Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 22

Savaitgalio horoskopas – spalio 22–23 d.

„Šeštadienis ypač palankus tiems, kurie gali leisti veikti sau patogiu ritmu ir neskubėti. Sekmadienis – palankus meilei, kūrybai, aktyviam sportui, bendravimui, tiesa, su vaikais gali būti sunkiau susikalbėti“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Auksinis ruduo
Auksinis ruduo / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pirmoji savaitgalio diena jums kito žmogaus lūpomis primins apie tai, ko nepadarėte dėl savo šeimos ir ką žūtbūt privalu ištaisyti. Sekmadienį bus daugiau pramogų ir malonių patirčių kartu su antrąja puse ar užsiimant mėgstama veikla. Be to, Saulė bus įsikūrusi Skorpiono ženkle, kas jums pradeda atradimų ir keistų patyrimų laikotarpį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį ne visi pokalbiai ir ne visos pareigos jums bus mielos, teikiančios atgaivą ar saugumo jausmą. Sekmadienį surasite priežasčių didžiuotis savo namais ir šeima ar darysite viską, kad tai būtų įmanoma. Už saviraišką atsakinga Saulė pereis į jūsų partnerystės sritį, dėl ko vieniems jums būti nevalia.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį niekaip neapsispręsite, kas svarbiau: paišlaidauti, siekiant patenkinti savo ir mylimųjų norus, ar pataupyti. Kad ir ką pasirinksite – nesigailėkite. Sekmadienį užpildys džiugūs pokalbiai ir susitikimai, o saviraiškos tendencijas kreips Saulė Skorpiono ženkle, jūsų prašydama dėmesio darbui ir kasdieniams reikalams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį jūsų stiprybės, tokios kaip vidinė šiluma, jautrumas ir rūpestis kitais, bus nepakankamai įvertintos namiškių, bet dėl to neverta savęs stabdyti ar keisti. Sekmadienį rasite, kuo pasigirti, artimuosius apdovanoti ir atgal šio to gero sulaukti. Be to, Saulė atsidurs vandens ženkle, pripildysianti jūsų dienas meilės ir kūrybos džiaugsmais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį savo noru pasitraukę į stebėtojų poziciją, vis dėlto būsite grąžinti ten, kur vyksta diskusijos, bendravimas, kur žmonės susitinka ir dalijasi informacija. Sekmadienį patys savo noru rinksitės žmonių susibūrimo vietas. Į jūsų namų ir šeimos sritį perėjusi Saulė leis jums parodyti savo išskirtinumą namuose.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį primygtinai siūlysite savo dėmesį, rūpestį ir netgi ką nors materialaus savo draugams. Ir, labai tikėtina, kad giliai nuliūsite, jei tai bus neįvertinta. Sekmadienį rinksitės aplinkinius kelius užkariauti simpatijas ir jie bus veiksmingesni. Saulė įsikurs Skorpiono ženkle, kas jums padės atrasti jums tinkantį bendravimo būdą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį patikimiausi jūsų ginklai bus švelnumas, atidumas ir rūpestis, net jei jums ir bus nelengva per save perlipti, kad jais pasinaudotumėte. Sekmadienį nereikės daug pastangų, kad draugai ir visi kiti užsigeistų pabūti su jumis. Jūsų ženklą paliekanti Saulė – tai priminimas, kad metas pasirūpinti savo vertybėmis ir parodyti pasauliui, ką sugebate.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį džiaukitės sąlygomis, kurios jums padės pažvelgti į save ir savo problemas iš tolimesnės perspektyvos. Nieko tokio, kad ne visi supras, kuo jūs užsiimate. Sekmadienį pakilsite kažkieno akyse, pavyzdžiui, dėl to, ką nesavanaudiško kažkada esate atlikę. Saulė pagaliau jūsų ženkle, kas apdovanos jus išskirtiniu dėmesiu ir leis būti savimi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį nebandydami visko išlaikyti taip, kaip buvo, pasijusite gerokai lengvesniais ir galinčiais tai, ko anksčiau nepavyko, tačiau nežinia, ar tai supras kiti žmonės. Sekmadienį jūsų optimizmas bus užkrečiantis ir pirmiausia juo pasigardžiuoti galės jūsų bičiuliai. Saulė gretimame Skorpiono ženkle, kas jums pasiūlymas kiek sulėtinti tempą ir išvalyti kūną bei sielą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį jums bus sunku apsispręsti - būti rimtiems ir racionaliems ar jautriems ir užjaučiantiems, atsižvelgti į kitų pasiūlymus ar eiti savo keliu. Sekmadienį pelnyti pasitikėjimą bus vieni niekai, tik metodai ne visiems suprantami. Be to, Saulė Skorpiono ženkle pasirūpins jūsų saviraiška grupėje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį įsivėlę į rutiną, joje rasite įvairiausių skonių ir atspalvių, tačiau tai ne visiškai atitiks su tuo, kaip jūs norėtumėte leisti savaitgalį. Sekmadienį užleiskite pozicijas jai arba jam, nes tik tai jūsų dieną ir jūsų santykius užpildys pačiomis giedriausiomis patirtimis. Saulė įeidama į Skorpiono ženklą kopia iki jūsų tikslų, o jūs – kartu su ja.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį būtų idealu skleisti ir dalytis šviesa bei šiluma su tais, kurie jums brangūs. Išbarstyti savęs nebijosite, bet kažin ar visi jūsų gerus norus supras ir palaimins. Sekmadienį užvaldys rutina, kuri jus kažkaip ramins, leisdama joje atrasti savo vietą. Saulė jūsų stichijoje, kuri rūpinsis, kad jūsų požiūris ir žinios prasiplėstų.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius