Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 17

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 17–18 d.

Ką žada rudeniškas savaitgalis?
Ruduo
Ruduo / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį pajutę, kad iki šiol jus slėgusi našta nusirita nuo jūsų pečių, o prieš akis ryškėja tikslai, tapsite nesulaikomi. Šeštadienį, nepraleidę progos parodyti, ką išmanote, tai darysite išties neeiliniu būdu. Sekmadienį didžiulis laisvės troškimas, toli gražu nesutaps su jūsų antrosios pusės požiūriu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį mieliau ilsėsitės, tačiau tas poilsis nebus pasyvus. Šeštadienį vis kažkokių neatidėliotinų reikalų sumanysite, kurių galbūt nepavyko įgyvendinti praeityje, o į juos įtrauksite ir kitus žmones. Sekmadienį jūsų gerieji ketinimai dėl buities ar sveikatos gali pakibti ore, nes bus šioms permainoms nepasiruošusių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį leisdami bičiulių būryje patirsite visas įmanomas gyvenimo spalvas ir atspalvius, stebindami juos ir patys stebėdamiesi tuo, kas vyksta aplink jus. Kai kurie įvykiai įtrauks, suteikdami pilnatvės pojūtį. Vis dėlto, bus tokių, kurie vers jus stabtelėti tam, kad įspūdžių nebūtų per daug, o šie, užuot suvieniję, nesupriešintų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį norėsite kuo plačiau užsimoti ir kuo daugiau žmonių įtikinti, jog esate ne šiaip sau. Viena vertus, jums tai eisis lyg iš pypkės ir visokie maži buities ar kasdienio gyvenimo dalykėliai sklandžiai riedės nuo kalniuko. Kita vertus, bus ir tokių, kurie manys, kad jūs daugiau griaunate, o ne statote.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei savaitgalį pagaliau nusimesite vakarykščio liūdesio ar pesimizmo skraistę, suprasite, kad jums prieš akis ne tik puikios dvi dienos, bet ir daugybė dienų, savaičių ir mėnesių. Ir šis jūsų optimizmas turės prasmę, net jei ne visi jį supras. Leiskitės į nuotykius ir nesiliaukite tikėję, kad gyvenimas nuostabus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį jūsų veiksmai nebus galbūt visiems suprantami ir viešai matomi, bet stipriai įtraukiantys visus su tuo susijusius žmones, ypač jūsų šeimos narius. Tiesa, savo keistokais ar drastiškais poelgiais jų neišgąsdinkite ir neatstumkite, nes grąžinti prarastas pozicijas vėliau gali būti nelengva.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitgalį jums be galo reikės kito žmogaus į kurį, tiesą sakant, atsiremti nesitikėkite. Šeštadienį kur kas geriau seksis su juo ar ja bendrauti, kur nors nuvykti ar ką nors kartu išmokti, stebinant vieniems kitus. Sekmadienį jis ar ji žinos visus įmanomus būdus, verčiančius jūsų širdelę plakti kuo karščiau.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teisininkas atsako. „Nesame susituokę, bet paskolą už būstą mokame kartu. Ar galiu paveldėti dalį turto?“

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį prasimanysite sau įvairiausių užduočių, kurių atlikimo būdas bus gerokai nutolęs nuo normos. Šeštadienį visi dėlto liksite patenkinti, o gal net pasijusite įvertinti, praturtėję ar ką nors vertinga įgiję. Sekmadienį sielos ramybės nerasite nei su žiburiu, tačiau nuobodžiauti ar liūdėti taip pat nebus laiko.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį, jei tik panorėsite, turėsite dvi dienas turiningo ir aktyvaus poilsio, kai apstu pramogų, noro rungtyniauti ir galimybių laimėti. Nors šeštadienį bet kokia pergalė jums bus pasiekiama ranka, sekmadienį situacija pakis. Regis, perlenksite lazdą dėl ko santykiai su draugais ar vienu iš jų pakibs ant plauko.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitgalį leisti namuose ar su šeima jums bus privaloma, antraip, pražiopsosite gausybę nuotykių ar galimybes įvykdyti kokias nors ilgai planuotas permainas namuose. O tai, kas iki šiol niekaip nepajudėjo iš vietos, šeštadienį sparčiai atliksite. Sekmadienį imdamiesi pokyčių iš peties, stebėkite, ar tai nekenkia jūsų statusui.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitgalį šiukštu nesėdėkite vienoje vietoje, o verčiau sėskite į bendravimo traukinį. Šeštadienį jame bus patogu, o jums pavyks sudominti visus, kurie jums reikalingi, ypač, bičiulius. Regis, ir šie turės jums ką įdomaus pasiūlyti. Sekmadienį teks susidoroti su naujienų srautu, raginančiu keisti jūsų požiūrį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį neliksite abejingi materialioms vertybėms. Šeštadienį jums reikės vertingų daiktų, veiksmo ar įvertinimo, ir tam naudosite pačias keisčiausias priemones. Sekmadienį jūsų pastangos įrodyti, kad esate ne šiaip sau, gali atsisukti prieš jus, ypač, jei norite išsaugoti kitų žmogaus pasitikėjimą.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius