos stygiumi, net ir nedaug jos turėdami, įstengsite užmegzti tinkamus ryšius, sutikti reikalingus žmones ar sudominti juos. Pavyks būti žaviems ir energingiems, jei į kiekvieną ištartą žodį ar gautą žinią žiūrėsite rimtai ir atsakingai. Savaitgalį antroji pusė jus įkvėps atlikti kažką stebinančio. Jei į šitą žaidimą įvelsite draugus, galiausiai turbūt dėl tokio poelgio pasigailėsite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje jums truks energijos ar lėšų tam, kad tinkamai atsilygintumėte tiems, kurie to verti ar tiems, kurie jums labai brangūs. O ir patys nesijaučiate sotūs ir įvertinti. Kurkite, svajokite, fantazuokite, nekreipdami dėmesio į skurdų įvertinimą. Juo labiau kad ta pati ranka, kuri vienąkart tuščia, kitąkart gali įteikti jums trokštamą dovaną.

Dovanos įmanomos tiems, kurie myli savo darbą, su užsidegimu jį atlieka, drąsiai kovoja už savo darbo vietą, gražina ją ir gerina santykius su kolegomis. Jei turite sumanymų, kuriems iki šiol stokojote ryžto, grįžkite prie jų ir suprasite, kad šiuo metu įmanoma viskas. Savaitgalį neįprasti buities problemų sprendimai atnaujins jūsų namus. Kažin tik ar verta apie tai pranešti tokiai didelei auditorijai?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitei prasidėjus turėsite daug lūkesčių, susijusių su šeimos nariais ar namais, tačiau patys viską gadinsite savo poelgiais. Įsitikinkite, ar nesate per griežti tiems, kurie jums brangūs. O tai, ką iš namų išsinešite, bus jūsų stiprybė ir įkvėpimas išoriniame pasaulyje.

Taip pat skaitykite: 15 įdomių būdų, kaip įveikti nuolatinį stresą

Beje, rimtas jūsų požiūris į kiekvieną reiškinį gali pagelbėti pereiti į kitą etapą romantiškų ryšių srityje ar santykiuose su vaikais. O tiems, kurie dėl savo kūrybos ar charizmos siekia dėmesio, gali būti paprasta išjudinti iš vietos sunkų kitų žmonių abejingumo ar asmeninio neryžtingumo akmenį. Savaitgalį bus naujienų, išvykų ar susitikimų, kurie įžiebs jūsų akyse naujas viltis. Įsitikinkite, kad optimizmo porcija, kurią ketinate suvalgyti ir kitiems sumaitinti, yra pakankamai kukli.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitė prasidės nei šiaip nei taip – viltys, kurios lyg turėtų pasiteisinti, visiškai jus nuvils ir jūs ieškosite kažko naujo, į ką galėtumėte įsitverti. Tačiau tai ne priežastis tapti skeptikais ar nepatikliais, besiskundžiančiais sunkia gyvenimo našta. Jums svarbu gauti atgalinį ryšį savo veiksmams, o tai geriausiai atliks žmonės, kuriuos pažįstate ne pirmą dieną.

Net neabejokite, kad šiuo metu galite namuose grožį kurti, geresnius santykius ir sudėtingas problemas spręsti, net jei nežinodami kaip. Užuot ieškoje atsakymų ar laukę tinkamesnių aplinkybių, darykite viską ir daugiau nei įmanoma, eidami ten, kur jus veda ženklai. Beje, savaitgalį bus galimybė įsigyti ką nors neįprasto ar novatoriško namams. Prieš priimdami sprendimą pasitarkite dėl finansinių galimybių su antrąja puse.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje komandos nariai reikalaus iš jūsų daugiau, nei jūs būsite pasiruošę duoti. Galų gale ir jums norisi jaustis įvertintiems ir atlygintiems. Regis, teks šiek tiek nuleisti savo lūkesčių kartelę ir paieškoti motyvacijos kituose dalykuose. Būdami kūrybiški, tapsite stiprūs ir galiausiai išplauksite į jums reikalingus vandenis.

Draugų ar komandos narių diktuojamos taisyklės gali jums būti parankios ieškant informacijos, ją skleidžiant, pasirašant sutartis ar siekiant padidinti savo pažįstamų žmonių gretas. Būkite aktyvūs ir veržlūs, o globėjai, rėmėjai ar kiti jums palankūs žmonės padės nukreipti jūsų energiją tinkama kryptimi. Savaitgalį originalios pažintys suteiks jums daugiau įvairovės ir saviraiškos galimybių, jei neperleisite iniciatyvos kitiems asmenims.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje visi žinos, kaip viskas turi būti atlikta, tik ne jūs. Vienu momentu pasijusite lyg išmesti už borto kaip nenaudinga smulkmė, o kitu – lyg jus kažkas įgrūdo į akvariumą ir dabar stebi kiekvieną jūsų krustelėjimą. Net esant tokiomis sąlygomis, svajokite, tikėkite ir auginkite savyje stipriąsias savo savybes.

Tai, kaip jus mato kiti žmonės, jums taps svarbu ir niekur nedingsite – privalėsite rasti būdų ir iniciatyvos net tuomet, kai sąlygos jums nepatiks. Išklausykite vadovų ar kitų vyresnių žmonių nuomonę, kai būsite sutrikę, praradę kryptį ar pasitikėjimą. Net ir šaltu tonu išsakyti patarimai gali uždegti jumyse snaudžiančias galias. Savaitgalį gausos šaltiniu ar galimybe atsikleisti gali tapti labai keistas jūsų poelgis. Bet ar buities rūpesčiai to neužtemdys?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius