Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 03

Savaitgalio horoskopas – sausio 4–5 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja pirmajam 2014 metų savaitgaliui...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį Mėnulis keliaus pačiu draugiškiausiu Vandenio ženklu. Vadinasi, būdami grupės dalimi, tampate daug kartų stipresni. Jei manote, kad jus tai gali suvaržyti ir neleisti išreikšti savęs – labai klystate. Sekmadienį naudokitės progomis, kurios iš pradžių gali pasirodyti nieko vertos. Viską sverkite ir matuokite ne logika, o vidiniu žinojimu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį jums padės gausybė idėjų, o bet kokie bandymai eiti prieš vėją pasiteisins. Tiesa, tai nereiškia, kad turite grumtis iš peties. Viską išspręs gebėjimas rasti neįprastą sprendimą. Sekmadienį klausykitės ne ausimis, o širdimi. Tuo pačiu principu vadovaukitės ir kitur: kalbėkite tik tai, ką jaučiate ir nujaučiate, o ne tai, ką esate sumąstę po ilgų svarstymų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį seksis tiek bendrauti, tiek bendradarbiauti. Be vargo rasite neįgrisusių būdų išspręsti dienos problemas. Sekmadienį daug daugiau informacijos gausite ne iš teksto, o iš to, kas pasakyta tarp eilučių. Todėl nesižvalgykite į šalis, o įdėmiai žvelkite pašnekovams į akis, į jų manieras ir nuotaikų pokyčius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį pasirinkimų nebus daug, tačiau jei neribosite nei savęs, nei kitų ir gebėsite draugiškai besišypsantys ištirpti minioje, visiems bus geriau. Sekmadienį bendrumo jausmas ir abipusis palaikymas suteiks sparnus ir leis padaryti daug daugiau nei esate numatę. Jei manote, kad turite naudingą patarimą – nepagailėkite jo prašantiesiems.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį mažiau tikėkite savimi, o labiau pasikliaukite kitais. Raskite šalia savęs žmonių, kurie savo pastabomis ir patarimais padės jums geriau suprasti save. Sekmadienį į kiekvieną dienos veiksmą, darbą ar užduotį žvelkite kitokiomis akimis nei esate įpratę. Klausykitės ne visažinio savęs, o viską žinančios intuicijos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį užstrigę reikalai išsispręs netikėjai ir neįprastai. Jums teliks tik stebėtis tuo vyksmu ir pasitikėti juo. Neužsisklendę savyje drąsiai pasitikite permainų vėjus. Sekmadienį svajosite ir nuolat kalbėsite apie tai, kaip tų svajonių norite pasiekti, jas įgyvendinti. Deja, dalis jų liks gražiame svajų pasaulyje, nes ryžto imtis konkrečių veiksmų pritrūksite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį tikėtis ką nors įvykdyti pagal planą bus beprasmiška. Atvira širdimi pasitikite visus, kurie užsuks į jūsų kiemą ir širdį. Sekmadienį norėsite įžvelgti gilesnę prasmę savo ir kitų žodžiuose ir poelgiuose. Ar jos tikrai ten bus – spręsti jums. Pernelyg nesižavėkite tuo, ką girdite, nes nėra garantijos, kad viską girdite teisingai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį neįprasti sprendimai suteiks daugiau atgaivos nei bandymai vaikščioti seniai pramintais takeliais. Tačiau toks elgesys trikdys jus, nes visomis jėgomis sieksite pastovumo ir užtikrintų rezultatų. Sekmadienį būsite išsiblaškę, o atsidūrę neįprastoje, dėmesio reikalaujančioje situacijoje, greitai pamesite kelią dėl takelio. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį keisti įvykiai nustebins jus ir išmuš iš pusiausvyros. Be to, visiškai sugriaus jūsų susikurtą dienos planą. Neišsigąskite! Turbūt tai yra viena iš galimybių paįvairinti įgrisusią kasdienybę. Sekmadienį pasitikėkite ne tuo, kas akivaizdu. Nuvils viskas, ką įmanoma tiksliai apibūdinti ir paaiškinti. Beje, paisykite šeimos narių patarimų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį leiskite sau ir kitiems būti savimi. Bet kokie bandymai kitiems ką nors nurodyti patirs negailestingą fiasko. Sekmadienį rasite patikimų būdų įtikinti vaikus, kad juos suprantate ir besąlygiškai mylite. Polinkis idealizuoti juos ir mylimuosius šiuo metu ne apsunkins, o, priešingai, palengvins jūsų dalią.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį ekscentriškais savo poelgiais sukelsite ne vieną prieštaringą reakciją. Kitiems atrodys, kad  bandote juos sužavėti savo originalumu. Iš tiesų ieškote neįprastų ir jaudinančių patirčių. Sekmadienį keistose aplinkybėse elkitės taip, lyg žinotumėte priežastis ir kalbėkite tai, kas jums atrodo teisinga. Visa kita bus padaryta už jus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį jums nebus lengva pastebėti suprasti, ko norite. Todėl, pasirinksite saugesnę vietą, kurioje jausitės savimi. Toje užuovėjoje atsiskleis daug svarbių dalykų. Sekmadienį lengviau nei kiti suprasite, kodėl viskas vyksta tik taip, o ne kitaip. Todėl pasitikėkite srove, kuri jus neša pirmyn, net jei kiti sakys, kad judate atgal.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius