-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 17

Savaitgalio horoskopas – sausio 18–19 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį suksite galvą, kaip save pamaloninti. Gali būti, kad to net įmantriausiais būdais reikalausite iš kitų. Jei norite išsaugoti gerus santykius su tais, kuriuos branginate, vaikiškas užgaidas padėkite į šalį. Sekmadienį labiau norėsite dirbti nei pramogauti. Kita vertus, krūvos užduočių nebus taip lengvai įveikiamos, kaip norėtųsi. Gal vis dėlto savaitgalį skirkite poilsiui?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį jausite šilumos ir jaukumo stygių, o alkis šiems dalykams bus didžiulis. Nepasisotinsite niekuo: nei saldumynais, nei gardžiais ar kvapiais gėrimais. O jei bendraujant kas nors nepavyks, nenoriai  investuosite į santykių gerinimą. Sekmadienį jūsų siekis būti pagerbtiems tarp draugų neleis pamatyti jų trūkumų ir tiesos, kurią jie nuo jūsų slepia.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį nepersistenkite skubėdami, nes tik tokiu būdu visur suspėsite. Visus reikalus tvarkykite pasitelkdami žavesį, tačiau ne tam, kad atkreiptumėte į save dėmesį. Pagirkite ir paskatinkite kitus šiltesniu žodeliu. Sekmadienį nebūsite suprasti tų, kurie jus turėtų suprasti labiausiai. Jausitės apgauti ar kažko netekę. Ar ne dėl to, kad norėsite daugiau, nei jums duodama?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Netikėkite tais, kurie žadės aukso kalnus: nuolaidomis viliojanti reklama ar maloni kaimynė. Atsispirti pagundoms nebus lengva, o įsigytos prekės nedžiugins taip, kaip norėtųsi. Sekmadienį bus sunku išreikšti savo mintis ir lygiai taip pat teisingai suprasti, ką kalba kiti. Nesivelkite į ginčus, nes galiausiai suprasite, kad kalbate skirtingomis kalbomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį leisite sau visko kiek daugiau. Pelnytai gausite pagrindinį vaidmenį ir vietą garbingiausioje stalo vietoje. Nieko tokio, jei būsite įsitikinę, kad esate verti visko, kas geriausia. Sekmadienį suabejosite savo gebėjimais išdidžiai ir stabiliai eiti per gyvenimą. Tuo metu, kai vidus reikalaus tvarkos ir nuoseklumo, išorinės aplinkybės pateiks painiavos ir nesusipratimų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kuklumas nebus didžiausia vertybė šį šeštadienį, todėl retkarčiais pasijusite lyg atsidūrę ne savo vietoje. Norėdami išlikti savimi, tyliai nugrimsite į svajonių dugną arba, apsimetę kuo nors kitu, dalyvausite spalvingame dienos įvykių spektaklyje. Sekmadienį turėsite daug gerų ketinimų, bet dėl nuotaikų kaitos jie taip ir liks ketinimais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį neplanuokite daug veiklos, nes šią dieną labiau rūpės maloniai praleisti laiką nei triūsti iš peties. Jei netikėtai susidursite su kliūtimi, patarimas paprastas: išsitraukite giliai nukištus rožinius akinius ir nusišypsokite. Tai padės ne tik pelnyti aplinkinių pagarbą. Sekmadienį nejučiomis gali užsukti vienatvė. Neniekinkite jos draugijos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kad šeštadienis sušildytų, o ne dvelktų šalčiu, neslėpkite nuo kitų, kuo jie jums svarbūs. Negailėdami žerkite jiems komplimentus. Sugalvokite žodžių ir būdų, kurie praskaidrintų, pakeltų, paskatintų. Sekmadienį kuo labiau sieksite įtikinti visus tuo, kad jūsų vaikai patys protingiausi ir nuostabiausi, tuo mažiau jumis bus tikima.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį nepasitenkinsite mažais dalykais ir niekas neapkaltins jūsų godumu. Priešingai, stebėsis jūsų pasitikėjimu. Ne pro šalį būtų savo tvirtybe ir tikėjimu sustiprinti kitus. Sekmadienį nebus aišku, kas nugalės keistame šios dienos mūšyje: ar jūsų pastangos įveikti susikaupusius buities darbus, ar iliuzijos apie šviesesnį šeimos gyvenimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį, suspindėję pačiomis ryškiausiomis spalvomis, sieksite atkreipti į save dėmesį. Neišsiduokite apie tai. Verčiau suvienykite jėgas su kitais, kurie, kaip ir jūs, lūkuriuoja šventinės nuotaikos. Visi kartu sukurkite ją patys. Sekmadienį tyliai svajosite apie tokią vietą, kurioje saulė šviestų labiau, o žmonės šypsotųsi plačiau.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį konkuruosite dėl dėmesio ir šiltų jausmų su antrąja puse. Kad ir kaip versitės per galvą, jums teks ne aukštesnė nei antroji vieta. Problemą išspręsite pasirinkdami visiškai jums neįprastą sprendimo būdą. Sekmadienį, slapstydamiesi nuo įkyrių savo minčių, rasite jų dar daugiau. Galbūt net pasijusite lyg labirinte, iš kurio nematote išėjimo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį vietoj ramaus poilsio rinksitės rūpesčių gausą, kuri jums teiks trokštamo saugumo ir ramybės. Tikri ar menami įsipareigojimai iš jūsų pareikalaus daugiau pastangų, nei jūs norite įdėti. Atsikratę būtinų reikalų, sugalvokite, kas padėtų jums pasijusti žvalesniems. Sekmadienį aklas tikėjimas kitų žmonių gera valia gali atsisukti prieš jus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius