-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 14

Savaitgalio horoskopas – kovo 15–16 d.

Kokį savaitgalį jums žada žvaigždės? Linksmybes, keliones, jaukius vakarus su šeima, o gal romantikos proveržį? Skaitykite ir sužinokite...
Mėnulis
Mėnulis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį savaitgalį vykstanti pilnatis Mergelės ženkle kviečia ieškoti įkvėpimo dirbant ar užsiimant mėgstama veikla. Lengvumo jausmą pajusite tik įdėdami į ją dalelę širdies. Tobulinkite ankstesnius savo gebėjimus. O jei seniai svarstote, kokia dieta ar mankšta jums tinkamiausia, pats metas apsispręsti. 

 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį ir artimiausias šio mėnesio dienas skirkite laiko ir energijos tam, kas jus džiugina. Tobulinkite savo talentus, net jei atsiras manančiųjų, kad dėl to jiems skiriate per mažai laiko. Džiaukitės ir mėgaukitės tuo, ką darote. Neleiskite, kad vidinis jūsų kritikas ar kritikai aplink jus trukdytų jums atsiskleisti ar tiesiog gerai praleisti laiką.

 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gal kažkas namuose laukia jūsų dėmesio: sulūžęs daiktas ar klibantys santykiai? Apsidairykite, pažvelkite artimiesiems į akis ir, atsiraitoję rankoves, imkitės darbo. Tokia šio mėnesio pilnaties, vykstančios praktiškosios Mergelės ženkle, užduotis jums. Pagerinsite gyvenimą, neišbarstę savęs smulkmenoms, o susitelkę į kiekvieną atliekamą veiksmą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šio mėnesio pilnatis padės atskleisti save daug aiškiau ir tiksliau. Būsite kur kas atidesni smulkmenoms. Kažkas skatins mokytis naujų dalykų ir sužinoti tai, kas iki šiol jums buvo nepasiekiama. Tiesa, išlikti ramiems ir susitelkusiems nebus paprasta, tačiau, neįsitraukę į audringas diskusijas, sustiprinsite pasitikėjimą savimi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dėl savaitgalį vykstančios pilnaties visa širdimi bijosite prarasti tai, kas jums priklauso. Venkite skolintis ir skolinti. Bet, atsiradus būtinybei kam nors pagelbėti, tikėkite, kad tai, ką išdalijote, grįš atgalios su kaupu. Išvengę nereikalingų išlaidų, įsigykite prietaisą ar priemonę, kuri padėtų puoselėti savo kūną ar pagelbėtų atliekant buities darbus.

 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį balansuosite ant dviejų svarstyklių lėkščių. Vienoje jų būsite jūs, kitoje – antroji jūsų pusė. Kuris iš jūsų svarbesnis? Žvaigždės pataria pirmiausia atsižvelgti į savo poreikius, pasirūpinti savo kūnu ir siela. Tai jums suteiks energijos ne tik asmeniniams siekiams, bet ir santykiams puoselėti. Ir tik paskui išklausykite tą, su kuriuo dalijatės  gyvenimą.

 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai aplinkui vyksta dalykai, kurių negalite kontroliuoti, skirkite vietos sau ir sielos poreikiams. Trumpam atsiribokite nuo pasaulio, kuris neramina ar žlugdo jus. Nepaisant to, atsiras norinčiųjų įtraukti jus į žaidimus, kuriuose nerasite sau vietos. Jūsų užduotis, atlaikius išorinio pasaulio spaudimą, atgaivinti savo sielą jums tinkamais būdais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nesistenkite vieni visko aprėpti. Kai danguje pilnatis, esate perpildyti emocijų ir patirčių. Tačiau dėl šios pilnaties savaitgalį galite tapti tobulais komandos nariais. Ką į ją pakviesite – jūsų valia. Leiskite laiką su draugais, ieškodami būdų parodyti savo sugebėjimus grupėje. Jeigu turite asmeninių kūrybinių ambicijų, paprašykite draugų pagalbos joms gyvendinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nieko keista, jei savaitgalį jūsų nepaliks mintys apie darbą. To priežastis – Mergelės ženkle vykstanti pilnatis. Nesileiskite vedami baimių ir neabejokite tuo, ką darote, ar tuo, ką norite daryti. Jei reikės pasirinkti, rinkitės tai, kas padeda parodyti save, savo gebėjimus ir pastangas. Visa kita atmeskite kaip nereikalingą balastą. 

 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šio savaitgalio pilnatis paskatins tobulinti ne tik įgūdžius. Ji padės perkelti savo  žinias ir patirtis į aukštesnį lygį. Tiesa, gali išryškėti tai, ką slėpėte nuo savęs ar nesugebėjote iki šiol suprasti, įvertinti. Peržengę savo tikėjimo ir pasitikėjimo savimi ribas, ieškokite prasmės kiekvieno gyvenimo smulkmenoje.

 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Mes – tai pagrindinis šios Mėnulio pilnaties raktažodis jums. Deja, ne visada juo pavyks pasinaudoti tinkamu metu. Neskirstykite daiktų ir darbų į savo ar kitų. Dalykitės savo resursais, nes tik tokiu būdu praturtėsite. Bendradarbiavimas šiuo metu jus praturtins keleriopai, nė kiek nesumenkindamas asmeninės jūsų vertės.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šį savaitgalį dėl pilnaties įtakos į paviršių išlįs naujos partnerystės galimybės, o esamas ištiks nedidelė  krizė. Ir viena, ir kita nežada laimingos ar nelaimingos pabaigos. Kaip visada prieš akis iškils dilema: ką, susidūrę su tuo, darysite? Žvaigždžių patarimas neapsisprendusiems: neidealizuokite partnerių, nenusivilkite jais ir atvira širdimi mokykitės iš jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius