Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 06

Savaitgalio horoskopas – birželio 6–7 d.

Sveiki gyvi! Kuo nustebins žvaigždės savaitgalį?
Valtis
Valtis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį norėsite būti su draugais ir turbūt jų dėka gausite informaciją, kurią anksčiau ignoravote arba susitiksite su žmogumi, su kuriuo praeityje liko nesusipratimų. Tokiu būdu pasikartoję neišmoktas pamokas, sekmadienį daug laiko ir jėgų skirsite bendravimui. Be to, su malonumu demonstruosite savo išskirtinumą. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį suksite galvą dėl materialių vertybių, tačiau tai gera proga išspręsti tai, kas jums neduoda ramybės. Sekmadienį šios temos jūsų neapleis, skatindamos kai ką atlikti dėl savo pajamų ar ką nors reikalinga įsigyti. Beje, kiek perlenksite lazdą, bandydami pasipuikuoti savo namais ir šeima, tačiau iš keblių situacijų išlipsite neįprastais būdais. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį turėsite didelių užmojų ir apie tai nevengsite pašnekėti. Nenuostabu, jei kažkas jums primins, jog tai jau jiems girdėta. Sekmadienį būsite susitelkę ne vien į kalbas, bet ir į konkrečius veiksmus. Nors ryžto nestokosite, galite vis tiek būti palaikyti svajokliais. Laimei, tinkamai reaguosite ir taikysite netikėtus draugų pasiūlymus. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį įmanoma kai ką išsiaiškinti, jei nebandysite išsisukti nuo keblių temų. Sekmadienį bus galimybė kai ką jums svarbaus atlikti, tačiau kol kas prikąskite liežuvį. Nepaisant to, atsiras norinčių jums padėti ar jus paremti. Ko gero, kitų asmenų dosnumą ar gerą valią prigesins jūsų noras parodyti tai, ką patys turite ar sugebate. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalį leisdami laiką su jums svarbiais žmonėmis, turėsite galimybę į šį tą pažvelgti jų žvilgsniu. Šeštadienį pokalbiai su draugais padės jums kai ką išsiaiškinti. Sekmadienį naudodami visą savo charizmą galite ryškiai suspindėti, tačiau nepersistenkite save demonstruodami. Atminkite, kad jūsų prioritetas šiomis dienomis – kiti asmenys. 

Taip pat skaitykite:„Kortų namelio“ žvaigždės Robin Wright žydėjimo metas

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį jums rūpės buitis, sveikata ir viskas, kas su tuo susiję. Jūsų pastangos gali pakeisti kai kurių asmenų požiūrį į jus. Tad šeštadienį gavę informacijos, sekmadienį imsitės veiksmų. Tačiau klysite manydami, kad galite įvesti savąją tvarką ten, kur sumanysite. Visiems bus paprasčiau, jei atliksite kas jūsų valioje, o visa kita tegul teka sava vaga. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį pasikalbėti su toli gyvenančiu asmeniu ar gauti žinių iš toli gali būti svarbu tam, kad galiausiai pajudėtų vienas užvilkintas reikalas. Bet kuriuo atveju, būsite džiugiai nusiteikę, nes sekmadienį jums paruošta aktyvaus bendravimo ir dar aktyvesnės veiklos diena. Galėsite ir parungtyniauti, ir pasijusti nugalėtojais, ir tiesiog džiugiai leisti laiką.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį nelabai norėsite palikti savo privačios erdvės ir viską darysite, kad joje jums ir jūsų artimiesiems būtų gera. Laimei, tam bus pakankamai priemonių. Šeštadienį pavyks susitarti dėl šeimos lėšų paskirstymo, o sekmadienį – įvykdyti tai, kas susitarta. Galimi maži perversmai buityje ar jūsų pastangos parodyti gražesnę šio reikalo pusę. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį bus daug kalbų iš kurių vienos bus prasmingos, o kitos bevertės. Tačiau iš anksto nedarykite jokių išvadų. Išklausykite šeštadienį netgi visiškai neįprastas ar nepageidaujamas žinias. Jos jums sekmadienį gali praversti. Tiesa, paskutinę savaitės dieną spinduliuosite pasitikėjimą savimi, kuris įtikins ne visus. 

Taip pat skaitykite: Gyvenimo tiesos, kurias suprantame per vėlai

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį grįšite prie ankstesnių minčių įsigyti kai ką sveikatai pagerinti ar buičiai patobulinti. O sekmadienį nieko nelaukdami tuo pasinaudosite ir su visais aptarsite. Deja, kitų asmenų pasiūlymai prisidėti gali jums sukelti prieštaringų minčių. Savimi pasitikėkite, bet ir kitų neatstumkite. Ypač, jei tai išradingos šeimos narių rekomendacijos. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį pokalbiai su vaikais bus ir džiugūs, ir informatyvūs. Tai, ką kartu sumanysite, regis, galėsite atlikti sekmadienį – būsite kūrybiški, džiugūs ir kupini įkvėpimo. Negana to, jūsų antroji pusė turės kalną pasiūlymų. Tiesa, į juos jūs žiūrėsite pernelyg įtariai arba priimsite be išlygų. Vakarop supratę, kad viskas įvyko ne pagal planą, tik pasidžiaugsite. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį leisite kitiems groti pirmuoju smuiku, tačiau nepraleiskite progos kartu su jais sutvarkyti jums ne pirma diena opų reikalą namuose. Šeštadienį dėl to su namiškiais susitarkite, o sekmadienį – griebkite jautį už ragų. Geros savijautos ir patogios buities paieškos dar bus paįvairintos netikėtais pirkiniais. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius