Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 03

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 3–4 d.

„Jeigu planuojate praleisti šeštadienį bendraudami, tuomet pasistenkite, kad jūsų išvaizda būtų nepriekaištinga. Tinkamas įvaizdis padidins sėkmės galimybę tiek meilėje, tiek ir darbe. O sekmadienį galite sąmoningai suvokti tolimesnį teisingą kelią, kuriuo turėtumėte eiti tam, kad ne tik taptumėte sėkmingi patys, bet ir neštumėte naudą aplinkiniams“, – savaitgalį apibūdina astrologė Lana Kutkytė.
Moteris tarp gėlių
Moteris tarp gėlių / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį nei akimirkos nesigailėsite skyrę laiko savo antrai pusei, o jis ar ji tikrai žinos patį geriausią būdą jus pradžiuginti. Regis, gali pavykti priimti sprendimus (toli gražu ne impulsyvius) dėl kelionių. Sekmadienį bus ko pasimokyti iš to ar tos, kuri šalia. Sekite kito žmogaus reakcijas, kad nesuklystumėte.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį net ilsėdamiesi susirasite veiklos, kuri privalės būti maloni ir užtikrinanti tobulus ryšius su aplinkiniais. Antraip greit prarasite susidomėjimą. Sekmadienį bet koks sumanymas dėl buities, sveikatos ar kitos kasdienės temos bus be vargo įvykdytas, ypatingai, jei atsiras norinčių sujungti pajėgas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį žinosite priemonių, padedančių sukurti romantišką aplinką ar kitaip papramogauti. Beje, vakaro sprendimai gali žadėti sėkmingą tolimesnių santykių eigą. Sekmadienį nederėtų atmesti nei vieno antrosios pusės ar kito žmogaus pasiūlymo dėl laisvalaikio, vaikų auklėjimo ar judviejų santykių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį namuose bus jauku ir gera, o ką nors mielo atlikti dėl šeimos bus jūsų didžiausias siekis. Taip besišildydami prie savo šeimos židinio ir kitus šildydami, dienos pabaigoje įvykdysite vis atidedamas užduotis. Sekmadienį bus daugiau veiklos, kuri tuo geriau einasi, kuo labiau rūpinatės vieni kitais savo privačioje aplinkoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rugsėjo mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį su malonumu bendrausite, susitiksite su žmonėmis, vyksite į susitikimus ir visaip megsite ryšius. Vakare malonumus derinsite su pareigomis. Sekmadienį bus daugiau azarto bendraujant, o jus motyvuos troškimas su kuo nors parungtyniauti, tikint ne laimėti, o gerai leisti laiką.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį jausitės galintys sau leisti daugiau, todėl noriai dairysitės po parduotuvių vitrinas. Nenuostabu, jei viena kita dovana pasieks ir jūsų rankas. Sekmadienį jūsų šeimos nariai jums primins, ką esate jiems skolingi, o jūs, ilgai nedelsdami, imsitės vykdyti jų prašymus. Ypač tuos, kuriuos vis atidėliodavote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį ne tik svajosite apie tobulą pasaulį, kuriame vien harmoningi santykiai ir nepriekaištingas grožis, tačiau ir patys šią misiją vykdysite. Vakare galimas rimtas prasmingas pokalbis, o sekmadienį – daug bendravimo, kuriame jums atiteks svarbi vieta ir galimybė pakovoti už save.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ką daryti, jei jūsų vyrui – vidurio amžiaus krizė? Psichologės patarimai

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį rinksitės atokesnes vietas, kur niekas nemato to, ką jūs darote ir negali perskaityti jūsų minčių. Svarbiausia, kad tai, ką veiksite, jums teiktų atgaivą ir leistų pailsėti. Sekmadienį prisiminsite kokį nors savo neįgyvendintą materialų troškimą, ir ilgai nelaukdami, skubėsite jį išpildyti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį paskirsite draugams. Kad ir kiek tam reikėtų jūsų laiko ir energijos, viso to neskaičiuosite, nes patys leisite laiką kuo puikiausiai. Vakare net galbūt ryšitės įvykdyti pažadą, kurį vis atidėliojote. Sekmadienį visi jūsų veiksmai bus nukreipti į bičiulių norų pildymą ir ryšių su jais stiprinimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį netrūks ambicijų, laimei, link jų keliausite išties gražiai. Ir dėl to sulauksite ne vieno žmogaus pritarimo. Galimas daiktas, vakare iš praeities jus pasieks vienas svarbus apsisprendimas. Sekmadienį nevengsite ryžtis tam, kas buvo vis atidėliojama, viliantis geresnių laikų. Tikėdami, kad jie atėjo, griebsite jautį už ragų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį mažai paisysite aplinkinių nuomonės, nes viską patys žinosite keliskart geriau. Smagių įspūdžių priežastis – tolimi kraštai, ten gyvenantys ar iš ten atvykę žmonės, o gal seminaras jums aktualia tema. Sekmadienį jus motyvuos draugai, bendražygiai, jūsų siekiai ar jūsų idėjos, ypač, jei išsaugosite tikėjimą savimi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Astrologės L.Kutkytės sudarytas rugsėjo mėnesio horoskopas

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį užpildys intymūs malonumai ir dovanos. Norėdami dar daugiau, leiskite svarbiems asmenims dalyvauti priimant sprendimus. Sekmadienį neverta slapstytis nuo kitų ar nuo savęs, reikia priimti iššūkius ir elgtis taip, kaip dar iki šiol nesielgėte. Ypač, jei tokiu būdu artėsite link vietos, kurioje norite būti, ar žmogaus, su kuriuo trokštate leisti laiką.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius