-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 09

Savaitgalio horoskopas – gegužės 10–11 d.

Kokį savaitgalį jums žada žvaigždės? Linksmybes, keliones, jaukius vakarus su šeima, o gal romantikos proveržį? Skaitykite ir sužinokite...
Gėlės
Gėlės / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį būsite priversti dalytis tuo, ko niekada neketinote duoti. Užsispyrę laikydami tai, kas neva jums priklauso, prarasite daugiau nei išlaikysite. Sekmadienį su artimu žmogumi įsivelsite į diskusijas, kurios sukels tikrą audrą stiklinėje. Siekdami dėmesio, neperlinkite lazdos ir kiekvieną atvirą santykių žaizdą gydykite kompromisu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį ignoruosite kiekvieną, kuris išdrįso jums pasakyti, kad privalote savyje kai ką pakeisti. Net ir žinodami, jog esate netobuli, nenoriai ryšitės asmenybės pokyčiams. Sekmadienį, norėdami įtikti draugams, įsivelsite į jums visiems nemalonią istoriją. Jos herojais netapsite, jei žaisite sąžiningus žaidimus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį priešinsitės neišvengiamiems pokyčiams, kurie vyks jūsų buityje. Vengdami atsakomybės, prieisite liepto galą. Sekmadienį taukšite niekus, bet patys tikėsite tuo, ką sakote, ir be vargo tuo įtikinsite kitus. Nuo klausytojų gausos tegul jums neapsisuka galva – dalis jūsų pateiktos informacijos bus išlaužta iš piršto.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį atžalos ar mylimas žmogus įtikinės jus, kad asmeniniai jūsų tikslai, kurie nesusiję su jais, yra visiškai nereikšmingi. Jei tai suprasite laiku, pereisite į aukštesnį žaidimo lygmenį. Tačiau žvaigždės įspėja, kad tai nebus lengva. Sekmadienio įvykiai nublokš ieškoti harmoningų santykių namie.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį namų problemos trauks žemyn ir panardins jus į gilius prisiminimų vandenis. Iš jų išbrisite tik išmokę vertingas pamokas. Sekmadienis pasitiks jus su dar keliomis staigmenomis. Gesinkite nuomonių gaisrus, įsiplieskusius tarp artimųjų, ir atidžiai klausykitės draugų, kurie pamiršo, kad melo kojos yra trumpos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atskubėjęs savaitgalis nedalys didelių pažadų, priešingai – daugiau reikalaus nei duos. Kiek jums pavyks susidoroti su šiais reikalavimais šeštadienį, tiek durų atsivers paskutiniąją savaitės dieną. Tiesa, čia nestigs prieštaravimų. Aistros virs sprendžiant bendrus finansų reikalus. Tačiau kai antroji pusė kalbės, girdėsite tik tai, ką norite išgirsti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį bus sunku įtikinti jus, kad vieni galite daug. Reikės ne tik išorinio paskatinimo, bet ir jūsų pastangų, jog išdrįstumėte savo gabumais ar pastangomis praturtinti savo pasaulį. Sekmadienio lūkesčiai daugiau žadės nei pildys, o jūs savo nepasitenkinimą reikšite pačiam artimiausiam žmogui. Gal pabandykite susiturėti?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų pastangos įtikinti sutuoktinį, kad neteisingai dėlioja akcentus savo veiksmų eigoje, nueis šuniui ant uodegos. Jums pavyks, jei elgsitės tolerantiškiau ir būsite kantresni. Sekmadienį dar aukštesnį įvertinimą gausite, jei namuose išsaugosite taiką ir harmoniją. Galiausiai pabandysite sužinoti kai ką svarbaus apie atžalas, bet čia jūsų tykos nusivylimas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį gera jūsų savijauta priklausys nuo ne visiškai akivaizdžių priežasčių. Teks gerai pasidarbuoti, kad, išsprendę dienos mįsles, išliptumėte iš vandens sausi. Sekmadienis džiugins tuos, kurie mokės rasti pusiausvyrą ginčydamiesi su priešingos lyties atstovais ir netikės kiekvienu antrosios pusės žodžiu, kad ir kaip gražiai ji kalbėtų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį draugų žodžiai jūsų ne šildys. Jie ras visą krūvą argumentų, kurie sukurs tikrą perversmą jūsų mintyse ar poelgiuose. Neužsispirkite, o išklausę juos, pabandykite dalį pasiūlymų pritaikyti sau. Sekmadienį namuose vykstanti konkurencinė kova tegul būna akstinas patobulinti netobulą šeimos gyvenimą. O sesers ar kaimynės sekamomis pasakomis geriau nepatikėti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį jūsų namų židinys vos rusens, nes į juos būsite parsinešę ne vieną mintį apie darbą ir jame susikaupusius rūpestėlius. Sekmadienį daug pastangų įdėsite bandydami suderinti savo požiūrius ar dalydamiesi vaidmenis su broliu ar seserimi. O jei kas nors meiliai įkalbinės jus išleisti nemažą sumelę pramogoms, būkite atidūs.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį niršite arba tyliai liūdėsite, supratę, kad jūsų nuomonė niekam nerūpi. Užuot užsisklendę savyje, apsidairykite – juk yra dalykų, kurie jus dvasiškai praturtintų, jei tik išdrįstumėte jais patikėti. Sekmadienį virs aistros ne tik santykiuose su priešingos lyties atstovais, bet ir finansinėje srityje. O namuose netils kalbos, kurių tikroji prasmė paaiškės vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius