Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 31

Savaitgalio horoskopas – sausio 31 d.–vasario 1 d.

Portalas Ji24.lt pateikia astrologės Vaidos Budginaitės sudarytą savaitgalio horoskopą.
Svajonės
Svajonės / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Suksite galvą, kaip paversti savo namus patogesniais ir jaukesniais, o jūsų bendravimą su šeima – artimesniu ir šiltesniu. Buvimą namuose tikra švente šį savaitgalį padarytų keli jūsų įprastam gyvenimo ritmui prieštaraujantys žingsneliai. O jei kas nors jums nepatiks, mielai atsiribosite nuo visų savo susikurtame pasaulyje. Nesislėpkite jame, o ieškokite jums reikalingų gairių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nuoširdaus bendravimo ir rūpesčio jums savaitgalį ilgai ir toli ieškoti nereikės. Tai šalia. O šios dienos padės lengvai įgyti naujų draugų ar sustiprinti ryšius su esamais. Deja, ne viską pavyksta suprasti. Išsigelbėsite, jei klausysitės ne ausimis, o širdimi. Nors ir labai norėtumėte, kad viskas būtų taip, kaip jūs sugalvojote, ryšio su tuo, kas tikra, nepraraskite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį norėsite daug, bet lyg per miglą į viską žiūrėsite. Turbūt prisikursite daug tikslų, iš kurių vienas gražesnis už kitą. Ir jei nesiblaškysite nuo vieno prie kito, o tuos, kurių link linksta jūsų širdis, išsirinksite ir sujungsite – jums pavyks. Tiesa, dar pasidėkite šalin rožinius akinius, bet griežtais kritikais netapkite. Gal net iš visko gausite naudos, kuri jums šiomis dienomis tokia svarbi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį jums bus sukurtos palankios sąlygos parodyti artimiesiems, kaip juos suprantate, kaip jais rūpinatės ir kaip juos mylite. Tai metas, kai galite ir įkvėpti, ir sužavėti, ir priartėti prie savo svajonės. Tačiau yra ir kita medalio pusė. Pasiruoškite tam, kad gautas rezultatas bus kitoks ar net visiškai priešingas tam, kurį regėjote savo vaizduotėje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalį bus nelengva įtikinti save, kad ne jūs vieni nusipelnėte meilės ir pagarbos. Nustumti į tolimesnįjį planą pripažinkite sau, kad šioje scenoje esate ne vieni. Nepaisant to, jums svarbu rasti žmonių, kurie norėtų jums pritarti ar patikėti, ir turbūt tokių rasite. Deja, žūtbūt norėdami pasiekti to, ko jums reikia, galite supainioti tikrus dalykus su įsivaizduojamais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį jums būti vieniems nevalia. Šeštadienį pasikvieskite draugų, nuvykite į svečius, apsilankykite teatre ar koncerte. Žinosite, kaip save ir kitus praturtinti, nes labiau reaguosite į jų problemas, būsite jautrūs grožiui ir įvairioms meno formoms. Sekmadienį savo artimiausiam žmogui atleisite visas nuodėmes ir negailėdami savęs jam ar jai viską aukosite.

Taip pat skaitykite: Filmuke įamžinta, kaip kito moters figūros idealas per 3000 metų

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kūrybiškas požiūris į kasdienę rutiną ir noras tokiu būdu save kitiems parodyti bus svarbiausia jūsų savaitgalio tema. Stengsitės, kad aplinka, kurioje gyvenate, taptų jaukesnė ir gražesnė. Vidumi jausite, kaip, užklupus ar atsinaujinus negalavimams, su jais susidoroti. Jūsų situaciją palengvina ir savijautą gerina tai, jog jūs matote tik tai, ką matyti norite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį maudysitės malonumų vandenynuose, tikruose arba menamuose. Net tuomet, kai kas nors sakys, kad jūs viską tik įsivaizduojate, tuo netikėsite. Ir tai puiku, jei tokiu būdu ką nors prasmingo sukursite, savo tikėjimu įkvėpsite kitus ir kūrybiškai spręsite vaikų auklėjimo problemas. O štai ryžtis rizikingiems veiksmams, esant tokioms aplinkybėms, neverta.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Į savo namus žvelgsite su meile ir susižavėjimu, matydami juose vietą, kurioje viskas nuostabiausia. Net jei ne viskas čia bus tobula, jums tai nė motais. Ir jei turite ką juose gražaus ar gero atlikti, nė minutės nedelskite. Širdimi žinote, kokios permainos jiems reikalingos. Dar geriau pavyktų, jei  pasitelktumėte savo partnerio pagalbą, su juo ar ja pasikonsultuotumėte.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite linkę sukurti daugybę dalykų ar papasakoti neįtikėtinų istorijų, kuriomis bus tikima ir kurios traukte trauks kitus žmones jūsų link. Labiausiai tuos, kurie gyvena netoliese ar tuos, kuriuos sutiksite trumpų išvykų metu. Visa tai taps naujų pažinčių ar harmoningesnių santykių priežastimi. O jei kokia pažintis jus sužavėtų iki širdies gelmių, palaukite, kol atsitokėsite.

Taip pat skaitykite: Ar įmanoma iš pelėdos tapti vyturiu? Kaip išmokti anksti keltis

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pažadai ar lūkesčiai, susiję su jūsų finansais, gali šį savaitgalį būti šiek tiek perdėti. Idealu, jei jums iš tiesų nukristų iš dangaus laimikis, apie kurį net nesvajojote, tačiau galimi ir kitokie savaitgalio scenarijai. Pavyzdžiui, jūs kažkam aukojate daugiau nei aukotumėte įprastai ar net pasiliktumėte sau. Arba įtikėję netrukus pagerėsiančia finansine padėtimi, suskumbate išleisti turimus pinigus.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savo galias šį savaitgalį skirkite ne tam, kad save liūdintumėte ar savęs gailėtumėte. Pasielkite priešingai – tapkite švyturiu tiems, kurie pasiklydo. Tiesa ta, kad jūs tam šį savaitgalį turite visas įmanomas priemones. Jūsų paslaptimi apgaubta asmenybė gali tapti ir gydančia, ir guodžiančia, ir įkvepiančia, ir sužavinčia, ir numatančia tai, ko kiti nesugeba įžvelgti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius