Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 07

Savaitgalio horoskopas – kovo 7–8 d.

Nerkime į savaitgalį. Netaupykime gražiausių daiktų, svaigiausių kvepalų ir laiko, skirto brangiems ir šiltiems žmonėms.
Aksesuarai.
Aksesuarai. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį ką nors kartu nusprendę su savo antrąja puse dėl kelionių ar studijų, galite tikėtis jūsų planų išsipildymo. Tačiau greitos sėkmės niekas negarantuoja. Sekmadienį darysite viską, kad pradžiugintumėte savo artimą žmogų. Pasistenkite, kad jus suprastų teisingai, nes, regis, jis ar ji iš jūsų tikisi kažko kito. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį sėkmingai bendradarbiausite su namiškiais, o jei dirbate – tai su kolegomis tam, kad įvykdytumėte savo dienos planus. Bus proga gauti finansavimą ar paramą sveikatai stiprinti ar buities problemos išspręsti. Sekmadienį nebūsite tikri, kaip pasielgti, kad jūsų jausmai neatsitrenktų į abejingumo sieną, todėl save stabdysite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį romantiškai praleistas laikas gali jums žadėti sėkmingą tolimesnę jūsų santykių raidą. O susitarimai su antrąja puse dėl vaikų auklėjimo subtilybių užtikrins pastovumą. Sekmadienį bus nelengva suprasti, ar tai, ką darote dėl draugų bei jų padedami, jums gelbsti, ar trukdo jūsų santykiams su artimais žmonėmis. 

Taip pat skaitykite: 5 būdai užbaigti pasimatymą, kai žmogus netraukia

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį visus savo geruosius ketinimus nukreipsite į šeimos židinio kurstymą ir harmoningų santykių su namiškiais kūrimą. Todėl, kiek jauku bus namuose, tiek gera bus ir jūsų širdyje. Sekmadienį lepinsite ne tik save, bet ir namiškius, manydami, kad tiek jūs, tiek jūsų artimieji yra verti visko, kas geriausia. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį ne veltui bendrausite, susitiksite ar naujus žmones pažinsite. Kažin ar tai bus tik maloniai praleistas laikas – kai kuriems iš jūsų gali būti pravartu pasinaudoti gauta informacija ar pasiūlyta pagalba. Sekmadienį ne visos nuomonės jums bus priimtinos, tačiau, pasitelkę diplomatiškumą, iš bet kurios situacijos išsipainiosite. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienio sprendimai dėl papildomo uždarbio namuose, pirkinių namams ar dėl nereikalingų daiktų pardavimo bus geras įrodymas, kad nešvaistote savaitgalio vėjais. Sekmadienį jūsų partneriai jums bus dosnūs. Tačiau į šį jų dosnumą žiūrėsite įtartinai arba pro pirštus. Patys labiau norėsite gauti dosnaus geradario vaidmenį. 

Taip pat skaitykite: Bananų dieta: per 3 dienas galite numesti 3 kg

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį svajosite apie tobulą pasaulį, kuriame viešpatauja harmoningi santykiai ir tobulas grožis. Dėl šio tikslo aukosite visus savo principus ir eisite į kompromisus. Rimtas pokalbis gali jums suteikti reikalingo aiškumo. Sekmadienį daug tikėsitės iš savo antrosios pusės. O kai jūsų lūkesčiai neišsipildys, jausitės palikti likimo valiai. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį rinksitės atokesnes vietas, kur niekas nemato to, ką jūs darote, ir negali perskaityti jūsų minčių. Besislapstydami galite sugalvoti patikimą, bet sunkiai įgyvendinamą būdą užsidirbti. Sekmadieniu džiaugsitės atlikdami smulkius buities darbus, tačiau jūsų namiškiai, kuriuos bandysite įtraukti į šią veiklą, išliks abejingi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį galvosite, kaip daugiau laiko praleisti su draugais. Bet kokie jūsų veiksmai bus nukreipti į santykių su jais gerinimą ir ryšių stiprinimą. Tai nereiškia, kad tokius ketinimus turėsite numatę iš anksto. O štai sekmadienį visi griaus jūsų sukurtą tobulą savaitgalio viziją. Gal visko tikitės gauti pernelyg lengvai?

Taip pat skaitykite: 5 didžiausios klaidos, kurias padarote užšaldydami produktus

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį žinosite, ko jums reikia, bet nežinosite, kaip to pasiekti. Atsakymai slepiasi giliai jūsų viduje, jūsų sapnuose, nuojautose ar prisiminimuose. Nevenkite ten pasikapstyti, net jei prieš akis kiltų slogūs vaizdai. Sekmadienį pamiršę trumpam apie savo ambicijas, padovanokite gražią dieną savo artimiesiems. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį draugai jus sutelks ir palaikys tuomet, kai nežinosite, kurion pusėn pasukti. Jie aiškiai jums parodys jūsų galimybes ir perspektyvas, lazdos neperlenkdami. Sekmadienį šis tas mielo jums bus atriekta ne iš to kepalo, link kurio kryps jūsų mintys. Tačiau argi tai ne priežastis liautis mėgautis tuo, kas skirta jums?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį bendri susitarimai su žmogumi, kurį laikote savo autoritetu, papildys jūsų pasirinkimų lentyną. Įsitikinkite, kad šioje situacijoje nuo nieko nesislapstote, bet leidžiate svarbiems asmenims dalyvauti priimant sprendimus. Sekmadienį kur kas turtingesni jausitės teikdami dovanas, o ne jas imdami.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius