Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 10

Savaitgalio horoskopas – sausio 11–12 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Merkurijus šį savaitgalį yra Vandenio ženkle, todėl jums prasideda laikotarpis, tinkamas ieškoti rėmėjų, besąlygiškai pasitikėti draugais ir patiems siekti būti patikimais komandos nariais. Tiesa, savaitgalį padarykite kiek įmanoma daugiau, kad rimtas jūsų požiūris į profesinius tikslus padėtų, o ne kenktų asmeniniams jūsų santykiams.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šį savaitgalį prasideda iššūkių kupinas laikotarpis, daugiausia įtakos turintis jūsų karjeros siekiams. Privalėsite ne tik eiti nepramintais takeliais, bet vis dažniau derinti savo tikslus su kolektyvu. Be to, jūsų santykiai su antrąja puse iš esmės pasikeis, jei išdrįsite į problemas pažvelgti plačiau ir nevengsite įsipareigoti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bendravimo planeta Merkurijus nuo sekmadienio bus oro ženkle Vandenyje. Vadinasi,  mintis galėsite lieti kur kas laisviau nei praėjusį mėnesį. Nebus laiko nuobodžiauti ar galvoti, ką pasakyti, o ko ne. Pajutę pučiant naujus vėjus, jausitės lyg devintame danguje. Tačiau savaitgalį artimuose santykiuose, ne be jūsų noro ir pastangų, gali įvykti esminių pokyčių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį į novatoriškąjį Vandenio ženklą perėjęs Merkurijus kvies jus ieškoti kitokių problemų sprendimo būdų, nei taikėte iki šiol. Nuo jūsų noro keistis priklausys, ar tai bus krizės laikotarpis, ar galimybė pažvelgti į daugybę dalykų nauju žvilgsniu. Be to, Saulė, susitikusi Venerą Ožiaragio ženkle, paskatins jus žengti į naują etapą santykiuose su antrąja puse.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalį prasideda Merkurijaus kelionė priešingoje Zodiako pusėje esančiu ženklu. Tai jums primena, kad prasideda laikotarpis, kai reikia išgirsti partnerių žodžius, kartais atsiriboti nuo savo požiūrio, palikti asmenines ambicijas antrame plane. Bet tai dar ne viskas: kai kurie kasdieniai įpročiai gali turėti įtakos jūsų ryšiams su artimaisiais.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šį savaitgalį naujumo ir originalumo siekiai taps varomosiomis jėgoms, neleidžiančiomis nurimti. Ieškosite reikalingų žinių ir norėsite per jas rasti neįprastų būdų, kurie padėtų pagerinti darbo kokybę ir pakoreguoti kasdienius įpročius. O jei išgyvenate romantišką laikotarpį, atsiras priežasčių, kai galėsite nuspręsti, kuria linkme viskas kryps toliau.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šį sausio savaitgalį Merkurijus pereina į Vandenio ženklą, tad lengviau ir dažniau paklusite šiuo metu pučiantiems laisvės vėjams. Atsiras progų panaudoti savo intelektualinius sugebėjimus siekiant mažų, bet svarbių gyvenimo teikiamų džiaugsmų. Tiesa, santykiuose su šeimos nariais turės atsirasti vietos atsakingiems sprendimams. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Merkurijus, įžengdamas į oro ženklą Vandenį, suaktyvins bendravimą jūsų namuose. Tačiau ši planetos padėtis vers mokytis naujų, nelengvų dalykų. Didžiausius laurus skins tie, kurie moka būti laisvi ir suteikti minties bei veiksmo laisvę kitiems. Beje, tam tikri astrologiniai pokyčiai kvies jus rimtiems pokalbiams, kurie skatins neišvengiamus pokyčius. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šį savaitgalį sustiprėjęs naujovių troškimas praturtins jūsų gyvenimą. Daugiau bendrausite, tapsite judresni ir vis dažniau vyksite į netolimas keliones, kurių metu  trokšite pažinti dar nepažinta. Saugumo poreikis ir noras įsitvirtinti bus pagrindinės priežastys, dėl kurių rimtai peržvelgsite savo santykius su artimu žmogumi.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Visas jūsų mintis netrukus užvaldys poreikis pagerinti finansinę padėtį. Būsite pasiruošę ką nors dėl to paaukoti, o ar tai pasiteisins – kita kalba. Atminkite, kad pagrindinis jūsų vertės matas – gebėjimas dirbti komandoje, todėl jokiu būdu neatsiskirkite. Beje, savaitgalį jūsų rimtumas privers artimuosius jaustis įspraustiems į kampą, bet jūs žinote, ką darote, tiesa? 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šį savaitgalį Merkurijus pereina į jūsų ženklą. Tai išryškins poreikį laisvai mąstyti, siekti naujovių, jas pastebėti ir jomis naudotis. Pirmyn irsitės pasikliaudami stipriosiomis savo savybėmis, t. y. originalumu, išradingumu ir gebėjimu būti patikimu draugu. O užkulisiuose tuo metu vyks atsakomybių ir vaidmenų pasiskirstymas. Atsispirkite pagundai žiūrėti į tai pro pirštus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nors jūsų galvoje artimiausiu metu gims ne viena originali idėja, vargu ar jums pavyks tinkamai jas pristatyti visuomenei. Geriau jausitės savo mintis pasilikę sau. Viena, nuo ko negalite atsiriboti, tai nuo būtinybės atsakingai ir rimtai peržiūrėti savo santykius su draugais ar bendražygiais. Netrukus pirmyn pajudės tai, kas kol kas atrodo dar vienas žingsnis atgal.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius