-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 13

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 14–15 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį nebus lengva savo norus suderinti su kitų žmonių reikalavimais. Iš šio užburto rato padės ištrūkti tvirtas įsitikinimas savo poelgių teisumu. Sekmadienį negalvosite, ką kalbate, o nerūpestingas jūsų požiūris į rimtas problemas niekam nerūpės. Nebent patys sau prisivirsite per daug košės, kurią vėliau teks srėbti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį neleiskite pakilios savo nuotaikos sugadinti antrajai pusei. Na ir kas, kad jis ar ji kalba griežtu tonu. Kiek save riboti – spręskite patys. Sekmadienį niekas nesupras jūsų siekių ir ketinimų. Manysite, kad bandote įveikti savąsias viršukalnes ir būti įvertinti, bet gautas rezultatas stipriai skirsis nuo geidžiamo.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį ilsėkitės ir rečiau dalyvaukite intriguojančiuose pokalbiuose. Kad ir kaip smalsu, kiekviena naujiena šią dieną jums gali tapti papildomu galvos skausmu. Neafišuodami savęs, jausitės tvirčiau ir saugiau. Sekmadienį galite elgtis priešingai, tačiau galvokite, ką šnekate. Nuo to priklausys gausybės žmonių požiūris į jus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį būsite tobuli bet kokios komandos nariai: patikimi, draugiški, ištvermingi. Tačiau tik tuo atveju, jei jums pavyks atsispirti mažoms pagundoms. Sekmadienį turėsite įvertinti visus „už“ ir „prieš“, kad aiškiau rastumėte sau tinkamiausią vietą po saule. Net jei jausitės nesuprasti ir neįvertinti, nesileiskite į abejones ar ginčus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį nenurimsite, nes norėsite daug ir nežinosite, kurioje vietoje sustoti. Būkite tvirti, o tai suteiks ir ištvermės, ir sėkmės, kuri jums nusišypsos nenoriai. Sekmadienį vyksiantys ginčai tarp jūsų ir draugų ar bendraminčių išprovokuos nedidelius pokyčius. Nenutiks nieko nepataisomo, jei aktyviai gydysite senas žaizdas. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį būsite nusiteikę pakiliai, bet jūsų šypsena ar geri norai nepatiks kaimynams ar artimiems giminaičiams. Jie pasiūlys jums kažką, dėl ko norom nenorom nukabinsite nosį. Sekmadienį, klaidingai interpretuodami gyvenimo draugo ar draugės veiksmus, statysite sudėtingas sienas, kliudančias sklandiems santykiams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį atitolsite nuo svajonių ir darysite tai, kas privaloma, pavyzdžiui, tvarkysite ir puošite namus. Nors vargu ar jums labai rūpės buities rūpesčiai. Sekmadienį pasijusite lengvesni, o aktyvus bendravimas padės įgyvendinant sumanymus. Venkite painių situacijų, galinčių priversti kitus klaidingai interpretuoti jūsų žodžius. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį pasirūpinkite kitais, nustumdami į šalį tai, kas jums gali atrodyti svarbu. Niekas neišgirs ir nesupras jūsų, jei pamokslausite rūsčia mina. Verčiau kurstykite santykius su mylimais žmonėmis, įteikdami jiems ką nors skanaus. Sekmadienį būkite atidūs kiekvienam savo ištartam žodžiui, nes teisingai pasakytas taps santykių pamatais, o neatsargus sukels griūtį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienio rytą aptemdys nesusipratimai ir vidiniai prieštaravimai. Tai greit užmiršite, nusprendę sužavėti namiškius savo kulinariniais šedevrais. Jei nesugebate to, raskite kitų būdų sužavėti namiškius.  Gerai pasiruošę, lengvai įveiksite sekmadienio paklydimus, kurie gali atsirasti bendraujant su namiškiais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sekmadienį nesusipratimas tarp jūsų ir draugų, pareikalaus iš jūsų tolerancijos ir būtinybės sutelkti visas savo galias. Santykius su mylimu žmogumi kurstykite skaniu maistu ar dovanomis. Sekmadienį aktyviai imkitės namų ruošos darbų. Tačiau gali nutikti taip, kad, užuot įvedę tvarką namuose, įsivelsite į bereikšmius pokalbius su kaimynais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį rūpinsitės, kad visi namuose jaustųsi gerai, ir, žinoma, tikėsite, kad tai bus pastebėta ir įvertinta. Nepuoselėkite vilčių, o darykite tai, ką galite, ir taip gerai, kaip mokate. Sekmadienį puikiai derinsite norą pakalbėti su noru aktyviai veikti. Tačiau čia slypi viena kliūtis: norėdami palepinti save ir kitus, išleisite gerokai per daug.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį manysite, kad viską žinote ir suprantate, bet iš tiesų, viskas bus kitaip. Pasitikėkite tuo, ką matote ir ką galite paliesti. Sekmadienį bus daug pažadų, kurių niekas neketins įvykdyti. Net nesvarbu, ar pažadus dalysite jūs ar kas nors kitas. Mažiau galvokite apie tai, o naudokitės proga daug nuveikti dėl šeimos gerovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius