-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 19

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 19–20 d.

Nuotaikingą, smagų, įvairiapusį ir atsipalaiduoti leidžiantį savaitgalį jums žada astrologai? O gal dar ko nors ypatingo gali nutikti? Siūlome paskaityti.
Ruduo
Ruduo / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį iš savo neišsipildžiusių svajonių ir nesibaigiančių darbų ar sveikatos problemų tikėsitės ištrūkti dairydamiesi galimybių kur nors išvykti, klausdami autoritetingų ar toli gyvenančių asmenų nuomonės. Sekmadienį jūsų optimizmas augs lyg ant mielių, kai jūsų akiratyje atsiras žavus asmuo ar geros sąlygos savo išradingumą pademonstruoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį jūsų ir draugų nuomonės išsiskirs, tačiau jūs matysite tik tai, ką norite matyti. Deja, tai ne priežastis veltis į skolas, kitus finansinius įsipareigojimus ar rizikuoti tuo, kas ne vien jūsų. Sekmadienį savo indėliu į šeimos laimę ir originaliais asmeninių ar šeimos narių problemų sprendimo būdais niekam nesigirsite.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Lyg į kokį uždarą ratą įsisuksite šeštadienį, kai visaip norėdami pateisinti savo antrosios pusės lūkesčius, priimsite netikusius sprendimus dėl kertinių jūsų gyvenimo sričių. Sekmadienį jūsų aplinkoje netrūks žmonių, kurie jus žavi, su kuriais gera pasikalbėti ir kurių idėjos ar pasiūlymai jums suteikia sparnus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį bandydami žūtbūt pritaikyti savo žinias ir įsitikinimus buityje ar sveikatai gerinti, galite nepajusti ribos. Išklausydami skirtingas nuomones ir nesilaikydami įsikibę į savo išgalvotą poziciją, visiems paslaugą padarysite. Sekmadienį kai ką neįtikėtino sau atlikę, gerokai kilstelsite savo vertės kartelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius