Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 29

Savaitgalio horoskopas – lapkričio 29–30 d.

Sužinokite, ką šį žvarbų savaitgalį Jums žada astrologės Vaidos Budginaitės sudarytas horoskopas.
Žiema
Žiema / „Shutterstock“ nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį turbūt atstumsite raginančius jus kažkur vykti ar kažką atlikti. Rinksitės pasyvų buvimą, dėl ko vėliau apgailestausite. Kad netektų graužtis dėl netikusiai praleisto laiko – imkite ir padarykite tai, ko esate prašomi. Sekmadienį optimistinės nuotaikos konkuruos su vidinėmis įžvalgomis: nei viena, nei antra nenorės užleisti savo pozicijų.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį tai, ką žinote apie savo draugus, ar kažkas, ką norite sužinoti, trukdys jums užtikrinti sklandžius ir pilnaverčius santykius, o svarbiausia – įgyti pasitikėjimą. Todėl, jei galite, liaukitės kaišioti nosį ne į savo reikalus, berti patarimus ir t.t. Net jei esate tikri, kad rūpinatės savo draugų gerove. Kur garantijos, kad už posūkio jūsų nelaukia panaši dalia?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį prieš save sudėliosite krūvą darbų, kuriuos neva turite atlikti. Kiti to nesupras. Meskite darbus į šoną, jei tai tik jūsų bandymai pasprukti nuo svarbesnių reikalų. O jei jie neišvengiami – paprašykite pagalbos. Sekmadienį išklausykite antrosios pusės nuomonę apie savo tikrus ar menamus pasiekimus. Žvaigždės įspėja, kad pokalbis nebus lengvas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį mieliau dairysitės po tolimas apylinkes, tikėdami, kad ten ir jums geriau, ir kitiems esate reikalingi. O iš tiesų, viskas yra priešingai. Tereikia apsižvalgyti čia pat ir išklausyti tuos, kurie šalia. Todėl, kai čia ir dabar užgrius krūva nesibaigiančių užduočių ar į namus prigužės prašančių jiems padėti – pasikvietę optimizmą, lėkite visko atlikti nuo pat pradžios iki galo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį, užuot pasidžiaugę tais, kuriuos mylite, t. y. savo atžalomis ar mylimu žmogumi, neduosite jiems ramybės. Iš tiesų patys savęs nesuprasite dėl įsisiūbavusių emocijų gausos ir dar jums atrodys, jog jūsų niekas nesupranta ir nevertina. Įvairiausios rūšies nesusikalbėjimų mylimųjų fronte ar siekiant bendrų pergalių netrūks ir paskutinę savaitės dieną.

Taip pat skaitykite: Gruodžio mėnesio horoskopas

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį jums nekaip seksis suderinti savo visuomeninius poreikius su pažadais šeimai. Kaip pasiekti to, kad visi jaustųsi sotūs ir laimingi? Pabandykite prioritetus sudėlioti ne taip, kaip esate įpratę. Sekmadienį verta pasiklausyti to, ką jums šneka jūsų šeimos nariai. Tai padėtų atsikratyti nieko vertų iliuzijų, susijusių su partneryste ar socialine veikla.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį sugalvosite sau užduotėlių, kurios leis jums išvengti kelionės, susitikimo ar būtinybės su kažkuo bendrauti. Tačiau vos žengę žingsnį į šalį, suprasite, kad jūsų nuogąstavimai nieko verti. Sekmadienį nemažai laiko sugaišite, kol atskirsite pelus nuo grūdų jus pasiekusiame informacijos sraute. Bet tai geriau, nei aklai patikėti viskuo, ką girdite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį mielai leistumėte savo malonumui: vieni skubėtų teatran, antri į pramogų klubą, treti tenkintų mylimojo ar vaikų užgaidas. Deja, visa tai nedžiugintų jūsų piniginės, o jūsų viduje augintų prieštaringus jausmus. Viso to išvengsite, jei prieš rinkdamiesi pramogą, susiskaičiuosite pinigus, o pažadus dalinsite tik tada, kai jie jau bus beveik įvykdyti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį jums reikės suderinti asmeninius norus su šeimos narių poreikiais. Išties norėsite būti su jais ir dėl jų, atmesdami viską, kas asmeniška ir trukdo jūsų geriems santykiams. Tačiau ir taip elgdamiesi patirsite diskomfortą. Jo neliktų, jei šioje situacijoje matytumėte ne tik juoda ir balta, bet ir kitas spalvas, o savo lūkesčius pasidėtumėte kuo toliau.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį daug bendrausite ir norėsite, kad tai niekada nesibaigtų, bet patirsite jausmą, kad jus ne visiškai gerai girdi ir supranta. Būtų teisingiausia dėl to nesukti galvos ir būti savimi, ypač vakare. Tada visi su pagarba atsigręš į jus, kad paklaustų jūsų nuomonės. O štai sekmadienį netruks nei pašnekovų, nei drąsos savo širdį išlieti, bet į nepatikimas istorijas verčiau nesivelkite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ramiai leisti savaitgalį trukdys neužbaigtos (o gal iki galo nepradėtos?) kelionės jūsų tikslų link, tačiau, užuot skubėję ten, kur jus kažkokie išoriniai įvykiai ar vidiniai priekaištai ragina būti, rinksitės pasyvumą patikrintoje erdvėje, ypač šeštadienį. O sekmadienį sujauks netikę pokalbiai su draugais apie negrąžintas skolas ar neįvykdytus susitarimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iškelsite sau aukštą kartelę ir kankinsitės patys ar net varginsite kitus savo abejonėmis. Maždaug tokiomis: „gal vis dėlto man tai per sunku...“, „jie nenori man padėti“, „kažkas vyksta ne taip“... ir taip be galo, kol patys nieko nebesuprasite. Kodėl manote, kad kažkas turėtų suprasti jus? Nugalėsite savo silpnybes supratę, kur ir kada apgaudinėjate save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius