Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 13

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 13–14 d.

Priešpaskutinis savaitgalis prieš Kalėdas: kokių nuotaikų jis jums atneš? Kaip derėtų elgtis ir ko pasisergėti?
Kalėdų laukimas.
Kalėdų laukimas. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį norėdami pagaliau įvesti tvarką savo namuose, griebsitės to iš peties. Nesustokite pusiaukelėje, nes turėsite pagalbininkus: atidumą ir kritiškumą, kas pravers, pavyzdžiui, atsikratant nereikalingų daiktų. Sekmadienis prieštaringas. Ta pati ranka jums ir glostys per galvą, ir bers šalia jūsų netikėtumus, gąsdindama jus nebūtais dalykais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį sugalvoję būdą, kaip turiningai praleisti dieną, savo plano nekeiskite. Sekmadienį pažadus dalykite atsargiai ir patys juos taip pat atsargiai išklausykite – duokite laiko viskam subręsti. O jei turite svajonę, kurią nepaisant visų akivaizdžių ir nematomų kliūčių norite įgyvendinti, suteikite jai gyvenimą ar bent atlikite kelis žingsnius jos išpildymo link.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį įgyvendinsite ilgai regztą pokytį namuose, jei būsite pasiruošę atlikti ne tik lengvus ir malonius darbus. Rankų nesusitepsite, o rezultatais neabejosite. Sekmadienį pūstelėję vėjai lai nenupučia jūsų savigarbos ir neišskiria jūsų su tais, kuriais iki šiol pasitikėjote. To nebus, jei nuoširdžiai klausysitės, ką kalba patys artimiausi.

Taip pat skaitykite: Frida Kahlo: skausmingų išgyvenimų paliesta feminizmo legenda

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį nevengsite pasidalyti savo mintimis su visais, kuriuos sutiksite. Noriai ieškosite informacijos ir žmonių, kuriems ji būtų įdomi. Tačiau ne tik kalbėkite, bet ir klausykitės: antrosios pusės lūpomis kalbės tiesa. Sekmadienį, sudievinę savo antrosios pusės nuomonę, galite nepamatyti kitų, tiek palankių, tiek jus įspėjančių ženklų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį rasite, kaip pritaikyti savo gebėjimus, susitelkę į sveikatos stiprinimą, buitį, maistą ar kitas privalomas ar pačių sugalvotas dienos užduotis. Sekmadienį išlikite ramūs, bet džiugūs. Išgirdę pagyrimą ar paskatinimą, pernelyg neatsipalaiduokite. Susitelkę sutikite nepalankias aplinkybes ar išklausykite trikdančią kito asmens poziciją.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį galite būti stiprūs tikėjimu savo jėgomis ir iki šiol nerealizuotomis galiomis. Sekmadienį šilti žodžiai tirpdys visus ledus, ir jūs nepajėgsite jiems atsispirti. Tačiau kai jums bus pasiūlyta rizikuoti ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų, meskite šitas mintis iš galvos. Verčiau sugalvokite, kam savo namuose galite pabūti tikru angelu sargu.

Taip pat skaitykite: Mokslininkai įvardijo pažeidžiamiausius santuokos metus ir būdus išsaugoti meilę

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį ieškokite atramos ne išorėje, o viduje, kad pamatytumėte, kas tikra, o kas ne. O jei iš vidinių apmąstymų pasaulio sekmadienį būsite ištraukti? Pasitikėkite draugais, su įkvėpimu paverskite savo namus pasakiško grožio vieta, ramiai reaguokite į antrosios pusės išdaigas, o į permainas šeimoje žiūrėkite kaip neišvengiamą gyvenimo dalį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei šeštadienį tikrai žinosite, ko siekiate, o mintys galvoje įgaus konkrečias formas, galite pasitikėti tais, kurie nori su jumis bendradarbiauti. Sekmadienį pavyks nutiesti tiltus, jungiančius jus su jūsų atžalomis ar mylimu žmogumi, o vienišių širdis suvirpins miela pažintis. Kol jausmai įsibanguos, dar reikia pabūti atidiems bendraujant ir pasaugoti savo sveikatą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dalis jūsų turbūt pamirš, kad savaitgalis, ir gyvens darbo rūpesčiais persunktomis nuotaikomis. Šeštadienį galite gauti įrodymų, kad jūsų pastangos bus įvertintos. O štai sekmadienį spalvos tirštės. Vienos jų džiugins jūsų nuotykių ir atostogų ištroškusią širdį, o kitos primins, kad reikia būti atsargiems, vejantis savo svajonę ar pildant mylimųjų užgaidas.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Liko jaukiausi prisiminimai, kuriuos kada nors papasakosiu savo dukrai“

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį sekite jums siunčiamus ženklus, kad jūsų šios dienos sprendimai ateityje džiugintų rezultatais. Sekmadienį tikėsite tuo, ką girdite, ir dėsite į tai dideles viltis. Deja, bus abejojančių, kas jūsų savimeilės nepaglostys. Svarbu, kad išsaugotume ramybę ir savitvardą tada, kai namuose, aplink jus ir jūsų viduje jos trūks.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį, nepaisant vidinių prieštaravimų ir trikdančių naujienų, jums ne visiškai suprantamais būdais išsispręs šeimos turto ar panašūs klausimai. Tačiau čia nesustokite. Sekmadienį būkite atidūs savo vidinėms įžvalgoms, kurių nesuprasdami dažniau griausite nei statysite. O jei ieškosite lobių, žinokite, kad jie užkasti jūsų sielos gelmėse.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį išgirdę draugų patarimų, kaip pagerinti jūsų santykius su antrąja puse, nepraleiskite to pro ausis. Galite juos šį savaitgalį pritaikyti. Tiesa, sekmadienį viskas nebus taip lengva, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Bus iliuzijų, kad viskas paprasta. Bet kaip reaguotumėte, jei tie, kuriais tikite ir iš kurių kažko tikitės, užuot jus apdovanoję, kažką iš jūsų išviliotų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius